Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha atar bursa eziktasa gerci biri bursa biri besiktas al birini vur otekine

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      daha atar bursa eziktasa gerci biri bursa biri besiktas al birini vur otekine
      2-1 yedi bile
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• 3-1 oldu yaw

Yorum

• yuh be yuhh.. bursada cok kacırmıs dıolar..
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• nihat özdemir dsiplin kuruluna sevkedilmiş.....umarım bizim maça cezalı olur...
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak zky_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              'Özdemir'in açıklamaları gerçek dışı ve seviyesiz' 24 Kasım 2006

Yine geçmiş dönemdeki maç atamaları bizim açımızdan değerlendirildiğinde, Fenerbahçe'nin şampiyonluktaki rakibi Galatasaray'ı 4-0 yendiği maçtaki kararlarıyla kamuoyundan büyük eleştiri alan Cüneyt Çakır'ın, geçen hafta yanlı kararlarıyla sarı kart sınırında bulunan önemli 3 oyuncumuzu cımbızla seçerek cezalı duruma düşürüp, tüm otoritelerin ifade ettiği gibi bariz faul pozisyonda atılan rakibimizin golünü vererek, daha sonra da Sivasspor'un nizami golünü vermeyerek ne kadar hatalı bir yönetim gösterdiği ortadadır. Hakem bu yönetimiyle adeta takımımızın Fenerbahçe maçındaki kadrosunu şekillendirmiştir" diye konuştu.
              Herşeyi geçtimde siyahla işaretlediğim kelimeleri Türkiye'de söyliyebilecek başka bir takımın yöneticisi var mıdır?Trabzonspor tarihinin en kötü yönetimi olmalarına rağmen tebrik ediyorum.

Bizim istediğimiz adil yönetim Nihat efendi!!!

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nihat özdemir dsiplin kuruluna sevkedilmiş.....umarım bizim maça cezalı olur...
                O kadar erken aciklanmaz cezasi ama ARTIK FORUMU KİRLETMESEK BU ADAMLA

Yorum

• İlk olarak Öztekin Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kadar erken aciklanmaz cezasi ama ARTIK FORUMU KİRLETMESEK BU ADAMLA

evet bencede haklısın. ismini andıkça forumumuz kirleniyor. buna lakap mı taksak ne? Hiç değilse adını kullanmamış oluruz.
                  BORDO Kanım! MAVİ Damarım! ....

Yorum

• Başkan Nuri Albayrak'ın Trabzon'a gelişiyle hareketlenen Trabzonspor Yönetimi, ara transfer için düğmeye bastı. Teknik Direktör Doğan'dan gelen rapor üzerine harekete geçen yönetim, Ocak ayında en az 3 takviye yapmayı planlıyor. Karadeniz ekibinin listesindeki ilk isim Mehmet Yozgatlı. Sezon başında transfer edilen Musa Büyük'ten beklenen verimi alamayan Teknik Direktör Doğan'ın, F.Bahçe'de yeterince şans bulamayan Yozgatlı'yı çok istediği öğrenildi.

Trabzonspor'un Ocak harekatında bir diğer hedef ise Mehmet Aurelio. Hüseyin'i Zenit'e satmayı planlayan yönetim, bu oyuncunun yerini F.Bahçe'de gözden düşen eski futbolcusu ile doldurmak istiyor. İki oyuncu için girişimlerin başladığı, ancak operasyonun şimdilik çok gizli yürütüldüğü ifade edildi. Ersen ve Ömer Rıza'nın sakatlığı nedeniyle forvette de sıkıntı yaşayan ekipte, G.Birliği'nin yıldızı Isaac da gündemde. Nijeryalı'nın bonservisinde indirim istendi.

Kaynak : TERCÜMAN
                    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Gökdeniz ödülü iade etti!

--------------------------------------------------------------------------------

Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz, Memorial Hastanesi'nin sponsorluğunda düzenlen 11 Altın Adam yarışmasının Eylül ayının ''Ayın Altın Adamı'' ödülünü iade etti.
                      Bordo-mavili kulübün internet sitesinden verilen bilgide Gökdeniz Karadeniz'in bu konudaki görüşünü içeren yazıyı ilgili organizasyona gönderdiği belirtildi.
                      Gökdeniz Karadeniz'in gönderdiği yazısında şu görüşlere yer verdiği ifade edildi:''Şahsımı ekim ayı itibariyle yapılan değerlendirmede, Ayın 11 Altın Adamı yarışmasında birinci seçerek göstermiş olduğunuz teveccühe teşekkür ederim. Benim için son derece anlamlı olan bu ödüle layık görülmem nedeniyle yaşadığım gururun yanı sıra; Bordeaux-Galatasaray maçındaki davranışı ve gördüğü kırmızı kart nedeniyle bir nevi cezalandırma sonucu futbolcu kardeşim Arda'dan alınması beni bir o kadar da rahatsız etmiştir.
                      Arda, Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği çok özel yeteneklere sahip ender oyunculardan birisidir ve asla bu tür davranışlar sergileyecek bir arkadaşımız değildir. Yaşının gençliği ve heyecanı nedeniyle böyle bir hata yaptığını düşünüyor ve kendisine sahip çıkılması gerektiğine inanıyorum. Sonuç itibariyle bu kararı alan büyüklerimin görüşüne saygı duymakla birlikte bahsettiğim yaklaşımdan dolayı bu ödülü almayı içime sindiremediğimi sizlerle paylaşıyor ve özür dileyerek kabul edemeyeceğimi bildiriyorum. Saygılarımla.''

24.11.2006
                      Kaynak : AA
                      A R H A V İ L İ

Yorum

• Maç Siteden Canlı
                        Türk Telekomspor'la Fatih Stadı'nda oynayacağımız müsabakayı sitemizin canlı yayın bölümünden Cumartesi saat 13.30 itibariyle dakika dakika takip edebilirsiniz.

www.sebat1923.com
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• GOOOOOoooooooooooolll Sebat attııı 1-0
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gooooooooooollll 2 oldu 222222 işte buuuuuuuu
                            peşpeşeee ilk golü ufuk attııı.

Ceza alanina girerken Emre'nin müthis ara pasiyla bulusan Ufuktopu T.Telekom aglarina yolladi A.Sebatspor 1-0 öne geçti

Ufuk'un ara pasinda ceza akani içinde topla bulusan Emre Köksal yerden bir vurusla mesin yuvarlagii ikinci A.Sebatspor golü olarak rakip aglara gönderdi.2-0
                            En son Burçak tarafından düzenlendi; 25.11.2006, 14:04.
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Vay be Hade lem Akçaabat yürrü be kim tutar seni.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• hadi Akcaabat bu seferde uzmeyin bizi bari alin su maci ya..
                                İnsan ol evlat!

Yorum

Yükleniyor...
                                X