İlk olarak turkercan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak turkercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuh yaa yuuuuuuuuuuuuuhhhh..
ibrahim hacıosmanoğlunun konuşması var şu anda trabzon tv de.
arkasındaki adam burnunu karıştırıyo yarım saattir ayıp yaa ayıp..
kolunu sokcak nerdeyse töbe yaaa
bi yandan cep telefonları çalar, arkadaki adam burnunu karıştırır bu ne yaa ne rezillik buHadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla kızacaklar bana burda ama 3-0 öndeyiz daha dakka 25.Galiba 3-1 bitecekelbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
kuzeytv de çok güzel görüntüler var arkadaşlar. kupalar resimler unutulmaz maçlar falan filan bide arkadan arabesk fon müziği koymuşlar ağlıyacam
harbi çok acıklı olmuş
arada yazılar giriyo ekrana şimdi birlik olma zamanı takımına sahip çık falan yazıyolar cidden çok güsel görüntüler yapmışlar.
Yorum
-
Naim
-
Naim
İlk olarak turkercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezigana tv de dobra dobra programında şu anda 15 tane fener maçı bileti dağıtılacakmış ama neye göre dağıtacaklar bilmiyorum. yarışmamı yapacakalr acaba
canımız Çekiyor Yaw
YEREL TVLER UYDUYA!!
Yorum
-
kutoz
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuzey TV izlemek için
www.kuzeymedya.com
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaha da tam açtım boliç golü atttı....ayrıca adresten izlenebiliyo...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil hangi adresten izleniyor
www.kuzeymedya.com ben burda izledim az önce tam açtım boliç golü attı.spor haberlerini bekliyyorum şimdi ama maç devam ediyo hala.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
Yorum