Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak turkercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yuh yaa yuuuuuuuuuuuuuhhhh..
    ibrahim hacıosmanoğlunun konuşması var şu anda trabzon tv de.
    arkasındaki adam burnunu karıştırıyo yarım saattir ayıp yaa ayıp..
    kolunu sokcak nerdeyse töbe yaaa

bi yandan cep telefonları çalar, arkadaki adam burnunu karıştırır bu ne yaa ne rezillik bu
    ne diyor Hacı osman efendi?

Yorum

yuh yaa yuuuuuuuuuuuuuhhhh..
      ibrahim hacıosmanoğlunun konuşması var şu anda trabzon tv de.
      arkasındaki adam burnunu karıştırıyo yarım saattir ayıp yaa ayıp..
      kolunu sokcak nerdeyse töbe yaaa

bi yandan cep telefonları çalar, arkadaki adam burnunu karıştırır bu ne yaa ne rezillik bu
      auhauhau aga çok güldüm yaa. ağlanacak halimize gülecek durumlara da geldik eyyy gidi yönetim..
      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla kızacaklar bana burda ama 3-0 öndeyiz daha dakka 25.Galiba 3-1 bitecek
        tühh be desene kaçırdık golleri. o maçın ilk yarısını 4-0 önde bitiriyoruz.ama maç sonucu 4-3.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• fb.nin aldığı sonuç süprizdi... ardanın yaptığı hareket medyanın onu şımartmasından..

Yorum

• kuzeytv de çok güzel görüntüler var arkadaşlar. kupalar resimler unutulmaz maçlar falan filan bide arkadan arabesk fon müziği koymuşlar ağlıyacam
            harbi çok acıklı olmuş
            arada yazılar giriyo ekrana şimdi birlik olma zamanı takımına sahip çık falan yazıyolar cidden çok güsel görüntüler yapmışlar.

Yorum

• Kuzey TV izlemek için

Yorum

• zigana tv de dobra dobra programında şu anda 15 tane fener maçı bileti dağıtılacakmış ama neye göre dağıtacaklar bilmiyorum. yarışmamı yapacakalr acaba

Yorum

zigana tv de dobra dobra programında şu anda 15 tane fener maçı bileti dağıtılacakmış ama neye göre dağıtacaklar bilmiyorum. yarışmamı yapacakalr acaba
                  Yerel TV lerden Haber Vermek yasaklansın
                  canımız Çekiyor Yaw

YEREL TVLER UYDUYA!!

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kuzey TV izlemek için
                    www.kuzeymedya.com
                    Bu adreste radyo var sadece. Acaba Kuzey Tv yine ekranı mı kararttı.

Yorum

• aha da tam açtım boliç golü atttı....ayrıca adresten izlenebiliyo...
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Nilat Özdemir'in demeci konusunda bir oldu bittiye gelmemek gerek. Gerekirse bu konu hakkında bir başlık açıp, onların etkilemeye çalıştığı hakemın yalnız kalmaması için, yada diğer bir deyişle fb.lehine dönmemesi için çaba harcamalıyız.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aha da tam açtım boliç golü atttı....ayrıca adresten izlenebiliyo...
                          nasil hangi adresten izleniyor

Yorum

• bi kaç sezon önce yılın 11 ine seçilen kaptan fatih sezon başı hazırlık maçlarında hakeme tokat attığı için ödülü alınmış ve hindi tuncay a verilmişti. arda nın durumuda son derece normal ve doğruu
                            Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

• yarın nihatın açıklamalarına bi cevap gelir bence bizim yönetimden....çünkü adam resmen hakemi tehdit etti....

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nasil hangi adresten izleniyor

www.kuzeymedya.com ben burda izledim az önce tam açtım boliç golü attı.spor haberlerini bekliyyorum şimdi ama maç devam ediyo hala

Yorum

Yükleniyor...
                                X