Bunun cevabı Brezilya'da futbolcu beğenen kişinin antrenör değil yönetici olmasında saklı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
10:44 03Aug2006 IMKB - ***TSPOR*** TRABZONSPOR SPORTIF YATIRIM VE TICARET A.S.'
***TSPOR*** TRABZONSPOR SPORTIF YATIRIM VE TICARET A.S.'NDEN GELEN YAZI: SIRKETIMIZIN 07/2006 DONEMINE ILISKIN TURKIYE SUPER LIGI YAYIN GELIRLERI ILE ILGILI BILGILERI ARZ EDERIZ. 01.06.2006/31.07.2006 KESILEN FATURA TUTARI (KDV'SIZ): 0 01.06.2006/31.07.2006 TAHSIL EDILEN TUTAR (KDV'SIZ):2.800.000,00 YTL 01.07.2006/31.07.2006 KESILEN FATURA TUTARI (KDV'SIZ): 0 01.07.2006/31.07.2006 TAHSIL EDILEN TUTAR (KDV'SIZ): 900.000,00 YTL ***TSPOR***
ISSUE TIME:10:44:31
STORY NO:17Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildiKurban olduğum Ya Rabbi'm
Brezilyalı bir oyuncu alırsak eğer uyum sağlamasına yardım eyle!
Aldığımız oyuncuyu 10 misli daha fazla paraya satmayı nasip eyle!
Aldığımız oyuncuya senelik en fazla 100 000 dolar verelim. Malum denge meselesi...
Allahım bizi 61 numaralı futbolculardan eksik eyleme!
Âmîn!
ÂMÎN!...
Yorum
-
İlk olarak F.SultanTekke tarafından gönderildilig tw yi acın fatih özel ve borda mavi bolumu var2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Trabzonsporlu Umut: 22 yıllık özlemi bitireceğiz
Trabzonsporlu Umut: 22 yıllık özlemi bitireceğiz
Trabzonspor?un forvet oyuncusu Umut Bulut, bordo-mavili taraftarların 22 yıllık şampiyonluk özleminin bulunduğunu ve verecekleri mücadeleyle onları mutlu etmek istediklerini söyledi.
Umut Bulut, bordo-mavili kulübün ağustos ayı sayısında verdiği ropörtajda, uzun süredir gelmeyen şampiyonluğun futbolcular üzerinde ister istemez baskı oluşturabileceğini belirtti.
Benzer bir baskıyı farklı şekilde Ankaragücü?nde yaşadığını ifade eden Umut, "Çünkü takım küme düşmeme mücadelesi veriyordu ve taraftarın da bu yolda bizi baskı altına aldığı oluyordu. Belki şampiyonluk beklentisi içinde olan bir takımda oynamadım ve seyircilerin bunun için yarattığı atmosferi tam hissedemedim, ama ben taraftarı anlayabiliyorum. Çünkü taraftarın 22 yıllık şampiyonluk özlemi var. Bu hasretin sona ermesini istiyorlar. İşimiz kolay değil, ama vereceğimiz mücadele sonunda onları mutlu etmek istiyoruz" dedi.
Forma yarışının kendisini tedirgin etmediğini ifade eden Umut, "Trabzonspor gibi büyük bir kulübün büyük oyuncuları olması normal, ama ben de buraya Ankaragücü?nde oynadığım futbolla geldim. Sonuçta hepimiz Trabzonspor?un menfaatleri için çalışacağız. Umarım başarılı oluruz. Ben kendi adıma Trabzonspor?a faydalı olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Milliyet
Yorum
-
"Kayseri bizden daha formda"
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Kayserispor'un kendilerinden daha formda bir ekip olduğunu ve karşılaşmanın kolay olmayacağını söyledi.
Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor'un sezonu erken açtığını ve UEFA Kupası'na katılma hakkı elde ettiğini belirterek, ''Kayserispor bizden şu anda daha formda bir ekip. Kolay bir maç olmayacak, ancak oyuncularımıza güveniyoruz'' dedi.
Bordo-mavili kulübün hedefi doğrultusunda Kayserispor maçından galibiyetle ayrılması gerektiğini ifade eden Sayitoğlu, ''Sezonun ilk maçından zararsız dönmek istiyoruz. 10 gün içinde 3 önemli maçımız var. Kritik bir başlangıç yapacağız ve bu dönemi iyi şekilde tamamlamak istiyoruz'' diye konuştu.
A.ATrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Analyzer
İlk olarak Muhalif tarafından gönderildiErgün Ata'nın yazısında katıldığım ve katılmadığım noktalar var.. ama ''Bir oyun kurucu halen bulunamadı.'' diyorsa yazı genelinin pek sağlıklı değerlendirmelerden oluşmadığını düşünürüm doğrusu.. Oyun kurucu bulunamamış.. Marcelinho'yu stoperde oynatacağız herhalde! şimdi o ofansif ortasaha, oyun kurucu değil falan demeyin.. günümüz futbolunda oyun kurucu diye birşey kalmadı zaten.. fb deki alex oyun kurucu mu ofansif ortasaha mı? o hesap.. 'Oyun kurucu halen bulunamadı' demek abesle iştigaldir..
Löw fb nin teknik direktörüyken Can Bartu nun bi köşe yazısını basın toplantısında gösterip, "bunlar futbola Türkiye'nin Avustralya'ya olduğu kadar uzak" demişti. Aynen öyledir bizim spor yazarları, televizyon yorumcuları. Ergun Ata'yı severim ama o da futboldan ancak bu kadar anlıyormuş demek ki.
Yorum
-
Cuma:
21.00 Ankaraspor-Galatasaray: Cüneyt Çakır
5 Ağustos Cumartesi:
19.00 Kayserispor-Trabzonspor: Cem Papila
21.30 Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor: Bülent Demirlek
6 Ağustos Pazar:
20.00 Gaziantepspor-Denizlispor: Hüseyin Göçek
20.00 Vestel Manisaspor-Beşiktaş: Bülent Yıldırım
20.00 Bursaspor-Ankaragücü: Mustafa Kamil Abitoğlu
20.00 Sivasspor-Gençlerbirliği: Süleyman Abay
20.00 Antalyaspor-Çaykur Rizespor: İsmet Arzuman
20.00 Konyaspor-Sakaryaspor: Çetin Sarıgül
Yuuuh beeee.bunlar ne yapıyorrrrrr2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildiCuma:
5 Ağustos Cumartesi:
6 Ağustos Pazar:
Yuuuh beeee.bunlar ne yapıyorrrrrr
Geseyede cüneyt çakırı vermişler bizede cem papila ş...zini akılları sıra mhknın dediği olura getirmeye çalışıyoLar madem o kadar cesursunuz versene avni akerdeki maça cem papilayı...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
BaŞladik
İlk olarak forever61 tarafından gönderildiCuma:
5 Ağustos Cumartesi:
6 Ağustos Pazar:
Yuuuh beeee.bunlar ne yapıyorrrrrr"Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
@Analyzer alkış
Ayrıca Papila ve Çakır'ın Ts ve Gs maçlarına verilmesi eğer arkasında durabileceklerse doğru davranışlar.. ama döneklik yapmayacaklar.. tüm sezon boyu 'şu hakemi istemeyiz' diyenlere 'hay hay eyvallah' demeyecekler.. şimdilik olumlu görüyorum bu atamaları.. ama dediğim gibi sene boyunca takipçisi olmalıyız..#7 King of Kings
Yorum
Yorum