Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ergun ata ya sag bek ve sol bek disi yazdigi her harfe hak veriyorum ve katiliyoum
    jimnastik hakkinda iyi transferler yapti yazdigini nerden cikartiyorsunuz adam sadece önceden belirlenen yerlere zamaninda nokta transferler yapildi yazdi ve hakli yani demek istedigi hersey bir plana dogru yapildi bence aynisini fb le gs de yapiyor ve bi oyuncuyu alamiyinca gidip biyerde rastgelen birini almiyorlar akillica davraniyorlar biraucikda hakemlere para yediriyorlar serefsizler ve sampiyon oluyorlar
    yani demek istedigim en azindan transferlerimizi planli bi sekilde yapsagik sampiyonluk sansimiz artar su an hepimiz piyango almis cekilisi bekliyor gibiyiz ilk 5-6 haftada görecegiz büyük ikramiyeyi kazanmaya sansimiz varmi yokmu ama gercekten takimimizin gücünü kimse bilmiyor td bile bilmiyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ben büyük ikramıyenin hocaya bağlı oldığunu duşunuyorum...
      eyer hoca iyi cıkarsa bu seferki talıhlı biz oluruz
      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• şampiyon olmamız buna ne kadar inandığımıza ne kadar takım olduğumuza ve yapılacak transferlere bağlı

Yorum

• şanpıyonluhun anaktarı= inanmak
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
            Gökdeniz de Zenit'e gidiyor

FATİH Tekke'yi renklerine bağlayan Rusya'nın Zenit Kulübü, Gökdeniz'in de peşine düştü. Futbolcu için 5 milyon euro veren Zenit'ten bordo-mavililer 8 milyon euro istedi.

Gökdeniz'e talip

Fatih Tekke "Burada yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi, Rus kulübü, Trabzonspor'un kapısını 2. kez çaldı.

8 milyon euro
            Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan Rusya'nın Zenit Kulübü, şimdi de bir başka Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in peşinde. Ancak bu transferi Tekke'nin istediği öğrenildi. Fatih, "Yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi.

Dün görüştüler
            Bu talep üzerine hemen harekete geçen http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DRus kulübü yetkilileri Trabzonspor'un kapısını ikinci kez çaldı. Dün yapılan görüşmelerde Gökdeniz için 5 milyon euro teklif eden Zenit'ten bordo-mavili yöneticiler 8 milyon euro istediler.

Hüseyin gelsin
            Aradaki farktan dolayı görüşmeler bugüne kaldı. İki kulüp yöneticileri bugün de bir araya gelip bu transferi sonuçlandırmaya çalışacaklar. Dün Rusya'da basın toplantısı yapan Fatih'in, "Hüseyin gelse iyi olur" demesi de kafaları karıştırdı.

fatih yakında tüm ts oyuncularını toplayacak rusyaya
            eger fatih boyle konustuysa ayıp etmiş biz bir gun geri gelcek dioruz adam 5 mactan sonra iki yıl daha sözlesme uzarcam diyor gökdeniz ve huseyinide istiyor ne yapmaya calısıyor cozemedim
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Eğer Gökdeniz konusu doğruysa çok sevineceğim. hemde çok sevineceğim.
              Bu hem Gökdeniz hemde Fatih açısından hayırlı olur bence. En çok ta TS açısından (Bence)
              .
              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
              .

Yorum

• Ergün Ata'nın yazısında katıldığım ve katılmadığım noktalar var.. ama ''Bir oyun kurucu halen bulunamadı.'' diyorsa yazı genelinin pek sağlıklı değerlendirmelerden oluşmadığını düşünürüm doğrusu.. Oyun kurucu bulunamamış.. Marcelinho'yu stoperde oynatacağız herhalde! şimdi o ofansif ortasaha, oyun kurucu değil falan demeyin.. günümüz futbolunda oyun kurucu diye birşey kalmadı zaten.. fb deki alex oyun kurucu mu ofansif ortasaha mı? o hesap.. 'Oyun kurucu halen bulunamadı' demek abesle iştigaldir..
                #7 King of Kings

Yorum

• Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, müsabakalarda yaşanan çeşitli olaylara ağır yaptırımlar getirdi.

--------------------------------------------------------------------------------

Federasyonu'nun Beylerbeyi'ndeki tesislerinde gerçekleştirilen ve
                  5 saat süren Yönetim Kurulu toplantısının ardından yazılı bir açıklama yapıldı.

Yönetim kurulundan yapılan açıklamada, futbol disiplin talimatında
                  değişikliğe gidildiği bildirildi.
                  Federasyon, ''Çirkin, kötü tezahürat ve davranışlar'' ile ''Müsabaka
                  sonucunu etkileme'' maddelerini, sert yaptırımlar getirerek yeniden
                  oluşturdu.

Buna göre, futbol müsabakalarında çirkin ve kötü tezahürat yapılması
                  ve davranışlarda bulunulması halinde, Profesyonel Futbol Disiplin
                  Kurulu (PFDK), ilgili kulübe ilk ihlal için 10 ila 250 bin YTL arası
                  para cezası verecek. İhlalin bir başka müsabakada tekrarlanması halinde bu ceza, 25 ila 500 bin YTL arasında olacak. Bu konuda ihlalin
                  üçüncü defa tekrarlanması halinde ise kulübün mevcut puanlarından 3'ü
                  silinecek. Bundan sonra yapılacak her ihlalde puan indirimi devam
                  edecek.

IRKÇILIĞA KARŞI SERT ÖNLEMLER

Yönetim kurulu ayrıca, maçlarda yaşanacak ırkçı hareketlere karşı
                  da sert önlemler aldı.

Buna göre, ırkçılığa ilişkin eylemlerde ilk ihlalde 3, ikincisinde
                  6 puan silinecek. Kulüp, üçüncü ihlalde ise bir alt lige düşürülecek.

Futbol Federasyonu bünyesinde
                  ayrıca oluşturulacak bir birim, bu
                  madde kapsamına giren ihlalleri yerinde izleyecek. Gerekli gördüğünde
                  ihlale ilişkin görüntüleri inceleyecek, re'sen hareket edip dosyayı oluşturup, disiplin kuruluna sevk edecek.

2 YILLIK ZAMAN AŞIMI KALKTI

Federasyon yönetim kurulu, halen yürürlükte olan Disiplin
                  Talimatı'nın ''Hileli ve danışıklı futbol müsabakası'' başlıklı 35.
                  maddesi ile ''Sair hallerde menfaat'' başlıklı 36. maddesini de tek
                  bir başlık altında toplanmasını kararlaştırdı.

''Müsabaka sonucunu etkileme'' başlıklı madde, her türlü şikeyi
                  yapan, yaptıran, bunlara aracı olan ya da bu tür eylemlere teşebbüs
                  eden kişi ve kurumlar ile teşvik primine karışanları eşit ve ağır bir
                  şekilde cezalandırmayı öngörüyor. Ayrıca halen yürürlükte olan 2
                  yıllık soruşturma zaman aşımı süresi de ortadan kaldırıldı. Madde
                  gereğince ihlal yapan kişiler 6 aydan 2 yıla müsabakalardan men
                  cezasıyla cezalandırılacak. Kulüpler ise bir alt lige düşme cezası
                  alacak. Şike veya teşvik bulgusunun, takip eden sezonlarda ortaya
                  çıkması halinde ise ilgili kulübe sadece puan silme cezası
                  uygulanacak.

SAMSUNSPOR-ANKARAGÜCÜ MAÇI İNCELENECEK

Futbol Federasyonu yönetim kurulu, şike iddialarını soruşturmak
                  üzere yeni bir kurul oluşturdu.
                  Bu kurul, federasyonun yönetim kurulunun re'sen verdiği kararla
                  Samsunspor-Ankaragücü maçını inceleyecek. Ayrıca aynı kurul,
                  Malatyaspor'un başvurusu üzerine Gaziantepspor-Malatyaspor maçında
                  Malatyasporlu futbolcular Senkerik, Zdenek, Jiri Homola, Jiri Matek'e
                  yönelik Denizlispor lehine danışıklı oynadıkları yönündeki iddiaları
                  da araştıracak.

Bu arada, daha önce oluşturulan ve Çaykur Rizespor-Denizlispor
                  maçını inceleyen kurul, federasyon yönetim kuruluna hazırladığı raporu
                  iletti.

Yönetim kurulu da rapordaki söz konusu maçta ''Şike bulgusuna
                  rastlanmamıştır'' görüşü doğrultusunda karar verdi.

Öte yandan, Futbol Federasyonu eski başkanı emekli orgeneral
                  Yılmaz Tokatlı başkanlığındaki inceleme komisyonun diğer üyeleri de
                  belli oldu. Komisyonda Tokatlı ile birlikte Ankara Barosu eski başkanı
                  Avukat Semih Güner ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Usul Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Metin Feyzioğlu görev yapacak.

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Futbol
                  Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, özellikle küfür ile ilgili cezaların
                  ağırlaştırılmış olması ile ilgili olarak, ''Artık maçlarda küfür mi
                  dinleyeceğiz, yoksa maç mı izleyeceğiz karar vereceğiz. Buna 'Dur'
                  demek lazım. Küfre karşı olan herkesi destekliyoruz'' derken, ırkçılıkla ilgili olarak da ''FIFA'nın bize göndermiş olduğu bir maddedir. Olduğu gibi biz de talimatlarımıza ekledik'' diye konuştu.

İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Arkadaşlar marcelinho için habire dediler yok geç geliyormuş filar
                    adam perşembe günü gelcekti erken bile geldi. Çarşamba gecesi geldi.
                    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• gökdeniz bu sene zaten gitmez yaptığı açıklamalardan yola çıkarak bu sene trabzonspora olan borcunu ödeyecek(bu sene bize çok ey katacak ) gelecek senede zaten gitmeyi düşünüyo zenitte iyi para verebilecek bi kulüp fatihte orda seneye zenite gitmesinde bi sakınca yok

Yorum

• SON SAMBACI ALEX
                        MALİYETİ DÜŞÜK Brezilya'da bulunan yönetici Faruk Kanca, Internacionelli Wagner ve Mossoro'dan sonuç alamayınca, aynı takımdan 24 yaşında, 1.75 boyundaki Alex Raphael Meschini'ye teklif götürdü. Brezilya ekibi iki yıl önce 250 bin Euro'ya aldığı Alex için 4 milyon Euro istedi. Araya, Internacionel kulübünün başkanı ile çok samimi olan Lazaroni girdi ve işi çözdü.
                        SON GÖRÜŞME Brezilyalı Başkan, "Lazaroni benim iyi dostum" diyerek Faruk Kanca'ya gerekli kolaylığı gösterdi. Kanca'nın Alex'in bonservisini 1.5 milyon Euro'ya düşürdüğü ve bugün son bir görüşme yapacakları bildirildi.

karadeniz gazetesi.

Acaba??
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi
                          eger fatih boyle konustuysa ayıp etmiş biz bir gun geri gelcek dioruz adam 5 mactan sonra iki yıl daha sözlesme uzarcam diyor gökdeniz ve huseyinide istiyor ne yapmaya calısıyor cozemedim
                          o gazete yanlis yazdi fatih demiski zenit 5 mac oynadikdan sonra kontratimi yine 2 yil uzatmak isteyecektir

Ünal Karaman

Yorum

• böyle transfer olmaz yaklaşık 15 gündür brezilyada ne yapıyo bu yönetici anlamadım bi o isim olmadı bu isim son 4 isim bence sallama haber alex nerden çıktı 4 milyon euroya gidip avrupadan bi adam alırız yine sallama hangi oyuncuyu istesek 4 milyon euro istiyolar sanki barçadan chelseaden oyuncu alıyoz

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                              böyle transfer olmaz yaklaşık 15 gündür brezilyada ne yapıyo bu yönetici anlamadım bi o isim olmadı bu isim son 4 isim bence sallama haber alex nerden çıktı 4 milyon euroya gidip avrupadan bi adam alırız yine sallama hangi oyuncuyu istesek 4 milyon euro istiyolar sanki barçadan chelseaden oyuncu alıyoz
                              sambaci kizlara horon dersi veriyordur

Ünal Karaman

Yorum

• bu brezilya ne menem bi yermiş, giden geri gelmiyor gelen de boş geliyor. ömer sarı bir faruk kanca iki..umarım kanca'nın sonu da ömer sarı gibi olmaz..
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X