fatih tekkeyi fatih tekke yapan trabzonspordur evet fatih ii bi golcü ama avrupaya gittiginde szymek yattara göko gibi tüm toplari ona atan bi orta saha bulamaz ayni anda benim belim agiriyo deyip bi hafta idman yapmazsa birakin ilk onbiri takima giremez fatih eger eziklere giderse tükürdügünü yalamis olur sembol olacagi bir camiadan kendinden nefret eden taraftar gruplari yetisir krallar gibi agirlandigi stadinda öyle tepki yagarki sahaya çikicak cesareti kalmaz fatih trabzona katki yapmissa bunu hem para hem söhret hem futbolcu olarak kendini gelistirmesine yardimci olan trabzonda ona hakkini fazlasiyla ödemistir avrupaya giderse basim üstüne ama rziklere giderse benim fatih tekke diye bi sevdigim futbolcu olmaz ve hayatinin hatasini yapmis olur seçim onun ya trabzonda kal bu sene güçlü kadroyla efsanenin bi parçasi ol yada git seçim senin fatih
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildi
FATIH sen git Avrupa'ya ..ALLAH için git ..bizde biraz kendimize gelelim [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yani Ts de yeni sezon kadrosunu Fatih li yada Fatihsiz sekilendirsin artik. Ne bu hala sozlesmesi olan bir oyuncumuzun Transferi bizi gecti valla. Hatta yaninda Huseyin varmis onuda alsin gitsin gidecegi yere13 Vitor Hugo
Yorum
-
yaaa ben demedim mi bir kaç yazi yukarilarda Tamam biz istemiyoruz gitmesini yöentim de istemiyor peki Fatih isterse gidicem derse kim ne diyebilir ki diye. Simdi Klübe yürüyüs yapacak arkadaslarin adresi degisti yeni Adres fatih'in evi. Neyse hayirlisi olsun Hem Takimimiz için Hem de Kaptan için Dilerim Gidecegi yurt disi takimi köklü bir klüp olur ve Fatih Bizi orada bir Nihat Bir Tugay gibi Temsil eder. Allah Selamet etsin yolu açik bahti yar olsunEy zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
bmn nin modaröterleri
bu nedir simdi?yazi denetimi..filtreleme.vs. yok mu...?Bir Fatih tir gidyor..son haberler topick i degil mi burasi?herkes aklina gelen , özellikle de Fatih ile ilgili , herseyi yazarsa buraya çöplüge dönecek ...döndü de...su yorumlari silin artik..yasaklayin...yorum degil HABER istiyoruz...
insanlarin yorumlari mi son dakika HABER leri canim..müdahale edin artik...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
ya da açin bir FATIH için Yorum Topic i...Millet döksüm içini...ama lütfen buraya degil..artik degil....[img]smileys/smiley7.gif[/img]....................Celliac ..................
Yorum
-
İlk olarak lazman tarafından gönderildi
bmn nin modaröterleri
bu nedir simdi?yazi denetimi..filtreleme.vs. yok mu...?Bir Fatih tir gidyor..son haberler topick i degil mi burasi?herkes aklina gelen , özellikle de Fatih ile ilgili , herseyi yazarsa buraya çöplüge dönecek ...döndü de...su yorumlari silin artik..yasaklayin...yorum degil HABER istiyoruz...
insanlarin yorumlari mi son dakika HABER leri canim..müdahale edin artik...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
ya da açin bir FATIH için Yorum Topic i...Millet döksüm içini...ama lütfen buraya degil..artik degil....[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Kaptan icin topic var zaten ama millete lafimizi geciremiyoruz isteTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
fatihin açiklamalari soke etti beni ama gene fenere gitmio valal sevindim
www.superspor.com dan görüntülü haberlerden fatiihin röportajini izleyebilirsiniz
kesin trazbondan gidecekmis ama avrupaya"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Izledim. Fatih selametle
Ama anlamadigim daha 1 senelik kontrati olan bir futbolcunun nasil BU KADAR NET konusabilmesiEdited by: TravelairTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum