Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

TRABZON UÇACAK

KATKI YAPACAK Trabzonspor'un Milli oyuncusu Fatih Akyel, yeni teknik direktörleri Lazaroni ile gelecek sezon sampiyonluk hasretlerine son vereceklerini iddia etti. Milli oyuncu, Lazaroni'nin Trabzonspor'a katki saglayacagina inandigini belirtirken, "Trabzonspor'da Lazaroni ile çita yükseldi. Kendisini kanitlamis bir teknik direktör ve ona inancimiz büyük. Lazaroni, bu takimi uçurur. Çünkü kendini dünya çapinda kanitlamis" dedi.
    BEN DE ISTIYORUM Gelecek sezon taraftarlarin farkli bir takim izleyeceklerine inandigini da söyleyen Fatih, "Galatasaray ve Fenerbahçe de yeni sezon için büyük hedeflerle lige hazirlaniyor. Biz de olust

uracagimiz güçlü kadro ile önümüzdeki sezona iddiali girecegiz. Ben de Trabzonspor'da sampiyonluk yasamak istiyorum" diye konustu. Fatih, Trabzonspor'da sampiyonluk yasadiktan sonra hedefinin Italya oldugunu da belirtirken, "Daha önce Ispanya ve Almanya'da oynadim. Ancak asil hedefim, Italya'da oynamak" dedi.

Sewgili FaTih Akyel hani jubileni Trabzonumuzda yapcaktin.Sözlerinizi ne çabuk unutuyorsunuz?_ dün söyle bugun böyle...
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Fener bize yardim etmis. Sayet böyle bisey dogruysa ve Fatihin fenere transferi gerçeklesmezse - ki öyle de olacak - o zaman s...... basin ne yazacak?

Sok sok sok... Trabzon Fener'i kandirarak bir futbolcuyu bedavaya getirmis oldu[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• [img]smileys/smiley1.gif[/img]
        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• allah bilir fatih akyele sormuslarsir hangi ligde oynamak isterdin diye italya demistir onlarda hemen çevirmistir. su soruyu soran ve cevabinida italyada oynamak istiyorum diye alan bi trabzonspor muhabirini nasil olurda sormaz hani jubileni burda yapacaktin diye.

dedigim gibi. medya haberin sonuna boyle tartismali seyler koymadimi okunmuyo. bunlarda onu biliyo ama bize zarar veriyo bunu anlamiyolar.
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• dünya kupasinin gollerini indirebilecegimiz bir site var mi?

Yorum

• Merhaba arkadaslar, Trabzonsporumuza bu sene özellikle Fatik Sultan Tekke üzerinden yapilan saldirilar ve tacizler hepimizi ifrit etti be hiç sev(e)medigimiz fenerbostandan daha da nefret etmemize sebep oldu ve olmaya devam ediyor.Hos sinirlerimiz saglam kaldikca Fenerbostandan nefret etmek bence gayet güzel[img]smileys/smiley36.gif[/img].Ayrica sahsim adina Trabzonspor yönetimini elestiren yazilar yazan (ki ben kesinlikle farkli siyasi düsüncelerden kaynaklandigina inaniyorum) Ergun Ata'ya 3 kez yazdim ve bütün elestirilerini Trabzonspor yönetimine yapiyor olmanizi daha iyi bir Trabzonspor olusumu için kabul etmeyi gönülden diledigimi ama bunda samimi olmadiginizi içinde çalistiginiz gazetenizi ve yine diger gazetelerin Spor servislerini protesto mahiyetinde " FATIH TEKKE KONUSUNDA HEM KENDISI HEM DE YÖNETIMNI KAÇ KEZ YALANLADI BU SIZE YETMEZ MI NEDEN BU TAKINIM VE KAPTANININ YAKASINDAN DÜSMÜYORSUNUZ" mealinde bir yazi yazmadiginizdan belli oluyor dedim. Ve israrla bekledim ki bu sözde Trabzonsporlu ve ekmegini Trabzonspor üzerinden kazanan kisiler bunun yanindan bile gecmediler.
              Kardeslerim lütfen söyler misiniz biz simdi gercekten E.Ata ve diger gazetelerde yazan sözde Trabzonsporlularin bizim burada forumumuzda defalarca lanetledigimiz ve protesto ettigimiz konuda bir tek kelime etmeyisleri onlari samimiyetsiz durumuna düsürmüyor mu?
              Hepinize Sevgiler ve mutlu günler

Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Müjde! Jun?a talip var
                Trabzonspor'un elden çikarmaya çalistigi Jun ile Almanya?dan 3 kulübün ilgilendigi ögrenildi. En ciddi öneriyi ise Wolsfburg yapti

13.06.2006

Trabzonspor?a Sparta Prag?dan transfer edilen ve 3 milyon Euro?yu asan bir rakama malolmasina ragmen büyük bir hayal kirikligi yaratan Jun?un elden çikarilmasi için büyük bir firsat dogdu. Türkiye?de henüz Bordo-Mavili formayla golü dahi bulunmayan Çek oyuncunun takimdan gönderilmesi ve yabanci kontenjaninin bosaltilmasi için yogun çaba harcayan yönetime sevindirici haber Almanya?dan geldi. Devre arasinda da birçok Bundesliga ekibinin gündemine giren genç golcüyle 3 kulübün ilgilendigi ortaya çikti.

Kolaylik yapilacak
                Bonservis bedeli yüksek oldugu için takimlarin kiralama seçenegini ilk planda tuttugu ögrenilirken, en ciddi teklifin ise Wolsfburg?tan geldigi bildirildi. Menacerler araciligiyla yapilan önerinin degerlendirilmesi için resmi yazilarin beklendigi vurgulandi. Düsünülen yabanci orta saha transferinin vakit kaybetmeden yapilabilmesi için Jun konusunda verilecek tekliflerde gerekli kolayligin saglayabilecegi dile getirildi. Jun?u kadrosunda görmek isteyen diger ekiplerin ise Nürnberg ve Frankfurt oldugu kaydedildi.
                Edited by: tsasik
                Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• Trabzon pes etti: Fatih Fener'de

F.Bahçe
                  sonunda muradina erdi. Tümer�den sonra Fatih Tekke�yi de transfer etmek
                  için büyük çaba harcayan sari-lacivertliler, Trabzon Yönetimi�yle
                  yaptigi siki pazarliklar sonrasinda milli oyuncunun isini bitirdi.
                  (13 Haziran 2006 Sali)

Bu
                  oyuncunun transferi için uzun süredir ugras veren F.Bahçe Yönetimi, ilk
                  teklifleri olan 7.5 milyon euroluk bonservis bedeline bordo-mavilileri
                  ikna etti. Sari-lacivertlilerin 7.5 milyon euroluk teklifine karsilik
                  Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak 11 milyon euroda israr edince
                  transfer çikmaza girmisti. A.Gücü�nün golcüsü Umut�un da transfer
                  edilmesiyle Fatih�in satisina sicak bakmaya baslayan Trabzonspor,
                  sari-lacivertlilerin bastirmasiyla sonunda pes etti ve transfer
                  bitirildi.

Nic�e Porstmouth talip

Fatih�le 3 yillik sözlesme imzalayacak olan F.Bahçe, bu oyuncuya yillik
                  2 milyon euro ödeyecek. Baskan Aziz Yildirim�in daha önce anlasmaya
                  varilan Sol Campbell transferini de çarsamba günü kamuoyuna
                  açiklayacagi ifade edilirken, Hamit için de siki pazarliklarin sürdügü
                  belirtildi. Fatih transferinde bordo-mavililerin 11 milyon euroda israr
                  etmesinden sonra �geri çekilme taktigi� uygulayan F.Bahçe, sonunda
                  transfer pazarliginda istedigini alan taraf oldu. Anelka�yi da elinden
                  çikarmaya çalisan sari-lacivertliler, bu oyuncuya Porstmouth�un talip
                  olmasiyla umutlandi. Ingiliz ekibinin teknik patronu Redknapp,
                  Anelka�yi arayarak takimina kazandirmak istedigini iletti. Fransiz
                  oyuncuyu istedigini ileten Redknapp, bu büyük transferi finanse etmesi
                  yönünde kulübün patronu Gaydamak�i da ikna ettigi belirtildi

TÜRKIYE http://www.nethaber.com/?h=58141

Allah bunlarin belasini versin .rospu çocuklari herkesi kendileri gibi .bne zannediyorlar. isyerinde arkadaslar söyledi baktim yok gerçektir yok para mara aliriz satariz falan diyor fenerliler kudurdum sabah sabah ta gene içimize atiyoruz. eminim yalandir ama biri yalanlasin iddaya da girdik pastasina.

Sevdim Seni Bir Kere
                  Baskasini Sevemem
                  Deli diyorlar bana
                  Desinler degisemem

Yorum

• Szymkowiak'i isteyen yok

Trabzonspor Asbaskani Hasim Sayitoglu, Polonyali Syzmkowiak'in ayrilma talebinin olmadigini söyledi. Tecrübeli futbolcunun Polonya Milli Takimi'nda yer aldigini hatirlatan Sayitoglu, "Herhangi bir oyuncumuz için bize resmi bir basvuru yapilmadi. Sözlesmesi devam eden oyuncularin bu sekilde spekülasyon edilmesi dogru degil. Biz yönetim olarak, sözlesmesi devam eden yerli ve yabanci futbolculara kulüpleriyle görüsmeden talepte bulunmuyoruz" dedi.

FATIH KASET GÖNDERDI

"Bizim oyuncularimizla ilgilenen varsa önce bunu Trabzonspor'a bildirmesi gerekir" diyen Sayitoglu, "Ayrica, Syzmkowiak da simdiye kadar bize 'transferime izin verin' diye bir talebi olmadi. Su ana kadar bu oyuncu da dahil resmi anlamda hiçbir oyuncumuza bir talep gelmemistir" seklinde konustu. Öte yandan Türkiye'de Trabzonspor'dan baska bir takimda oynamayacagini açiklayan Fatih Tekke, kendisini takip eden Avrupa kulüplerine menajeri araciligiyla maç kasetlerini gönderdi.
                  • KAMIL ANAHAR

Adrijan Djokaj ve Jun'a talip çikti

Trabzonspor'un yabanci oyunculari Tomas Jun ve Adrijan Djokaj'a talip çikti. Geçen sezon Sparta Prag'dan transfer edilen ve ara transferde Besiktas'a kiralanan Jun için Almanya'nin Wolsburg ve Nurnberg takimlarinin devreye girdigi belirtildi. Bu arada, Suudi Arabistan'in Al-Ittid takimiyla anlasanan Trabzanspor'un eski teknik direktörü Vahid Halilhodziç'in ara transferde alinan sirp oyuncu Djokaj'i istedigi ifade edildi.
                  Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• Crespo sonunda Fener'e 'evet' dedi...

13 Haziran 2006 09:25

Uzun süredir Arjantin Milli Takimi ve Chelsea'nin ünlü golcüsü Hernan Crespo'nun pesinde olan F.Bahçe'nin bu transferi bitirme noktasina geldigi belirtiliyor.

Chelsea'de teknik direktör Mourinho'nun gözüne giremeyen Crespo'nun sari-lacivertlilerin israrina direnemedigi, Dünya Kupasi sonrasi Istanbul'a gelerek imza atacagi belirtiliyor.

Uzun süredir Arjantin Milli Takimi ve Chelsea'nin ünlü golcüsü Hernan Crespo'nun pesinde olan F.Bahçe'nin bu transferi bitirme noktasina geldigi belirtiliyor. Fransiz Haber Ajansi AFP, Crespo'nun F.Bahçe ile anlasmaya vardigini duyurdu. Ünlü yildizin F.Bahçe'nin teklifini kabul etmesinde, Chelsea'deki hocasi Mourinho'nun kendisi yerine Drogba'yi tercih etmesinin rol oynadigi açiklandi.

'TUTKULU F.BAHÇE BASARDI'

"Tutkulu F.Bahçe, 30 yasindaki yildizi ikna etti" diyen AFP, doguyla batiyi birbirine baglayan Istanbul'un yildizlar için cazip oldugunu belirtti. Haberde Crespo'nun, "Artik beni alacak takimi bekliyorum" sözlerine de yer verildi.

Hamit Altintop korktu hedef diger gurbetçiler

F.Bahçe'nin transferinde büyük yol aldigi Hamit Altintop, Isviçre maçi durusmalarinda FIFA'da Serkan aleyhine verdigi ifade nedeniyle tepki almaktan çekindigi için gelmekten vazgeçti. Yönetim de kardesi Halil ile Yildiray Bastürk için girisimlerini yogunlastirdi.

Kaynak: Yenisafak

Bu haber toplam 14 defa okunmustur.
                    simdi diyeceksiniz ki bunu niye buraya neden kopyaladin.Ezikler artik bununla ilgilenirde Fatih Tekke yalan haberlerinden kurtuluruz.Hem bence Fatih Crespo dan daha iyi bir golcü.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• arkadaslar bunlarin simdi isleri yok gazetelerinide satmalari lazim ne yapsinlar sayfalari bos bos milletemi satacaklar ben çok görmüyorum bunlara hadi istanbul medyasi kim tutar seni

ama tebrik etmekte gerek çünkü hayal güçleri çok genis adamlarin
                      sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• DAHA YOLUN BASINDAYIZ

KALICI OLACAGIZ Trabzonspor'un genç futbolculari Ali Güzeldal ve Ergin Keles, Bordo-Mavili takimda yapacaklari çok is oldugunu söylediler. Geçtigimiz sezonun ilk yarisinda Akçaabat Sebatspor'da kiralik oynayan ve devre arasinda tekrar Trabzonspor'a dönen Ergin ve Ali Güzeldal, Bordo-Mavili takimda kendilerine yepyeni bir sayfa açacaklarini iddia ettiler. Genç futbolcular, Trabzonspor'da kalici olmak istediklerinin de altini çizdiler.
                        PES ETMEK YOK Ligin ikinci yarisinda Malatyaspor karsilasmasinda yaptiklari güzel organizasyon sonrasinda Trabzonspor'a 3 puani kazandiran ikili, oynadikça daha iyi seviyeye geleceklerini belirtirken

, "Karsilikli uyum çok önemli. Bu sorunu insan oynamadan asamaz. O nedenle yeni sezon öncesinde kendimizi gösterip, formayi sirtlamak istiyoruz. Isimizin zor oldugunu da biliyoruz ama pes etmek bize asla yakismaz" dediler.
                        bu günün haberi bence. ben ikisinden de cok sey bekliyorum. bizim forvete ihtiyacimiz yok lütfen sadece fatih forvet gerisi bos diyenler bu gençleri görmezden gelmesin. onlar gelecegin fatihi.
                        "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Fatih Tekke formulü !

Trabzonpor'da Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye satilacagina artik kesin gözüyle bakiliyor.

13 Haziran 200610:22

Ankaragücü'nden Umut'u renklerine dahil eden Bordo-Mavili yönetimin, Kosta Rika Milli Takimi'nin forveti Paulo Wanchope'un transferini resmiyete döktükleri an golcü futbolcuyu elden çikaracaklari ögrenildi. Fenerbahçe'nin 7,5 milyon euro bonservis bedeli önerisine artik sicak baktiklari ifade edilen yönetim, konuyla ilgili yeni formül olusturuyor. Bu formüle göre, halen Umre'de bulunan Fatih Tekke döndügünde Baskan Nuri Albayrak ile masaya oturacak.

Albayrak'in Fatih'e, 'Bir yil sonra sözlesmen sona eriyor, yeni bir kontrat yapip, sözlesmeni de uzatalim' önerisine Fatih'in 'Evet uzatalim ama Fenerbahçe'nin bana verdigi yillik 2.5 trilyon lirayi isterim' demesi bekleniyor. Yönetim de bu rakamin mümkün olmadigini golcü futbolcuya iletecek ve pazarlik kamuoyuna açiklanacak. Bu sekilde 'Satma' fikrinin daha akilci olacagi fikri taraftarlarca da kabul edilecek. Bu arada Trabzonspor tarafindan gözden çikarilan Tomas Jun'a, aralarinda Wolsfburg'un da bulundugu 3 Alman kulübünün talip oldugu ögrenildi.

Aksam
                          112

Abi bunlarin alayi ezik ya
                          Edited by: degok
                          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• adamlar haber yapabilmek için cok kafa patlatiyolar yaa. bi yerde tebrik etmek lazim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

BMN l TRABZON

Yorum

• palavra palavra

baska ne diyerlim bu adiler yüzünden agiz bozmaya gerek yok. zaten gereken cevabi alacaklardir
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Yükleniyor...
                                X