Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi

12008 H 04400 KANAL 1

turksat

çok tesekkürler
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Trabzonspor, Hayrettin'den vazgeçti...

09 Haziran 2006 09:30

Trabzonspor'un daha önce prensip anlasmasina vardigi Sivasspor'lu Hayrettin'in transferinden yeni teknik heyetin verdigi rapor dogrultusunda vazgeçildigi bildirildi.

Trabzonspor'un daha önce prensip anlasmasina vardigi Sivasspor'lu Hayrettin'in transferinden yeni teknik heyetin verdigi rapor dogrultusunda vazgeçildigi bildirildi.

Yüksek bonservis maliyetini de göz önünde bulunduran Bordo-Mavili yönetim, teknik heyetin de raporunu gözününe alarak Hayrettin'in transfer listesinden çikardi.

Yönetim, rotayi tamamen Ankaragücü'nün genç forveti Umut'a çevirirken 3 milyon dolar olan bonservis bedelini 2,5 milyon dolara indirmeye çalistigi ögrenildi.

Kaynak: Aksam

bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• TRABZON[/B]ffice:smarttags" />SPOR[/B] BASIN SÖZCÜSÜ ZEYYAT KAFKAS: "SU AN ITIBARIYLE RICARDINHO VE BIR KAÇ YILDIZ FUTBOLCU ILE GÖRÜSME HALINDEYIZ"fficeffice" />[/B]
        [/B]
        "KULÜBÜMÜZÜN MENFAATLERI DOGRULTUSUNDA, FATIH TEKKE'YI FENERBAHÇE'YE DE, SEKER[/B]SPOR[/B]'A DA SATABILIRIZ"[/B]
        [/B]
        "TRABZON[/B]SPOR[/B] CAMIASININ LAZARONI'YI SEVMEMESI GIBI BIR DURUM SÖZ KONUSU DEGIL"[/B]

Trabzonspor Basin sözcüsü Zeyyat Kafkas, transferde geçmis yillarda yapilan hatalari yapmamaya gayret gösterdiklerini söyledi.
        Kalyon Otel'de düzenlenen Memorial Hastanesi 2005 - 2006 sezonu11 Altin Adam Yarismasi jüri toplantisina onur konugu olarak katilan Kafkas, burada basin mensuplarini sorularini yanitladi.
        Trabzon halkinin yeni teknik direktörleri Sebastian Lazaroni ile çok çabu kaynastigini ifade eden Zeyyat Kafkas, "Lazaroni ile sözlesme imzaladiktan sonra, kisa bir sehir turu yaptik. Burada kendisi taraftarlarimiz ile çok çabuk kaynasti. Trabzonspor camiasinin Lazaroni'yi sevmemesi gibi bir durum söz konusu degil" dedi.
        Bordo - mavili kulübün baskani Nuri Albayrak'in yildiz futbolcu transferi sözünü yerine getirecegini belirten basarili yönetici, "Baskanimiz bir yildiz sözü verdi. Bunu da yerine getirecektir. Ancak, suan yabanci kontejanimizda bosluk bulunmamakta. 7 tane sözlesmeli yabanci oyuncumuz var. Bu sorunu çözdükten sonra, bu sözü yerine getirecektir. Su an itibariyle Ricardinho ve bir kaç yildiz futbolcu ile görüsme halindeyiz" diye konustu.
        Dört büyük kulübün kendi aralarinda transfer yapmalarini dogal buldugunu vurgulayan Zeyyat Kafkas, "Trabzonspor kulübü, üç büyük kulüpten futbolcu alip, verebilir. Bu da çok normaldir. Fenerbahçe ve Besiktas kaptanimiz Fatih Tekke'yi transfer etmek istiyorlar. Biz, sampiyonluga oynayacak bir takim kurmak istedigim için, futbolcu satmayi düsünmüyoruz. Ancak, bu hiç bir futbolcumuzun vazgeçilmez oldugu anlamina gelmesin. Özellikle Trabzonspor'un menfaatleri çok önemlidir. Kulübümüzün menfaatleri dogrultusunda Fatih Tekke'yi Fenerbahçe'ye de, Sekerspor'a da satabiliriz. Bizim Türkiye liglerinde düsmaniz yoktur, rakiplerimiz vardir. Bunu da herkesin bilmesini isterim" seklinde konustu.
        divicam

Yorum

• .iste hayalimdeki manset

Yorum

• sekerspora mi dedi biri yarabbim ne günlere kaldik yok daha neler

yoksa sekerspor 10milyon eurommu veriyor hahahaaaa

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

bu haberi alkislarim
            sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• Ligtv'si olanlar su anda Trabzon'da ki Gençler maçimizi veriyor[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• marcellinho haberinin tercümesi yokmu

.

Yorum

• Zeyyat Kafkas

agzi olan konusuyor be kardesim
                  .

Yorum

• almancasi olan yokmu aloooooooooooooooooooooooooooo

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• bundesligaki skorer oyuncular

1 Klose Werder Bremen 39 25 14
                      2 Berbatov Bayer Leverkusen 31 21 10
                      3 Marcelinho Hertha BSC 24 12 12
                      4 Makaay Bayern München 23 17 6
                      Halil Altintop 1. FC Kaiserslautern 23 20 3
                      6 Barbarez Hamburger SV 22 9 13
                      Micoud Werder Bremen 22 8 14
                      Klasnic Werder Bremen 22 15 7
                      9 Borowski Werder Bremen 21 10 11
                      Vittek 1. FC Nürnberg 21 16 5
                      11 Neuville Borussia M'gladbach 20 10 10
                      Podolski 1. FC Köln 20 12 8
                      13 Thurk 1. FSV Mainz 05 19 12 7
                      14 Ballack Bayern München 18 14 4
                      15 Smolarek Borussia Dortmund 17 13 4

Yorum

• İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi
                        İlk olarak hamucera tarafından gönderildi

12008 H 04400 KANAL 1

turksat

çok tesekkürler

Kardes o frekanstanbulamazsantelevizyonun eski anten girisine bi örgü sisi sok o zamanda çekiyor,
                        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Gökdeniz ilk konustu

Trabzonspor?a gelerek yükselisini sürdüren Gökdeniz?in en büyük istegi sampiyonluk.

09 Haziran 200610:42

Gökdeniz Karadeniz, kendisine en sikintili anlarinda sahip çikan Trabzon camiasina en büyük sevinci yasatmak için çalisacagini belirtti

?Yurt disi planlarim vardi ama hepsini erteledim. Sampiyonlugu burada tatmak istiyorum?
                          Giresun Yeniyolspor?da oynarken belki de bugünlere gelecegini, Türkiye?nin önde gelen yildizlarindan biri olacagini düsünmüyordu. Çünkü bölgenin en güçlü takimi, dördüncü büyük Trabzonspor?da forma giymek o zaman için sadece bir hayaldi. Ama kisa sürede Bordo-Mavili izleme ekibinin agina takildi. Kisa sürede A takima girdi, milli oldu. Tam Avrupa ve diger yurt içi teklifler derken adi talihsiz bir olaya karisti. Aslinda çabuk atlatti, toparlandi. Alti aylik bir aradan sonra Galatasaray maçiyla sahalara döndü. Zordu ilk maçlar, bazen gücü yetmedi, kimi zaman asiri konsantrasyon Gökdeniz?i görmemizi engelledi. Ama onun performansi giderek yükseldi, morali düzeldi. Milli Takima da çagrilmasi açtigi beyaz sayfaya iyi bir baslangiç oldu.

Istanbul?da stres atiyor

Iste Trabzonspor?un vazgeçilmez yildiziyla tatil öncesi Istanbul?da bulustuk. Kucaginda daha 2 yasini bulmamis bebegi ve ailesiyle geldi. Minik Karadeniz uyuyordu. O sirada yattan 2. baskan Ibrahim Haciosmanoglu indi bizi ve Gökdeniz?i karsiladi. Önce fotograflar çekilecekti. Hazirlikli gitmistik, kurgumuz vardi. Gökdeniz gelecek sezon futbolla costurmaliydi Trabzonlular?i. Topu ve kemençenin yayini görünce hemen espriyi patlatti: ?Seneye horon da kemençe de benden. Alin size baslik.?

Basligimizi da verdi

Aslinda böyle bir yildiz bunu söyledikten sonra gerisine gerek yoktu ama sohbet giderek koyulasti. Konusmaya önce gündemdeki konudan basladik, ?Galatasaray yine talip olabilirmis? sana diye sorumuzu sorduk. Biz noktayi koyar koymaz, Gökdeniz yanitini verdi. ?Düsünürüm, konusuruz, kulüp menfaatleri? demedi çok net fikrini belirtti: ?Benim Trabzonspor?a borcum var. Hayatim en kötü zamanlarinda camiam yanimda oldu. Hem de sadece yönetimi ya da taraftari degil. Bir sehrin arkamda oldugunu görmek inanilmaz güç verdi bana. Uzun bir aradan sonra ilk olarak Avni Aker?deki Galatasaray maçinda sahaya çiktim. Tribünlerden yükselen sevgi tezahüratlari, yöneticilerimizin ve takim arkadaslarimizin ilgisi beni çok duygulandirdi. Tribünlerin beni affettigini o an anladim. Artik dedigim gibi bu camiaya borcumu ödeme zamani geldi. Aslina bakilirsa bu borcu ödemek hiç kolay degil ama elimden geleni yapacagim...?

?Yeni hoca heyecandir?

Gelecege iliskin hedefleri hakkinda da bilgi veren Gökdeniz Karadeniz sunlari söyledi: ?Dedigim gibi çok ciddi Avrupa teklifleri ve hayallerim vardi. Fakat bu kadar yürekten bana inanan güvenen kisilerle sampiyonluk yasamak için bu planlarimi erteledim. Sampiyonluk hiç de ulasilamayacak bir hedef degil. Bundan önceki sezonlarda ligi iki kez 2. sirada bitirdik. Hatta Istanbul?daki Fenerbahçe maçini berabere tamamlasak hasreti noktalayabilirdik. Önemli olan Trabzonspor?un o havayi yakalamasidir. Bu sezon da herkes ayni yönde hedef birligi yapti. Su an itibariyla sampiyonlugun en ciddi adayinin Trabzonspor oldugunu düsünüyorum. Yeni bir hoca yeni heyecan demektir. Aramiza katilacak arkadaslar da eksiklerimizi giderecektir...?

Taraftarlara mesaj?

?Trabzonspor her zaman pozitif anlamda isigi olan bir takim. Motivasyon burada belirleyici faktör olur. Taraftarimiz bize inanmali, güvenmeli. Bana verilen destek aslinda neler yapabileceklerini gösterdi. Takimlarini da böyle sahiplenirlerse isimiz çok kolay olur. Ben kendi adima üzerime düseni yapacagim. Sikintilarimdan büyük ölçüde arindim. Aslinda lig bitene kadar bunlari atlatmak hiç kolay olmadi. Hep kafamin bir yerlerinde vardi ve milli takimda da kendimi tam manasiyla gösteremedim. Fakat simdi tatile çikacagim ve kendimi yeni sezona hazirlayacagim. Kötü bir sezonu UEFA sansiyla kapatmis olma firsatini iyi degerlendirip yükselise geçecegiz.?

Fanatik

Arkadaslar özellikle koyu yazilan yeri okuyun. Ben bizim her hangi bir topçumuza transfer teklifi geldimi bu açiklamayi yapmasini beklerim hep.Helal olsun .
                          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• tercümesi yok çünkü o gazeteyi kendisi yapmis arkadas

Yorum

• kendisimi yapmis [img]smileys/smiley5.gif[/img]bizde Son Dakika basligi diye ciddiye aliyoruz yaa.!!Edited by: forever61
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                              X