Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon, transferde ilk bombayı Gökdeniz'i alarak, patlatmaya hazırlanıyor. Altı futbolcu gidiyor. Appiah, Tuncay ve Alex de ayrılık sinyali veriyor.
    15.05.2007

100. yılında mutlu sona ulaşan Sarı-Lacivertliler transferde ilk bombayı Trabzonspor’un yıldızı Gökdeniz Karadeniz’i alarak, patlatmaya hazırlanıyor.

Ve Fenerbahçe, Gökdeniz Karadeniz rüyasını bu kez gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Trabzonspor ile 2009 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldız ile yakından ilgilenen Sarı-Lacivertliler gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurma çalışmalarının ilk adımını bu oyuncuyu renklerine bağlayarak atacak. Bordo-Mavili kulübün de yüksek bir bonservis bedeliyle Gökdeniz'in satışına sıcak bakacağı ve Gökdeniz'in de yönetimlerin uzlaşma sağlaması halinde bu transfere olumlu yaklaşacağı öğrenildi. Kanarya, tecrübeli oyuncu ile sağ kanattaki problemini tamamen ortadan kaldırmayı planlıyor. Gökdeniz, iki sezon önce Fenerbahçe'ye çok yaklaşmış hatta yıldız oyuncunun mukavele bile imzaladığı iddiaları ortaya atılmıştı. Sarı-Lacivertliler ayrıca, Bursasporlu Egemen, Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Antalyasporlu Ali Bilgin’in transferi için de gün sayıyor. Alex'e alternatif olabilecek dünyaca ünlü bir yıldızla görüşen yönetimin üç yabancı oyuncuyu da renklerine bağlayacağı bildirildi.

yine basladi gökdeniz haberleri....hadi hayirlisi....
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Her gidişin dönüşü var

Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor yönetiminde birlikte hareket ettiği isimler, istifa ettiler.
      15.05.2007

Kısa bir süre önceye kadar ikinci başkanlık görevinde bulunan ve başkan Nuri Albayrak ile girdiği fikir ayrılıkları sebebiyle görevi bırakma aşamasına gelen İbrahim Hacıosmanoğlu ve birlikte hareket ettiği isimler, (Faruk Kanca, Cemal Sağlam, Serhat Akçay, Yusuf Şimşak ile Köksay Güney) görevlerinden dün itibariyle resmen istifa ettiler. Fenerbahçe maçından sonra Bordo-Mavili oyuncularla da vedalaşan Hacıosmanoğlu’nun çok kısa bir süre içerisinde basın toplantısı düzenleyip, başkan adaylığını açıklaması ve geleceğe dair stratejileri hakkında bilgi vermesi bekleniyor.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ali müjdesi

Trabzonspor'un transfer listesini ele geçirdik. İsminin açıklanmasını istemeyen Trabzonlu yönetici: Ali Bilgin'i bitirdik, Mehmet Çakır ve Martinez sırada

Ali müjdesi

İsminin açıklanmasını istemeyen Trabzonlu yönetici: Ali Bilgin'i bitirdik, Mehmet Çakır ve Martinez sırada.

Trabzon'da başkan Nuri Albayrak gelecek sezon sonunda bordo-mavili taraftarlara şampiyonluk sevinci yaşatacak güçlü isimlerle görüşmelerini gizlice yürütüyor. Samsunlu Adnan ile ön protokol yapan Trabzonspor, üç büyük kulübün peşinden koştuğu Ali Bilgin'i bordo-mavili yapmak için çaba harcıyor. İsminin açıklanmamasını isteyen bir yönetici "Ali Bilgin'i
        % 80 bitirdik. Çünkü babası Trabzonlu. Babası da o da bizi istiyor" dedi.

MEHMET ÇAKIR YOLDA
        Bordo mavililerin, Ziya Doğan'ın alınmasını ısrarla istediği G.Birliği'nden Mehmet Çakır'ın da işini bitirdikleri öğrenildi. Forvet arkasında oynayan Çakır'ın sezon sonunda imza aşamasına geleceği söyleniyor. Bordo-mavili yönetimin, Çakır'ın Risp ve Ayman'ın takım arkadaşı olması nedeniyle çok iyi bir uyum yakalayacağı için bu ismi düşündüğü belirtiliyor. Doğan'ın raporunda da "Çakır'ın uyum sorunu olmaz" ibaresi bulunuyor.

MARTİNEZ İÇİN ATAK
        Kaleyi sağlama almak isteyen Trabzonsporlu yöneticiler hafta içinde gizlice Martinez'in menajerleriyle bir araya geldi. Yöneticilerin "Devre arasındaki teklifimiz geçerli" açıklamasına menajerlerin "Biz anlaşırız siz önce Sakaryaspor ile el sıkışın" dediği öğrenildi. Sakaryaspor ile Erdinç'in geri dönüşünde sorun yaşayan Trabzonspor, Martinez'de sorun yaşayacaklarını düşünerek G.Antep'in kapısını da Hasagç için çalacak.
        YILMAZ ŞENOL

Yorum

• -Huzur benim için çok önemli dedin ve huzurun hangi takımda daha fazla olduğuna dair sıralamada ilk sıraya Galatasaray'ı yerleştirdin. Ben de şimdi 'huzuru tercih ediyor'dan yola çıkarak Galatasaray’a gidersin derim senin için. (Gülüyoruz)
          Galatasarayla anlaştım anlamında değil yani ona bakarsan Trabzon da var ama Trabzon'da futbol çok zor.

-Trabzon'dan da teklif var mı?
          Trabzon'dan da var.
          -Niye Trabzon'da futbol çok zor?
          Trabzon futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Çok bunaltıyorlar. Dışarıdan bile futbolcuların üzerinde baskı olduğu çok belli oluyor.
          -Baskı istediği kadar olsun, ben futbolumu oynarım ama...
          İlla ki ama mesela ben şöyle diyeyim, futbol sahanın içinde oynanıyor. Sonuçta 11e 11 oynanıyor. illa yeneceksin illa maçı çevireceksin anlamında değil. O gün hangi takım günündeyse maçı o kazanıyor, bu böyle. Trabzon mesela bir çok takımdan çok çok üstündür ama rakip takım günündedir o kazanır. Ve o maç orada kalır, bunu dışarıya yansıtmanın bir anlamı yok. Biraz da benim yurtdışını seçmemin nedeni bu. Sonuçta sen yurtdışında deplasmanda oynuyorsan evsahibi takım seni alkışlıyor. 'Yok niye yenildiniz, yok öyle, yok niye böyle' diye birşey duymuyorsunuz. Biz bunu Kayseri'de bile yaşıyoruz, maç oynanırken, hadi oğlum, hadi Gökhan derken afedersiniz küfür yemeye başlıyorsunuz bazen. Bundan yurtdışını tercih ediyorum ben. Olursa tabii.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Trabzonspor'da 6 yeni isim

Süper lig'de şampiyonluk yaraşına erken havlu atan, Fortis Türkiye Kupası'na yarı finalde veda eden ve UEFA umudunu son ana kadar sürdürmek isteyen Trabzonspor'da yönetim ve teknik heyet gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başladı. 6 istifaya rağmen takımı Aralık ayındaki kongreye kadar götürmekte kararlı olan Başkan Nuri Albayrak, gelecek sezon kongrede başkanlığa aday olacağının sinyallerini verdi.

Albayrak, gelecek sezon taraftarlarını üzmeyeceklerini ifade ederek, "Bu camiayı üzmeye kimsenin hakkı yok. Trabzonspor'da kanaat önderliği yapan isimler bin düşünüp bir hareket etmeli" diye konuştu. Öte yandan gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren bordo - mavililer Çaykur Rizesporlu Serhat Akyüz ile temasa geçmeye hazırlandıkları ifade edildi.

HAKEM HATALARI CANIMIZI ÇOK YAKTI
            Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Trabzonspor Dergisi' nin Mayıs sayısına yazdığı başyazıda, gelecek sezon taraftarlara kendilerini affettireceklerini ifade ederek, "Sakatlıklar ve cezalıların yanı sıra bu sezon hakem hataları da bizim en büyük sıkıntımız oldu. Kupa maçında iki penaltımız verilmeyerek maçın kaderine etki edildi. Biz yine de mazerete sığınmıyoruz. Camiamızdan aldığımız güçle önümüzdeki sezon hak ettiğimiz başarılara bir bir ulaşacağımıza eminim. İlk yarıda bir çok olumsuzluk ve stresi hep beraber yaşadık.

Ancak camiamızın büyüklüğünden aldığımız güçle doğru bildiğimiz yoldan geri dönmedik. Başarının ve zaferin en büyük anahtarı birlik olmaktan geçer. Bizler güçlü olmamızın en büyük örneğini en kötü günde bile kenetlenmeyi başararak ve bundan yüzümüzün akı ile çıkarak gösteriyoruz" dedi.

BU CAMİAYI KİMSE ÜZEMEZ
            Trabzonspor camiasını kimsenin üzmeye hakkı olmadığını söyleyen Albayrak, "Biz kanaat önderlerinin, yaptıkları davranışlarda ve söylediği her sözde, 'Bin düşünüp, bir hareket etmesi' gerekiyor. Bunun içinde camiamızı sıkıntıya sokacak olaylardan kaçınmak ve yolumuza birlik içinde devam etmek gerekiyor.

Trabzonspor, her zaman Türk sporunun önderi ve Anadolu' nun temsilcisi olmuştur. Bunu sahada aldığımız sonuçların dışında her kesimi kucaklayarak ve 'hamilik yaparak' aldığımızı da unutmamamız gerekiyor. Hiç kimsenin bulunduğu konumdan güç alarak, kimseyi rencide etmeye hakkı yok. Unutulmamalı ki, Trabzonspor her şeyin üstündedir ve bizim kalbimizin ritimleri bile takımımızın başarısıyla atıyor" şeklinde konuştu.

PENALTIMIZ VERİLSE, FİNALDEYDİK
            Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, Başkan Nuri Albayra gibi hakemlere yüklendi. Doğan, Fortis Türkiye Kupası Yarı Final maçında Kayseri Erciyesspor' a elenmelerinde hakem hatalarının önemli rol oynadığını ifade ederek, "Erciyesspor' a karşı iki maçta da üstün oynamamıza ve bol pozisyona girmemize rağmen maalesef penaltılar sonucu mağlup olduk.

Böyle zamanlarda konuşmak çok zor. Camiamızı çok üzdüğümüzü biliyoruz. Kupaya çok fazla şartlanmıştık. Turu geçen taraf biz olmalıydık. Hakemi kamuoyunda çok fazla konuşmadık. Bazıları bunu mazeret kabul edebilir. Ancak bu kişiler art niyetlidir. 3 tane net penaltı pozisyonumuz var. Bunlardan bir tanesini verse turu geçerdik. Ama olmadı" dedi.

BURSASSPOR GEÇİLECEK
            Trabzonspor taraftarlarının hedefi haline gelen Bursassporla pazar günü oynanacak olan karşılaşma öncesi, tek hedef galibiyet. Ligde kalan tüm maçlarından galibiyetle ayrılmayı hedefleyen bordo - mavililer, zorlu geçecek karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp taraftarlarına bu sezon Avni Aker' de mutlu şekilde veda etmek istiyor.

UEFA hedefini sonuna kadar kovalamak isteyen Trabzonspor, evinde Bursaspor' u mağlup ederek Beşiktaş' ın evinde Ankaraspor' a kaybetmesini Galatasaray' ın da Fenerbahçe' yi mağlup etmesini bekleyecek. UEFA şanslarının az olduğunun farkında olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ziya Doğan, "Biz kalan iki maçtan da galibiyetle ayrılacağız. Biz kendi işimizi göreceğiz ondan sonra rakiplerimizin aldığı sonuçlara bakacağız" diye konuştu.

RİZESPOR' DAN SERHAT AKYÜZ İSTEĞİ
            İzmir' de oynanan Fenerbahçe maçı sonrası Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelerek yapılacak olan transferleri masaya yatıran Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan' ın hedefindeki isimler belli olmaya başladı.

Takıma 4 tane ilk 11' de oynayabilecek transfer yapacağım diyen Doğan' ın listesinde yer alan Çaykur Rizesporlu Serhat Akyüz için yönetim girişimlere başlıyor. Bu sezon Rizespor forması altında başarılı bir sezon geçiren ve aslen Trabzonlu olan Serhat Akyüz için devre arasıda görüşmeler yapılmış, ancak Rizespor ligde bulunduğu konum itibari ile bu futbolcuyu satmak istememişti.

Orta sahada görev yapan Serhat' ın alınması halinde Doğan, sağ kanat ve sol kanata birer takviye yapmayı düşünüyor. Doğan' ın dördüncü takviyeyi ise kaleye mi yoksa forvete mi yapacağı konusunda ise son kararını kalan iki maç sonrası vermesi bekleniyor. Trabzonspor' da Ersen - Umut forvet ikilisi takımın attığı 49 golün 24' üne imza atmayı başardı.
            YÖNETİME 6 YENİ İSİM
            Trabzonspor Yönetim Kuruluna istifalarını veren Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşak, Cemal Sağlam, Dr. Köksal Güney, Faruk Kanca ve Serhat Akçay' ın istifalarının kabul edileceği belirtildi. Başkan Nuri Albayrak' ın yaptığı "İstifalarını versinler, biz yedek üye arkadaşlarımızı yönetime alır onlarla devam ederiz" açıklamalarından sonra, yedek üyeleri heyecan sardı.

Yedek üyelerden Abdullah Başer, Güven Küçükosman, Dr. Muhammet Mısır, Muzaffer Ermiş, Metin Özke ve Muhammet Küçükali yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında yönetime girecek. Bordo - mavililerde yedeklerin 7. sırasında bulunan Günhan Üçüncüoğlu ise yönetime giremeyerek tek yedek üye olarak kaldı.

15.05.2007
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Tolga'nın idolü Şenol Güneş

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, hedefinin ikinci Şenol Güneş olmak olduğunu belirterek, "Herkes Avrupa'ya gitmek ister ama ben Trabzonspor'u Avrupa'ya taşımak isterim" dedi.

Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, Bordo-mavili kulübün dergisine verdiği röportajda, yaşadıklarını ve hedeflerini anlattı. Küçükken mahallede top oynadığı zamanlarda hep kaleye geçtiğini ve kaleciliğe karşı yetenekli olduğunu öyle fark ettiğini söyleyen Tolga, şu ana kadar bundan hiç pişmanlık duymadığını belirtti. 2003 yılında Trabzonspor'da A takıma yükseldiğini belirten Tolga, ancak aynı yıl sezon başında yapılan kamp sonrası PAF Takımı'na geri döndüğünü söyledi. Devre arasında Jefferson'un küçük bir sakatlığı olduğunu anlatan Tolga, şöyle konuştu: "Bu dönemde birkaç müsabakada görev yaptım. İkinci yarı Jefferson sağlıklı olmasına rağmen Ziya Hoca bana şans verdi. Kendisini utandırmadığımı düşünüyorum. Ziya Hoca'nın sürekli oynayan yabancı kaleciyi kesip bana şans vermesi sıradan bir durum değil. Bana inananları mahcup etmediğim için çok mutluyum."
              Gazetelerde sürekli kaleci transferiyle ilgili haberler çıktığını anlatan Tolga, sözlerine şöyle devam etti: "Bugüne kadar bu takıma birçok kişi geldi gitti. Ben kendime bakarım. Eğer iyi olursam gerisi önemli değil. Kaleci oynaya oynaya kendini geliştirir. İlk oynadığım maçtan bu yana kendimde bir hayli gelişme hissediyorum. Kaleci hata yapabilir ancak oynamanın verdiği özgüvenle daha rahat olur. Gelecek sezon inşallah takımın şampiyonluk yarışına ben de katkı sağlarım."
              Sakatlıklar nedeniyle savunmada yaşanan değişikliklerin ister istemez kendisini etkilediğini ifade eden Tolga Zengin, şöyle konuştu: "Önümde oynayan oyuncularla düzeni oluşturduktan sonra işler kolaylaşıyor. Artık konuşmaya gerek kalmıyor. Göz temasıyla kontak kurulabiliyor.

Ancak sakatlıklar nedeniyle istikrarı yakalayamadık. Sürekli oyuncular değişti. Bizim şansımız kadromuzda yer alan futbolcuların kaliteli olması. Sezon başı kurulan kadroda yer alan oyuncular birbirine yeni uyum sağladı. Takımın büyükleri diğerlerine sahip çıkıyor.Böylelikle sorunlar ortadan kalkıyor."
              Hedeflerinin arasında Trabzonspor'un efsane kalecisi ve kaptanı Şenol Güneş gibi olma bulunduğunu söyleyen Tolga, sözlerine şöyle devam etti: "Trabzonspor'un kalesini korumak kolay değil. İnsanların beklentisi çok fazla. Ancak bu işi başardığında mutluluğu da fazla oluyor. Şenol Hoca kaptanlık yapmış, şampiyonluk yaşamış, efsane olmuş bir kişi. Onun gibi olmak benim en büyük hedefim. Trabzonspor'un Şenol Güneş gibi oyunculara ihtiyacı var. Hedefimi büyük belirledim. O doğrultuda çalışmalarımı sürdürüyorum."
              En büyük hedefinin Milli Takım formasını giymek olduğunu belirten Tolga, "Takımımda oynadıktan sonra en büyük hedefim milli formayı giymek. Şanlı bayrağımıza hizmet etmek bana gurur verir. Dönem dönem çağırılıyorum. Eminim performansıma bağlı yeniden davet edileceğim. O nedenle çok çalışıp sıranın bana gelmesini bekliyorum" dedi.
              Tolga, beğendiği kaleci ve futbolcularla ilgili olarak da şöyle konuştu: "Kalecilikte Türkiye'de Rüştü ağabey var. O bizim için övünç kaynağı. Avrupa'da ise benim stilime benzediği için Edwin Van Der Sar'ı kendime örnek alıyorum. Onun haricinde Buffon ve PSV'nin kalecisi Gomez'i beğeniyorum. Fatih Tekke'yi ve Henry'i çok beğeniyorum

15.05.2007

Yorum

• YASiR VE SiNAN

Bordo-Mavili ekipte teknik direktör Ziya Doğan’ın yönetime verdiği transfer listesinde Yasir Elmacı ve Sinan Kaloğlu da bulunuyor

LİSTESİNE ALDI
                Trabzonspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları erken başladı. İlk olarak Samsunsporlu Adnan’ı renklerine bağlayan Bordo-Mavili ekipte teknik direktör Ziya Doğan’ın yönetime sunduğu transfer listesinde Sivassporlu Yasir Elmacı ve Bursasporlu Sinan Kaloğlu da bulunuyor. Her iki futbolcunun da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

HÜSRAN OLMASIN
                Gelecek sezon öncesi mevcut kadrodan en fazla dört futbolcuyu göndermeyi düşünen Doğan, yapılacak olan takviyelerle Trabzonspor’u daha güçlü hale getirmeyi düşünüyor. Nokta transferler yapmak isteyen Trabzonspor’da son günlerde yaşanın sıcak gelişmelerin transfere nasıl yansıyacağı merak konusu. Taraftarlar yine transferde hüsran yaşamak istemiyor.

Yorum

• RİZESPOR' DAN SERHAT AKYÜZ İSTEĞİ
                  İzmir' de oynanan Fenerbahçe maçı sonrası Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelerek yapılacak olan transferleri masaya yatıran Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan' ın hedefindeki isimler belli olmaya başladı.

Takıma 4 tane ilk 11' de oynayabilecek transfer yapacağım diyen Doğan' ın listesinde yer alan Çaykur Rizesporlu Serhat Akyüz için yönetim girişimlere başlıyor. Bu sezon Rizespor forması altında başarılı bir sezon geçiren ve aslen Trabzonlu olan Serhat Akyüz için devre arasıda görüşmeler yapılmış, ancak Rizespor ligde bulunduğu konum itibari ile bu futbolcuyu satmak istememişti.

Orta sahada görev yapan Serhat' ın alınması halinde Doğan, sağ kanat ve sol kanata birer takviye yapmayı düşünüyor. Doğan' ın dördüncü takviyeyi ise kaleye mi yoksa forvete mi yapacağı konusunda ise son kararını kalan iki maç sonrası vermesi bekleniyor. Trabzonspor' da Ersen - Umut forvet ikilisi takımın attığı 49 golün 24' üne imza atmayı başardı.

ne serhatı kardeşim alınacaksa emrahı alsınlar
                  işkenaz

Yorum

• Radyospor'da Hacıosmanoğlu konuştu. Birazdan sayfasına düşer. Tam olarak dinleyemedim. Bilgilerde yanlışlık/eksiklik olabilir. Radyospor sitesine düşünce haber düzeltirim

* Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor zihniyetiyle yönetiliyor.

*Başkan yardımcıları hiçbir zaman toplanıp bir fikir alışverişinde bulunmamıştır

* Başkan tutarsız davranıyor

* Erciyes'in 30 milyar prim açıkladığı durumda koskoca Trabzonspor prim açıklayamıyor

* Futbolcuların daha hakedişleri verilemiyor

* Başkanın kendisi ilkesiz dediği insanlarla devam ediyor

* Futbolcu ayarlamaları devam ediyor. En son Ceyhun'da gördük

* Yönetimin kaliteli insanları istifa etti

* Vahid hocaya yapılan entrikalar şimdi Ziya Hocaya yapılıyor

* Hocalarla görüşülmüyor, yanlız bırakılıyor, arkalarından entrikalar çeviriliyor

* Ülkesinde aylık 20 bin 30 bin dolara iş bulamayan adama 1,2 milyon dolar vererek, beni Ferrer ile görüşmeye yollayıp arkamdan iş çevirerek iş başına getirdiler. Sonra Lazaroni Rio kumsallarına tatile gitti, biz de transferi yaptık. Ondan sonra hoca tabi der 3. haftada bu transferleri ben yapmadım sorumluluk benim değildir diye...

* Önümüzdeki günlerde başkan adaylığımı açıklayacağım. Aralık'a çok vakit var ama ben alışagelmişin dışında çok süre olmasına rağmen adaylığımı koyacağım. Plan projelerimi idari, teknik menejerlerimle, teknik direktörümle birlikte beraber belirleyip profesyonel olarak bu işe hazırlanacağım
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ümit Özat'a kırmızı

FENERBAHÇE / TRABZON ( M.Kamil ABİTOĞLU )

Müsabakanın sonunda ligin şampiyonu belli oldu. Çok zor ve kritik bir maçtı. İlk senesinde böyle sorumluluk gerektiren bir göreve atanması tamamen kendisinin başarısıdır. Her şey bitti, ama yine de ilk yarıda tartışılan pozisyonlar vardı. Yardımcı hakem Selçuk Kaya gollük iki Trabzonspor atağını yanlış ofsayt bayrağı ile engelledi. Ümit Özat'ın, Umut'u ceza alanı dışında düşürdüğü pozisyondaki sarı kart yorumu yanlıştı. Bariz gol şansını engellemeden kırmızı kart olmalıydı. Hüseyin'in, Semih'e yaptığı harekete verdiği penaltı kararı doğru olmakla beraber sarı kart da göstermeliydi. Daha önce sarı kartı olduğundan ikinci sarı karttan kırmızı kart olmalıydı.

Yorum

• ŞİMDİ NE OLACAK

Trabzonspor'da başkan yardımcıları İbrahim Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşek ve Cemal Sağlam ile sağlık kurulu başkanı Köksal Güney, yönetim kurulu üyeleri Faruk Kanca ve Serhat Akçay istifa etti

SORUN SAYİTOĞLU

Trabzonspor’da Başkan Nuri Albayrak’ın yeni görev dağılımını yapmasının ardından istifa etme kararı alan Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Hacıosmanoğlu, Faruk Kanca, Köksal Güney, Serhat Akçay, Yusuf Şimşak ve Cemal Sağlam, istifalarını dün resmen verdiler. 6 yöneticinin istifa etmesindeki en büyük nedenin Başkan Nuri Albayrak’ın tüm ısrarlara rağmen Asbaşkanlık koltuğuna Haşim Sayitoğlu’nu getirmesi olarak gösteriliyor.

TARİHİ PRİM

Fenerbahçe maçı öncesi soyunma odasına inerek futbolculara tarihi bir prim vaat ettiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, “Fenerbahçe maçında futbolculara tarihi bir prim verdim. Bu prim şu ana kadar Trabzonspor tarihinde hiç verilmemiş bir primdi. Fenerbahçe maçını kazanmamız durumunda futbolculara bu primi kendi cebimden verecektim. Onlar da sahada kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Hepsini tebrik ediyorum. Fenerbahçe' yi kutluyorum. Ancak Fenerbahçe camiasında yönetimin bu şampiyonluğu hak etmediğini düşünüyorum” dedi.

DUYGUSAL KONUŞMA

Fenerbahçe maçı sonrası da soyunma odasına indiği öğrenilen Hacıosmanoğlu bu kez futbolcularla duygusal bir konuşma yaptığı. Hacıosmanoğlu, “Bu yolda ağabeyiniz olarak beraber yürüdük. Ancak bugünden itibaren yöneticilik görevime ara veriyorum. Salı gününden itibaren ise size başkan olmak için çalışmalara başlayacağım” dedi. Bu duygusal konuşmanın ardından Hacıosmanoğlu gözyaşlarına hakim olamazken futbolcular da kendilerini tutamayarak ağladı.

YAZILI AÇIKLAMA

İstifa eden yöneticilerin yaptığı yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: “Trabzonspor'da görev yaptığımız süre içerisinde yönetme kabiliyeti ve anlayışı, karşılıksız hizmet aşkı ile camiayı temsil etme noktasında yaşadığımız ciddi görüş ayrılıklarının, ona hizmet etmeyi kutsal saydığımız büyük Trabzonspor'umuza zarar vermeden istifa etmenin de hizmet olacağı inancıyla bütün görevlerimizden ayrıldığımızı kamuoyuyla paylaşırız.” Bu arada istifa eden yöneticilerin yerine yedek üyelerin atanacağı öğrenildi.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• BEŞKERE BEŞ

Miraç ÖZAĞCI

mirac.ozagci@karadenizgazete.com.tr

Cumhuriyet ilk okulun da okuyup ta rahmetli müdür çolak Haşimi tanımayan herhalde yoktur.

Hasan abi( Soytaş) gibi Bizimde ilkokul serüvenimiz Cumhuriyet ilk okulun dan geçmiştir. Bir gün Çolak Haşim müdür Hasan abiyi tahtaya kaldırır. Kendisine çarpım cetvelini sorar. Oğlum, beş kere beş kaç eder der.

Hasan abi hazır cevaplılığıyla tanınır ya çok bilmiş gibi ya doksan der.
                          Cevabı duyan müdür hasan abiye Tombala hasanım tombala der?

Şimdi Trabzonspor un işi de hasan ağabeyininki gibi oldu. Herkes bulunduğu görevlerden istifa etsin, ben yeni görev dağılım yapacağım de.. Ondan sonra da, başkan yardımcılıkların iki yönetici ata, diğerleri aynı görevlerine devam ettir.. Eeeeee o zaman.

Hep beraber. Bütün mahalle, hep bir ağızdan..
                          Tombala başkanım tombala?

VAY ANAM VAY

Demek ki bunları da görüp yaşayacaktık.
                          İnsanın aklını oynatası geliyor.
                          Hani nerede etik değerler, evet hani neredeee..
                          Soruyorum size nerede?
                          Hani Trabzonspor ortak paydaydı.
                          Ne oldu paydalara,molükkülleremi bölündü?
                          Ayıptır yazıktır günahtır ..

Trabzonspor elinizde oyuncak olmuş.
                          Bu denli pişkinliğe vallahi ben pes diyorum.
                          O ki görevlendirmeyi bu şekilde yapacaktınız, neden ucuz siyaset yapıp bütün yöneticilerin istifaları aldınız? Şimdi bu hareketiniz yakışık oldu mu ?
                          Bu insanlar artık size nasıl inanıp güvenecekler?

Böyle gitmesi halinde belki de daha neler görüp nelere şahit olacağız.
                          Vay anam vay..
                          Vay ki ne vay?
                          Koskoca camianın düştüğü duruma bir bakarmısınız ?
                          Bu nasıl başkanlık, bu nasıl liderlik..
                          Bu nasıl bir yönetim, bu nasıl bir birliktelik? Bu nasıl bir anlayış?

Yaşananlara, Kimsenin inanası gelmiyor.
                          Yönetimin içerisinde her türlü entrikalar yaşanıyor..
                          Ama başkandan ses yok..tık yok..
                          Aman ben sesimi soluğumu çıkarmayayım..
                          Aman koltuğum gider düşüncesi kendisinde haiz olmuş.

Zira divan kurulunun huzurunda bu dileğini seslendirmişti ya..
                          Trabzonspor gibi büyük bir camianın başkanı bu kadar ikilem yaşar mı?
                          Veya yaşamaya hakkı var mı?
                          Yapamıyorsan, beceremiyorsan alınan kararlarda dik duramıyorsan, başkanlığın koşullarını yerine getiremiyorsan bırakacaksın.

Bunun başka lami cimi yok.
                          Gitmiyor ve artık yemiyor, bu kadar ısrar etmenin alemi ne?
                          Bırakacaksın arkadaş bırakmak zorundasın.
                          Trabzonsporu bu zamana kadar kimse egolarını tatmin etmek için ve hırsları yüzünden yönetmemiştir.
                          Ve yönetmeyecektir.
                          Benim korkum bu kadar inat ve hırsın Trabzonsporu çıkamayacak olduğu bataklığa sürüklemesidir.

KUZUM YİNE PERDE ARKASINDA

Kuzum öyle bir esiyor ki, aynı deli rüzğar gibi. Tutana aşk olsun.
                          Bizim montajcı Köksal usta ile yaptığı yayla tatili kuzuma pek yaramışa benziyor.
                          Gerçi yayla tatili ustaya da yaramış.. Usta Semirmiş, kilo almış, ele avuca sığmaz olmuş. Kuzum yaylada Köksal ustaya iyi bakmış, ustadan eti,sütü yoğurdu esirgememiş.

Kuzum başkan Albayrak ile kurul başkanlarının yaptığı toplantının perde arkasındaki bilgilere ulaşmış.
                          Kuzum ulaştığı bilgileri anlatırken, ben vay anam vay , şu Trabzonsporun başkan Albayarak sayesinde düştüğü duruma bakın diyorum.

Neyse fazla uzatmadan kuzuma şöyle bir kulak verelim.
                          Üstadım Trabzonspor da tam bir komedi türünde orta oyun oynanıyor, bak anlatacaklarımı iyi dinle, İbrahim Hacıosmanoğlunun açıklamalarından rahatsızlık duyan kurul başkanları, başkan albayrakı apar topar toplantıya çağırır.

Albayraka muhtıra gibi bir açıklama yaparlar, Kurul başkanlarının verdiği muhtırayı alan Nuri Albayarak, kurul başkanlarına siz meraklanmayın, ben bu işi halledeceğim İbrahim Hacıosmanoğlunu disiplin kuruluna vereceğim, sonrada istifasını alacağım der?

Vay anam vay şu konuşmalara bakın, kuzum bu konuşmalar ciddi oldu mu?

Ah üstadım ah neler olmadı ki? Olayın ciddi olduğunu anlayan başkan Albayrak , Divan kurulana ben Aralık ayına kadar görevimi sürdürmek istiyorum. Eğer bu sorunu çözemez isem kongere kararı alırım diye cevap verir?
                          Eeee kurul başkanları aldıkları cevapla tatmin oldu mu?

Olur mu üstadım, albayrakın fikrini alan divan kurulu, başkana eğer işi çözemezsen kongere kararı alırsın, biz sana kongere de yeniden başkan olman için garanti veririz. Hem de yeniden bir yönetim yapma şansı yakalarsın diye kendisine garanti verdiler?
                          Kuzum bu bilgiler doğru dimi?

Doğru olmaz mı , günahı sevabı benim. Üstadım Benim anlayamadığım , kurul başkanlarının Nuri Albayaraka yaptığı dayatma, Başkan Albayarak da bunları dinleyerek söylediklerini hayata geçirmek için kurul başkanlarına söz vermesi? sanki başkan icranın başı değil? Teslim olmuş kurul başkanlarına. öyle görülüyor ki, Trabzonspor da her şey yeniden yapılanmalı, Trabzonspor bütün kurullarıyla erozyona uğramış, uğramaya da devam ediyor?

Vay benim Trabzonspor?um kimler tarafından yönetilmeye çalışılıyor. Bende kuzumun dediğine katılıyorum, her şey sil baştan yapılmalı.
                          Kurul başkanlarının toplantısıda yeni moda olsa gerek.
                          Böyle başa böyle tarak.
                          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 13:00.

Yorum

• Yattara'ya Rekor Teklif

Bordo-Mavili ekibin yıldız oyuncularından İbrahim Yattara'ya Dubai'nin Al Ain takımı müthiş teklifte bulunurken, tecrübeli oyuncu ise bu teklifi reddetti.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu İbrahima Yattara'ya Birleşik Arap Emirliklerinin müthiş bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Yaklaşık iki hafta önce yıldız oyuncuyla temasa geçen Dubai takımının, Yattara'ya yılda 2 milyon Euroluk bir teklifte bulunduğu, ancak Yattara'nın ise bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Parayı Düşünmem…

Aile hayatı konusunda orda sıkıntı yaşayacağını açıklayan yıldız oyuncu, “Benim için güzel bir teklifti ama Trabzonspor'da mutluyum. Oradaki aile hayatına ve düzene ayak uydurmam zor olur. Bu yüzden de gitmeyeceğimi söyledim. Yapılan teklif iyiydi, ancak bir gün Trabzonspor'da ayrılırsam bu kesinlikle para için olmaz” dedi.

İlkhaber

Yorum

• Tolga'nın idolü Şenol Güneş

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, hedefinin ikinci Şenol Güneş olmak olduğunu belirterek, "Herkes Avrupa'ya gitmek ister ama ben Trabzonspor'u Avrupa'ya taşımak isterim" dedi.

Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, Bordo-mavili kulübün dergisine verdiği röportajda, yaşadıklarını ve hedeflerini anlattı. Küçükken mahallede top oynadığı zamanlarda hep kaleye geçtiğini ve kaleciliğe karşı yetenekli olduğunu öyle fark ettiğini söyleyen Tolga, şu ana kadar bundan hiç pişmanlık duymadığını belirtti.

2003 yılında Trabzonspor'da A takıma yükseldiğini belirten Tolga, ancak aynı yıl sezon başında yapılan kamp sonrası PAF Takımı'na geri döndüğünü söyledi. Devre arasında Jefferson'un küçük bir sakatlığı olduğunu anlatan Tolga, şöyle konuştu: "Bu dönemde birkaç müsabakada görev yaptım. İkinci yarı Jefferson sağlıklı olmasına rağmen Ziya Hoca bana şans verdi. Kendisini utandırmadığımı düşünüyorum. Ziya Hoca'nın sürekli oynayan yabancı kaleciyi kesip bana şans vermesi sıradan bir durum değil. Bana inananları mahcup etmediğim için çok mutluyum."

Gazetelerde sürekli kaleci transferiyle ilgili haberler çıktığını anlatan Tolga, sözlerine şöyle devam etti: "Bugüne kadar bu takıma birçok kişi geldi gitti. Ben kendime bakarım. Eğer iyi olursam gerisi önemli değil. Kaleci oynaya oynaya kendini geliştirir. İlk oynadığım maçtan bu yana kendimde bir hayli gelişme hissediyorum. Kaleci hata yapabilir ancak oynamanın verdiği özgüvenle daha rahat olur. Gelecek sezon inşallah takımın şampiyonluk yarışına ben de katkı sağlarım."

Sakatlıklar nedeniyle savunmada yaşanan değişikliklerin ister istemez kendisini etkilediğini ifade eden Tolga Zengin, şöyle konuştu: "Önümde oynayan oyuncularla düzeni oluşturduktan sonra işler kolaylaşıyor. Artık konuşmaya gerek kalmıyor. Göz temasıyla kontak kurulabiliyor.

Ancak sakatlıklar nedeniyle istikrarı yakalayamadık. Sürekli oyuncular değişti. Bizim şansımız kadromuzda yer alan futbolcuların kaliteli olması. Sezon başı kurulan kadroda yer alan oyuncular birbirine yeni uyum sağladı. Takımın büyükleri diğerlerine sahip çıkıyor.Böylelikle sorunlar ortadan kalkıyor."

Hedeflerinin arasında Trabzonspor'un efsane kalecisi ve kaptanı Şenol Güneş gibi olma bulunduğunu söyleyen Tolga, sözlerine şöyle devam etti: "Trabzonspor'un kalesini korumak kolay değil. İnsanların beklentisi çok fazla. Ancak bu işi başardığında mutluluğu da fazla oluyor. Şenol Hoca kaptanlık yapmış, şampiyonluk yaşamış, efsane olmuş bir kişi.

Onun gibi olmak benim en büyük hedefim. Trabzonspor'un Şenol Güneş gibi oyunculara ihtiyacı var. Hedefimi büyük belirledim. O doğrultuda çalışmalarımı sürdürüyorum."

En büyük hedefinin Milli Takım formasını giymek olduğunu belirten Tolga, Takımımda oynadıktan sonra en büyük hedefim milli formayı giymek. Şanlı bayrağımıza hizmet etmek bana gurur verir. Dönem dönem çağırılıyorum. Eminim performansıma bağlı yeniden davet edileceğim. O nedenle çok çalışıp sıranın bana gelmesini bekliyorum" dedi.

Tolga, beğendiği kaleci ve futbolcularla ilgili olarak da şöyle konuştu: "Kalecilikte Türkiye'de Rüştü ağabey var. O bizim için övünç kaynağı. Avrupa'da ise benim stilime benzediği için Edwin Van Der Sar'ı kendime örnek alıyorum. Onun haricinde Buffon ve PSV'nin kalecisi Gomez'i beğeniyorum. Fatih Tekke'yi ve Henry'i çok beğeniyorum.
                              15.05.2007
                              Kaynak : İHA

Yorum

• Yanal'ı istiyorlar

G.Saray'da Adnan Polat kendisine yakın gazetecilere Yanal için röportaj yaptırıyor Yönetici Üstünel de taraftar gruplarıyla genç teknik direktör için bir araya geldi ..

Gerets ile yollarını ayırmak için gün saymaya başlayan G.Saray'da Ersun Yanal ismi yine camianın gündemine oturdu. İkinci başkan Adnan Polat'ın gönlündeki isim olan ve iddialara göre de Yanal ile her konuda anlaşmaya varan yönetim, taraftarları ikna etmek için de yoğun çaba sarf ediyor. Başkan Özhan Canaydın'ın gelişmeleri uzaktan takip ettiği G.Saray'da Ersun Yanal için yönetici Haldun Üstünel, geçtiğimiz hafta taraftar gruplarıyla Etiler'deki S cafede buluşarak, genç teknik adama olan kızgınlığı azaltmaya çalıştı.

YANAL GALATASARAY'DA!

Taraftar cephesinde bu gelişme yaşanırken, Polat'a yakınlığı ile bilinen gazeteci Serhat Ulueren'in de daha önce takımına (A.Gücü) teşvik primi dağıttığını ortaya çıkarttığı Yanal'ı şimdi camiaya ısındırma çabaları da "Yanal G.Saray'da" diye yorumlandı.

TARAFTAR YUMUŞARSA OLUR

Geçtiğimiz günlerde Yanal için özel program yapan Ulueren önceki akşamki Telegol programında da Yanal'ın G.Saray ile anlaştığını ısrarla dile getirdi. Tüm bu yaşanan gelişmelerden sonra özellikle Polat ve Üstünel'in istediği Yanal'ın sezon sonu G.Saray'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Polat'ın bu konudaki en büyük engeli ise taraftar... Taraftar grupları da yumuşarsa tüm sorunlar ortadan kalkmış olacak.

Galiba yine kaliteli bir hoca kaçıyor amele yine başımızda

Yorum

Yükleniyor...
                                X