Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tühhhhhhhhh beeeeeeeee
    ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Dua edelim...

İlk olarak mert67 tarafından gönderildi
      Albayrak'ın amcası toprağa verildi..
      Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın önceki gün vefat eden amcası Hasan Albayrak, bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi..
      23 Temmuz 2006, 18:48

Of İlçesi Ballıcı Köyü'ndeki cenaze törenine Başkan Nuri Albayrak, Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık, Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hasan Albayrak'ın (84) naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Yavuz Selim Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ın cenaze töreninde hayli üzgün olduğu gözlendi. Cenaze töreni sonrası uzun araç konvoyları oluştu.
      Allah(c.c) rahmet eylesin. Mekani cennet olsun.
      .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

• Ölenlere tekrar Allah'tan rahmet dilerim, ajan konusunda ise arkadaşlarıma hak veriyorum bu bir insanlık görevi taraftarlık bunun önüne geçmemeli
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yine bişey yoooooook
          En son tsmaniac tarafından düzenlendi; 23.07.2006, 20:55.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
            siz bmn e asanlikmi yapiyonuz ne tik diye ezik sitesinde olan haberi buraya aktarabiliyonuz
            allah rahmet eylesin
            ben bunlan bmn icin ajanlik demek istemisdim ama olsun
            ve napiym adamin karisi öldü diye
            allah rahmet eylesin dedik daha ne yapiym

yenildik böylece dünya kupasinada katilamiyor u19 milli takim
            19:00 Turkey - U19 2 3 Scotland - U19 Maç Bitti
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.07.2006, 21:04.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

yenildik böylece dünya kupasinada katilamiyor u19 milli takim
              19:00 Turkey - U19 2 3 Scotland - U19 Maç Bitti
              forvetlerimiz iyi 3 macta 9 gol attilar yanilmiyorsam ama defans 12 Gol yedi
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Kalecimiz Didulica

KALECiMiZ DiDULiCA

TRABZONSPOR JEFFERSON’U KİRALIK VERDİ KALESİNİ HIRVAT’A TESLİM ETTİ...

TRABZON’DAN ÖĞRENDİ…
                Transferdeki gelişmeleri adım adım izleyen ve okuyucularını en sağlıklı haberlerle bilgilendiren gazeteniz TAKA bu sürpriz haberi dünkü sayısında işte böyle okuyucularına duyurdu.Trabzonspor’a gönül verenler Denilson ilede heyecanlandı.
                ANLAŞMA SAĞLANDI
                Trabzonspor yabancı futbolcu transferinde sürpriz yaparak kalesini Hırvatların ünlü kalecisi D’ya teslim etti. Bordo-Mavililer, Brezilyalı file bekçisi Jefferson’ı ise kiralık verdi. Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Sambacının gideceği kulüp henüz açıklanmadı. Başkan Nuri Albayrak’ın Almanya kampına gitmesiyle hareketlenen Bordo-Mavili takımda bu kararda teknik direktör Lazaroni’nin raporu etkili oldu. Hemen harekete geçen yöneticiler daha önce de üzerinde durulan Ajaxlı Didulica ile her konuda anlaşmaya vardı. 650 bin dolar bonservis ücreti olan Hırvatların ünlü kalecisi Türkiye’ye getiriliyor.
                DENİLSON HEYECANI
                Brezilyalı yıldız futbolcu Denilson’un transferini de bitiren Bordo-Mavili ekip, bu futbolcuyla birlikte Jorge Wagner’i de Trabzon’a getiriyor. Denilson ve Wagner’in Trabzon’da yapılacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına katılmaları bekleniyor. Fabiano Eller’in İnternacional Kulübü’ndeki kiralık sözleşmesini uzatan Trabzonspor, yabancı kontenjanı sorununu da bu şekilde çözüme kavuşturdu. Bu transferlerin yapılması yönetiminde yükünü hafifletirken, taraftarın da neşesini yerine getirdi.

Kaynak: Taka Gazetesi
                BEREM BORDO GÖZÜM MAVI.
                TRABZON Kelle verir mac vermez

Yorum

• Alla alla biz bunları şimdi duyduk yani ben ki doğru olduğu da tartışılır. Ne çabuk neşemizi bulduk bee
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak LAZTOLGA tarafından gönderildi
                    Kalecimiz Didulica

KALECiMiZ DiDULiCA

TRABZON’DAN ÖĞRENDİ…
                    Transferdeki gelişmeleri adım adım izleyen ve okuyucularını en sağlıklı haberlerle bilgilendiren gazeteniz TAKA bu sürpriz haberi dünkü sayısında işte böyle okuyucularına duyurdu.Trabzonspor’a gönül verenler Denilson ilede heyecanlandı.
                    ANLAŞMA SAĞLANDI
                    Trabzonspor yabancı futbolcu transferinde sürpriz yaparak kalesini Hırvatların ünlü kalecisi D’ya teslim etti. Bordo-Mavililer, Brezilyalı file bekçisi Jefferson’ı ise kiralık verdi. Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Sambacının gideceği kulüp henüz açıklanmadı. Başkan Nuri Albayrak’ın Almanya kampına gitmesiyle hareketlenen Bordo-Mavili takımda bu kararda teknik direktör Lazaroni’nin raporu etkili oldu. Hemen harekete geçen yöneticiler daha önce de üzerinde durulan Ajaxlı Didulica ile her konuda anlaşmaya vardı. 650 bin dolar bonservis ücreti olan Hırvatların ünlü kalecisi Türkiye’ye getiriliyor.
                    DENİLSON HEYECANI
                    Brezilyalı yıldız futbolcu Denilson’un transferini de bitiren Bordo-Mavili ekip, bu futbolcuyla birlikte Jorge Wagner’i de Trabzon’a getiriyor. Denilson ve Wagner’in Trabzon’da yapılacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına katılmaları bekleniyor. Fabiano Eller’in İnternacional Kulübü’ndeki kiralık sözleşmesini uzatan Trabzonspor, yabancı kontenjanı sorununu da bu şekilde çözüme kavuşturdu. Bu transferlerin yapılması yönetiminde yükünü hafifletirken, taraftarın da neşesini yerine getirdi.

Dogru mu bunlarrrrr

Yorum

• bede yeni okudum www.surmenem.com da
                      yaziyor hepsi kaynak olarakta taka gazetesi gösteriliyor
                      BEREM BORDO GÖZÜM MAVI.
                      TRABZON Kelle verir mac vermez

Yorum

• Nerden çıktı bu beee. Bende Takada gördüm. O kadar zamandır Jeffersona karşıydım şimdi tam herife ısınırken bizimkiler göndermiş diyo bu gazete. Neden be niye. Bari gönderecksiniz kamptan önce yapında yeni kaleci alışsın. Bu haber gerçekse yazıklar olsun böyle acemi yönetime.

Yorum

• ben hiç sanmıyorum bu haberin doğruluğuna, çok amatörce yapılan balon bir haber. Lazaroni Jeffersonu tanıdığını ve beğendiğini söylemişti...

Yorum

• takayı dikkate alan var mı ki?
                            Her daim TRABZONSPOR!
                            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                            "7"

Yorum

• yüzde 99 balon haber
                              ona bakarsanız 2 hafta öncede zinedi zidan ile her konuda anlaşmıştık (günebakış gazetesinden)
                              denilson haberi ya tutarsa
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak LAZTOLGA tarafından gönderildi
                                Kalecimiz Didulica

KALECiMiZ DiDULiCA

TRABZON’DAN ÖĞRENDİ…
                                ANLAŞMA SAĞLANDI
                                DENİLSON HEYECANI

Boyle bir durum olsaydi her tarafta yazardiler,baska bir yerde okumadim oyle transfer duyumu
                                Bence COK GEC kaldik yine yabanci transfer icin ,adam ne zaman gelip antrenman edecek 15 gun sonra lig basliyor ve uefa.Adam tam isinir uefa dan gideriz ve yine kotu baslariz lige ve sonra yine uyum saglayamadi derler yine transfere.
                                Yine son dakikada iki hi**r alip baslariz lige.....
                                Bu bir gercek her sene boyle ,yok yildiz alacaz felan filan ,ben artik inanmiyom daha ve biktim.
                                Sampiyonluk kendi turk oyuncularimiza kaldi,yabance felan beklemeyin

Yorum

Yükleniyor...
                                X