tühhhhhhhhh beeeeeeeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dua edelim...
İlk olarak mert67 tarafından gönderildiAlbayrak'ın amcası toprağa verildi..
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın önceki gün vefat eden amcası Hasan Albayrak, bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi..
23 Temmuz 2006, 18:48
Of İlçesi Ballıcı Köyü'ndeki cenaze törenine Başkan Nuri Albayrak, Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık, Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hasan Albayrak'ın (84) naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Yavuz Selim Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ın cenaze töreninde hayli üzgün olduğu gözlendi. Cenaze töreni sonrası uzun araç konvoyları oluştu..: Rahmet için, önce NAMAZ :.
Yorum
-
Ölenlere tekrar Allah'tan rahmet dilerim, ajan konusunda ise arkadaşlarıma hak veriyorum bu bir insanlık görevi taraftarlık bunun önüne geçmemeliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildisiz bmn e asanlikmi yapiyonuz ne tik diye ezik sitesinde olan haberi buraya aktarabiliyonuz
allah rahmet eylesin
ve napiym adamin karisi öldü diye
allah rahmet eylesin dedik daha ne yapiym
yenildik böylece dünya kupasinada katilamiyor u19 milli takim
19:00 Turkey - U19 2 3 Scotland - U19 Maç BittiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 23.07.2006, 21:04."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kalecimiz Didulica
KALECiMiZ DiDULiCA
TRABZONSPOR JEFFERSON’U KİRALIK VERDİ KALESİNİ HIRVAT’A TESLİM ETTİ...
TRABZON’DAN ÖĞRENDİ…
Transferdeki gelişmeleri adım adım izleyen ve okuyucularını en sağlıklı haberlerle bilgilendiren gazeteniz TAKA bu sürpriz haberi dünkü sayısında işte böyle okuyucularına duyurdu.Trabzonspor’a gönül verenler Denilson ilede heyecanlandı.
ANLAŞMA SAĞLANDI
Trabzonspor yabancı futbolcu transferinde sürpriz yaparak kalesini Hırvatların ünlü kalecisi D’ya teslim etti. Bordo-Mavililer, Brezilyalı file bekçisi Jefferson’ı ise kiralık verdi. Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Sambacının gideceği kulüp henüz açıklanmadı. Başkan Nuri Albayrak’ın Almanya kampına gitmesiyle hareketlenen Bordo-Mavili takımda bu kararda teknik direktör Lazaroni’nin raporu etkili oldu. Hemen harekete geçen yöneticiler daha önce de üzerinde durulan Ajaxlı Didulica ile her konuda anlaşmaya vardı. 650 bin dolar bonservis ücreti olan Hırvatların ünlü kalecisi Türkiye’ye getiriliyor.
DENİLSON HEYECANI
Brezilyalı yıldız futbolcu Denilson’un transferini de bitiren Bordo-Mavili ekip, bu futbolcuyla birlikte Jorge Wagner’i de Trabzon’a getiriyor. Denilson ve Wagner’in Trabzon’da yapılacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına katılmaları bekleniyor. Fabiano Eller’in İnternacional Kulübü’ndeki kiralık sözleşmesini uzatan Trabzonspor, yabancı kontenjanı sorununu da bu şekilde çözüme kavuşturdu. Bu transferlerin yapılması yönetiminde yükünü hafifletirken, taraftarın da neşesini yerine getirdi.
Kaynak: Taka GazetesiBEREM BORDO GÖZÜM MAVI.
TRABZON Kelle verir mac vermez
Yorum
-
İlk olarak LAZTOLGA tarafından gönderildiKalecimiz Didulica
KALECiMiZ DiDULiCA
TRABZON’DAN ÖĞRENDİ…
Transferdeki gelişmeleri adım adım izleyen ve okuyucularını en sağlıklı haberlerle bilgilendiren gazeteniz TAKA bu sürpriz haberi dünkü sayısında işte böyle okuyucularına duyurdu.Trabzonspor’a gönül verenler Denilson ilede heyecanlandı.
ANLAŞMA SAĞLANDI
Trabzonspor yabancı futbolcu transferinde sürpriz yaparak kalesini Hırvatların ünlü kalecisi D’ya teslim etti. Bordo-Mavililer, Brezilyalı file bekçisi Jefferson’ı ise kiralık verdi. Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Sambacının gideceği kulüp henüz açıklanmadı. Başkan Nuri Albayrak’ın Almanya kampına gitmesiyle hareketlenen Bordo-Mavili takımda bu kararda teknik direktör Lazaroni’nin raporu etkili oldu. Hemen harekete geçen yöneticiler daha önce de üzerinde durulan Ajaxlı Didulica ile her konuda anlaşmaya vardı. 650 bin dolar bonservis ücreti olan Hırvatların ünlü kalecisi Türkiye’ye getiriliyor.
DENİLSON HEYECANI
Brezilyalı yıldız futbolcu Denilson’un transferini de bitiren Bordo-Mavili ekip, bu futbolcuyla birlikte Jorge Wagner’i de Trabzon’a getiriyor. Denilson ve Wagner’in Trabzon’da yapılacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına katılmaları bekleniyor. Fabiano Eller’in İnternacional Kulübü’ndeki kiralık sözleşmesini uzatan Trabzonspor, yabancı kontenjanı sorununu da bu şekilde çözüme kavuşturdu. Bu transferlerin yapılması yönetiminde yükünü hafifletirken, taraftarın da neşesini yerine getirdi.
Kaynak: Taka Gazetesi
Yorum
-
bede yeni okudum www.surmenem.com da
yaziyor hepsi kaynak olarakta taka gazetesi gösteriliyorBEREM BORDO GÖZÜM MAVI.
TRABZON Kelle verir mac vermez
Yorum
-
Nerden çıktı bu beee. Bende Takada gördüm. O kadar zamandır Jeffersona karşıydım şimdi tam herife ısınırken bizimkiler göndermiş diyo bu gazete. Neden be niye. Bari gönderecksiniz kamptan önce yapında yeni kaleci alışsın. Bu haber gerçekse yazıklar olsun böyle acemi yönetime.
Yorum
-
İlk olarak LAZTOLGA tarafından gönderildiKalecimiz Didulica
KALECiMiZ DiDULiCA
TRABZON’DAN ÖĞRENDİ…
ANLAŞMA SAĞLANDI
DENİLSON HEYECANI
Kaynak: Taka Gazetesi
Boyle bir durum olsaydi her tarafta yazardiler,baska bir yerde okumadim oyle transfer duyumu
Bence COK GEC kaldik yine yabanci transfer icin ,adam ne zaman gelip antrenman edecek 15 gun sonra lig basliyor ve uefa.Adam tam isinir uefa dan gideriz ve yine kotu baslariz lige ve sonra yine uyum saglayamadi derler yine transfere.
Yine son dakikada iki hi**r alip baslariz lige.....
Bu bir gercek her sene boyle ,yok yildiz alacaz felan filan ,ben artik inanmiyom daha ve biktim.
Sampiyonluk kendi turk oyuncularimiza kaldi,yabance felan beklemeyin
Yorum
Yorum