Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün siteye giremedim acayip oldum yaa.
    dışarda 10 kişiyi doğradım
    o derece yanii

ne olduki acaba yav gün boyu giremedik
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• alakasız ama mynet hacklenmiş.kullanıcılarına şimdidden Geçmiş olsun.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bugün siteye giremedim acayip oldum yaa.
        dışarda 10 kişiyi doğradım
        o derece yanii

ne olduki acaba yav gün boyu giremedik
        Ne hissetigini anlayabiliyorum, aynisini bende hissetim..
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• bir an icin bende bu sitenin hacklendigini düsündüm ama hersey yolundaymis cok sükür...neyse son dakika haberleriyle devam edelim...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Takımımız Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına başladı
            Takımımız 25 Nisan Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına 19.00'da yaptığı antrenmanla başladı.

Nevşehir Avrasya Otel'in sahasında Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmada Sakaryaspor maçında ilk onbirde görev alan oyuncular düz koşunun ardından soyunma odasına giderken, diğer futbolcular yarı sahada çift kale maç ve kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yaptı.

Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Yattara, Umut ve eli kırılan Ufukhan katılmadı.

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Arkadaşlar bugün siteye neden giremedik? Ve mynet neden hacklendi? Bilgisi olan var mı?
              HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tıgana'ya helal olsun ... kalecısı sakat... ama adam en iyi savunma hucumdur dıyo ve

burak-delgado-rıcardınho-nobre-bobo 5 kişi ile hucum yapıyo... ustelik bekler sürekli cıkıyo.

bizim ziya bu sıtreste bi maça cıksın..

hasan-ayman-hüseyin-mustafa-ferhat
                Tigana premier ligde takım çalıştırmış bi hoca emin değilim ama şampi. de gördü sanırım. bizimkiler gibi 2. ligden gelmedi. arkadaşın biri demişki avni akerde tutmadı falan her zaman tutacak diye bir şart yok her zamanda 8 kişiyle savunma yapacaksın diye bir şart yok.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• herkes canakkalede site uctu valla ya
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• ben mynete girebiliyorum...

Yorum

• @trapezus61,

İlk olarak tigin tarafından gönderildi
                      Serverda oluşan bir sorun nedeniyle geçici olarak siteye erişim durmuştu.Tekrar yayındayız.
                      Mynet hakkında bilgim yok..

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne? Gercek? saka degil? :s ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

///

Cok tuhaf haber.... Ucmak istiyorum ama yercekimi beni engelliyor... Tam net olsun bu haber
                        Sadece antremana çıkmış, transfer yok yani. Bir fikir alışverişi olacaktır mutlaka ama. Hayırlısı
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fatih Tekke TRABZON'da....

Antrenmana cikmis arkadaslar... Allah Buyuktur... Insallah birseyler olur!

Yorum

• Myneti hacklemişler ama kısa bir süre sonra tekrar açılmış arkadaşlar şuan siteye ulaşılabiliyor
                            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar bugün siteye neden giremedik? Ve mynet neden hacklendi? Bilgisi olan var mı?

su an bende mynet hic olmuyor...evet hack lenmis eee neden aceba? bazi kisilerin baska isi yok... canlari SIKILIYO iste... ondandir!

Ama yani mynet gibi bir site... benimd etuafima gitti.
                              Ama mynet icin problem deildir...
                              Ne olursa olsun, bitane TRABZONSPOR!!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Tekke TRABZON'da....

Antrenmana cikmis arkadaslar... Allah Buyuktur... Insallah birseyler olur!
                                ona para yetiştirebilecekler mi???
                                çok zor be..
                                anca hasret gidermeye geldiğinde...

anlaşması 3 sene sonra bitiyor... anca o zaman...
                                yoksa 4-5m euro vermek lazım.. çok zor çok..

Yorum

Yükleniyor...
                                X