Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pendikspor 3-3 1461 Trabzon | Play Off - Yarı Final | FİNALDEYİZ!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi zor takımlar o yüzden yani tabi ki çıkar eleriz ama bence iki takımda çok zor zaten eş değer güçteler hala gol gelmedi ben inegöl çıksın daha kolay gibime geliyor ama bilemiyorum.
    Tamam anladım,ekstra bişi yokmuş,
    0-3 rehavete sokmazsa takımı Ptt 1. Ligdeyiz
    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi o emirhanin standart karamsar bakisi
    ben onun daha bir maci alabiliriz yazdigini hatirlamiyorum
    derry macindan önce bile buna benzer yorumlari var
    pesimist takiliyor arkadas
    O zaman laf söyletmem Emirhan gardaşıma,
    karamsarlığın Niğde ana bayii de benim,
    günlük 10 kamyon karamsarlık iner benim üstüme,üçünü koca Niğde'ye taksim eder kalan 7 kamyonunu kendime ayırırım,o sebeple Emirhan diyorsa doğru diyor,onu en iyi ben anlarım
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

ŞOK!ŞOK!ŞOK!ŞOK! 2 Gol atan Mustafa Özturkun kimliğinde memleketi Ankara olduğu için pendikspor tff ye basvuru yaptı
      Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Final 2 şehre coğrafi olarak eşit uzaklıkta olan şehirde oynanacakmış.ankara kayseri konya olurmuş büyük ihtimal
        Kütahya diye duymuştum ama...
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

3-1 oldu
          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Ilk yari uzatmalarinda yedik. Ikinci yari oyundan kopmamaliyiz yoksa nolur nolmaz
            .

Francesco
            Totti

Yorum

yayin varmi
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Yedik maalesef. 5-3'e pendik çıkar. Zor bir ikinci yarı olacak.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ilk yari uzatmalarinda yedik. Ikinci yari oyundan kopmamaliyiz yoksa nolur nolmaz
                  relax arkadas
                  su an bisey olmasi icin maci 5-3 e cevirmeleri gerek
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Okuyunca aklima Milan - Liverpool maci geldi. Emin olmak icin 4 daha atalim biz ultra garanti olsun
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

Emirhan totem mi yapıyorsun yoksa küçükken ciddi travmalar mı geçirdin?
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Sıkıntı yok bu oyunla 5-6 yaparız.

Yorum

İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Okuyunca aklima Milan - Liverpool maci geldi. Emin olmak icin 4 daha atalim biz ultra garanti olsun
                          Hiç hatırlatma ya dünyanın en saçma maçı oradan maç verilir miydi ya rezillik

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emirhan totem mi yapıyorsun yoksa küçükken ciddi travmalar mı geçirdin?
                          Alt lig maçı ne olur ne olmaz güvenmiyorum vallahi, ayrıca "çıktık hadi hayırlı olsun" yazan çok adam gördüm twittterda bitmeden bitti yazmayı hiç sevmem bence hayatta hiç bir şeyin garantisi yok o yüzdeni küçüklüğüm sakin geçti ya tek çocuğum ben yuvarlanıp durdum evde aşırı sıkıcıydı bir sıkıntı olmadı valla üzerime televizyon düştü o kadar ama problem yok.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

5-3 olursa şb forması giyerim

Yorum

Selçuk pisimist gibi bişi dediydi,o bile yavan kalır artık,hatta yok artık
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Hiç hatırlatma ya dünyanın en saçma maçı oradan maç verilir miydi ya rezillik

Alt lig maçı ne olur ne olmaz güvenmiyorum vallahi, ayrıca "çıktık hadi hayırlı olsun" yazan çok adam gördüm twittterda bitmeden bitti yazmayı hiç sevmem bence hayatta hiç bir şeyin garantisi yok o yüzdeni küçüklüğüm sakin geçti ya tek çocuğum ben yuvarlanıp durdum evde aşırı sıkıcıydı bir sıkıntı olmadı valla üzerime televizyon düştü o kadar ama problem yok.
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X