Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pendikspor 3-3 1461 Trabzon | Play Off - Yarı Final | FİNALDEYİZ!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

3:0 Gene Mustafa
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

hohohooooo
      helal olsun usaklara
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence yanlış düşünüyorsun bizim taraftarın olduğu yere başkaları girecek diye duyum alınmıştır o yüzden böyle bi uygulama olabilir.
        Kim başkaları büyük pendik taraftarının baş düşmanı olan malazgirtspor mu yahu yok öyle bir şey durumu bildiğim için yazıyorum tamamen kasten yapılmış bir olay. Gördüler 300 kişiyi yaptılar böyle bir olay katnem insanlar bunlar az birazda fenerbahçeliler ondan böyle yapıyorlar neyse yerin dibine gömerek eliyoruz inşallah
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

19. dakikada emre torun cikmis yerine yaser hacimustafaogulu girmis
          sakatlanmisdir diye düsünüyorum

Ünal Karaman

Yorum

Bu Mustafa bana Gökdeniz'i anımsatıyor pırpır oyuncu kolay tutulmuyor

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kim başkaları büyük pendik taraftarının baş düşmanı olan malazgirtspor mu yahu yok öyle bir şey durumu bildiğim için yazıyorum tamamen kasten yapılmış bir olay. Gördüler 300 kişiyi yaptılar böyle bir olay katnem insanlar bunlar az birazda fenerbahçeliler ondan böyle yapıyorlar neyse yerin dibine gömerek eliyoruz inşallah
              Ama böyle saçmalık olmaz federasyondan habersiz böyle bir uygulanın cezası olmalı
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

3 olduuuuuuuuuuu çıkartması güç olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Yorum

Aynen öyle oradan gelen rakibi elersek çıkıyoruz. Tabi çok zor mümkünatı yok gibi.
                  Emirhan bir de Bandırma-İnegöl olayını açıklasan,niye mümkünatı yok ?
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Emirhan totem yapıyorsun heralde. Bu maç için de mümkün değil kazanamayız diyordun

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi zor takımlar o yüzden yani tabi ki çıkar eleriz ama bence iki takımda çok zor zaten eş değer güçteler hala gol gelmedi ben inegöl çıksın daha kolay gibime geliyor ama bilemiyorum.

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi o emirhanin standart karamsar bakisi
                        ben onun daha bir maci alabiliriz yazdigini hatirlamiyorum
                        derry macindan önce bile buna benzer yorumlari var
                        pesimist takiliyor arkadas

Ünal Karaman

Yorum

Abi zor takımlar o yüzden yani tabi ki çıkar eleriz ama bence iki takımda çok zor zaten eş değer güçteler hala gol gelmedi ben inegöl çıksın daha kolay gibime geliyor ama bilemiyorum.
                          Valla play ouf un en zor takımı ümraniye ydi bana göre onu bile elediysek gerisi hikaye

Bana da inegöl çıksın daha kolay gibi geliyor ama son haftaların iki istikrarlı takımı 1461 ve inegöl dü.
                          HAMİ AYAZ

Yorum

Final 2 şehre coğrafi olarak eşit uzaklıkta olan şehirde oynanacakmış.ankara kayseri konya olurmuş büyük ihtimal

Yorum

hasan ahmet kadro da yok cezalı mı, sakat mı, bilen var mı?
                              HAMİ AYAZ

Yorum

İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hasan ahmet kadro da yok cezalı mı, sakat mı, bilen var mı?
                                yanlış hatırlamıyorsam cezalıydı herhalde..

Yorum

Yükleniyor...
                                X