3:0 Gene Mustafa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Pendikspor 3-3 1461 Trabzon | Play Off - Yarı Final | FİNALDEYİZ!
Daraltma
X
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yanlış düşünüyorsun bizim taraftarın olduğu yere başkaları girecek diye duyum alınmıştır o yüzden böyle bi uygulama olabilir.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim başkaları büyük pendik taraftarının baş düşmanı olan malazgirtspor mu yahu yok öyle bir şey durumu bildiğim için yazıyorum tamamen kasten yapılmış bir olay. Gördüler 300 kişiyi yaptılar böyle bir olay katnem insanlar bunlar az birazda fenerbahçeliler ondan böyle yapıyorlar neyse yerin dibine gömerek eliyoruz inşallah“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle oradan gelen rakibi elersek çıkıyoruz. Tabi çok zor mümkünatı yok gibi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan bir de Bandırma-İnegöl olayını açıklasan,niye mümkünatı yok ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan bir de Bandırma-İnegöl olayını açıklasan,niye mümkünatı yok ?
ben onun daha bir maci alabiliriz yazdigini hatirlamiyorum
derry macindan önce bile buna benzer yorumlari var
pesimist takiliyor arkadas"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi zor takımlar o yüzden yani tabi ki çıkar eleriz ama bence iki takımda çok zor zaten eş değer güçteler hala gol gelmedi ben inegöl çıksın daha kolay gibime geliyor ama bilemiyorum.
Bana da inegöl çıksın daha kolay gibi geliyor ama son haftaların iki istikrarlı takımı 1461 ve inegöl dü.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan ahmet kadro da yok cezalı mı, sakat mı, bilen var mı?
Yorum
Yorum