Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İster misimiz bugünkü bu haberle birlikte güzel haberler peşpeşe gelsin. Mesela yarın Ankaraspor maçını net bir skorla kazanalım, aynı şekilde Cuma günü de. Yönetim ve Ziya gitsin, bu işi hakkıyla yapacak kişiler gelsin. Sonra mesela Ts Club'lar geri açılsın falan falan...

Ne güzel olur var ya aslında

Yorum

İyi bir haber duymayalı çok uzun zaman olmuştu. Artık şehire sporla ilgili gerekli yatırımlar yapılıp, Trabzonlu sporcuların önü büyük ölçüde açılacaktır.

Yorum

arkadaşlar bu festival ne oluyor acaba olimpiyat gibi bişeymi yoksa brezilya festivalleri gibi bişemi

Yorum

Hayırlı olsun, çok sevindim.. şehrimizin isminin bu şekilde dünya kamuoyunda yer bulması hoşuma gider.. Trabzonspor'la birlikte duyulsa daha mutlu olurduk ama olsun ne yapalım..
          Bu arada Urbain Breams.. Trabzonspor'luyum diyeli beri onun zamanındaki izlediğim futbolu bir daha asla göremedim.. 96 yılındaki kadro bile Lyon maçlarının ve 5-1 lik Bursa maçının tadını yaşatamamıştı bana.. Keşke Breams'dan sportif direktör olarak yararlanabilseydik..
          #7 King of Kings

Yorum

Trabzon için gerçekten çok sevindirici bir haber. Şehrin, dünya vitrinine çıkması açısından çok faydalı... İstesek, böyle bir olimpiyatın gerçekleştireceği tanıtımı yapamazdık.

İnşallah, bu etkinlik şehrin geleceği için çok faydalı olur...

Yorum

hayırlı olsun.

Yorum

Şu günlerde en sevindiğim olay bu olsa gerek hayırlısı olsun çok güzel oldu.
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

ne varsa eskilerde var.
                  Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

bu demek oluyoki olimpiyat yapılan bir stadımız olacak...

bu organizsyonun trabzona çok büyük getirileri olacak çoook...
                    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

ollleeeee olllleeee ollleeeee

birde iyi bir haber okuyalim bari cok zamandan beri sevinememisdik dogrusu .

Yorum

son zamanlar için bu haber ilaç gibi oldu
                        -1461 TRABZON-

Yorum

ben bu haberi daha önce konu olarak açmıştım... ama o zaman sonuçlanmadan önceydi.. hayırlı olsun trabzonumuza...
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Bu is icin Turk Hava Yollari ile papaz olmustuk.Degdi.Ayrica bi sey daha 22 kisinin oynayacagi UEFA Kupasi finali mi ? 3500 Sporcunun Katilacagi Yaz Olimpiyatlari mi ? Karar sizin..

Yorum

trabzonumuza hayırlı uğurlu olsun
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

trabzon buna hazır mı ki.. 5 yıl yeterli mi ?
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X