Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öztürk Pekin'i İstemeyenler

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• serdar bali ondan daha beter yaptıgı hiç bi yorum dogru diil nerdeyse.her maç karşı takımın cok iyi oynadıgını we karşı takımdaki tanınmamış turk oyuncuların bizim marcelinho,musampa gibi oyunculardan daha iyi oldugunu sayıklıyo takımı ona bıraksak bizi anadolu takımı gibi yapcak.bence serdar balinin yerine başak bi Trabzonlu yorumcu getirilmeli

Yorum

• öztürk pekin gibi spikerler artık trt radyolarında bile maç anlatamıyorlar.ama bu zat her nedense yarım milyar dolar verip maç yayın hakkını alanlar tarafından görevlendiriliyor.herhalde kuvvetli bir dayısı var biryerde.

bu kadar düz bir spiker nasıl maç anlatır bilemiyorum.bizim maçtan başka da hiç bir maç vermezler ona zaten.
      6 kez başardık biz bunu.

Yorum

• Öztürk Pekin'den ne istiyorsunuz anlamadım.Adam ne yapabilir ki.Biz yenelim de ömür boyu o anlatsın.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          destek@digiturk.com.tr

ben sahsen bu adamın macımızı anlatmasını ıstemıyorum maılımı attım sıkıntımı dıle getırdım elalemınkını nıe ercan taner bızımkını nıe yaslı moruk
          olurmu öyle sey kardesim . Genc adam anlatsin bagirinca sesi kisilmaz hic olmazsa .
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• adam yaşlı olabilir spikerliğini beğenin ya da beğenmeyin onu yorumlayın tamam ama hüseyin daha yeni dikkat ettim arkadaş yazınca o ''yaşlı moruk'' sözünü sana hiç yakıştıramadım..kişilerin işini eleştirmekle kimliğini eleştirmek arasındaki ince çizgiyi yine göz ardı ediyoruz..

Yorum

• ne yani herseyimiz halloldu bir bu sorunumuz. adam cikar macini anlatir. ekmek parasini cikarir. yani takım iyi oynuyorda öztürk pekin önüne setmi çekiyor. çok saçma bir başlık olmuş. ugursuzmuş peeehhhh.....

Yorum

• Arkadaslar konu cok farkli yönlere cekilmis bence.
                Ne alakasi var Öztür Pekin in ekmek parasiyla bilmem nesiyle...
                Konuyu acan arkadas Öztür Pekin in kimligini veya kisiligini elestirmedi.
                Sadece isini elestirdi ve bencede hakli bir elestiri bu kadar yavas ve
                heyecansiz mac anlatan baska bi spiker yok...Ya zaten takim kötü top
                oynuyo herkes bunaliyo spikerde ölü gibi maci anlatiyor sonrada Tv basinda
                kafayi yiyoruz... Bencede kesinlikle baska biri anlatmali bizim maclari...
                Öztür Pekin e ben cok saygi duyuyorum efendi bir insan ama mac anlatamiyor...
                Bu baslik hicte sacma diil...Basligi acan arkadasa tesekkur ederim...
                Bu SeFeR 7`RMeYiZzZz...

Yorum

• Açıkçası ne yalan söyliyim öztürk pekin maç anlattığında benim uykum geliyor hep.....Gerçi şu anda lig tv dede doğru dürüst maç spikeri yok......

Yorum

• İlk olarak YavuzHan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne yani herseyimiz halloldu bir bu sorunumuz. adam cikar macini anlatir. ekmek parasini cikarir. yani takım iyi oynuyorda öztürk pekin önüne setmi çekiyor. çok saçma bir başlık olmuş. ugursuzmuş peeehhhh.....

Yanlış düşünüyorsun Öztürk Pekin maçları düzgün anlatsa bu durumlarda olmazdık . Hep onun yüzünden . Bizherşeyi halledelim şampiyon olduktan sonra öztürk pekin olayına da el atarız. Bi teksorunumuz o olsun yeter ki
                    '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlış düşünüyorsun Öztürk Pekin maçları düzgün anlatsa bu durumlarda olmazdık . Hep onun yüzünden . Bizherşeyi halledelim şampiyon olduktan sonra öztürk pekin olayına da el atarız. Bi teksorunumuz o olsun yeter ki
                      Haklsin problem ne hocada ne yönetimde, problem Öztürk Pekinde. Belkide LIGTVde.?
                      TRABZONSPOR

Yorum

• bu öztürk pekin yenildikten sonra hep bıyık altı gülüyo.......onu gördükçe televizyona kafa atasım geliyo...
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Bir ara Bülent Karpat vardı o anlatsın maçlarımızı hiç degilse 90 dk boyunca güleriz

Yorum

• Bunu defalarca belirtmeme rağmen anlamamak için direniyor bazı renkdaşlar..
                            Arkadaşlar saçmasapan spikerler ile bu iş olmaz..! Öztürk pekin belki heyecanlı anlatmıyor fakat bilgisi ve tecrübesiyle işin ehli...

Yorum

• Bu topici acan arkadasa vede destekleyenlerden bilmek istedigim birsey var.
                              Hecanli mac anlatip arada takimimiza laf sokan birinimi istersiniz?
                              Öztürk Pekin Bjk sempatisi olan biridir ama eger maci iyi izleyip arada Bursaya laf sokdugunu anlardiniz.(Umuta yapilan cezasi icindeki harekete gözümüzden bu kacmadi dedi.Bizim yaptigimiz ayni ona benzer bir durumda ise bunun adina bogusma denir dedi.)
                              Kendi bindigimiz dali kesiyoruz bazi arkadaslar hala anlamiyor ona yanarim.

Yorum

• Bu Adam Macimizi anlattimi benim uykum geliyor acikcasi
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X