Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öztürk Pekin'i İstemeyenler

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

arkadaşlar benim bi ev arkadaşım vardı alper diye.play stationda maç oynarken o sunardı zannerdersinizki harbiden maçç var heyecandan yermizde duramazdık gol atınca formalarımızı çıkartır gol sevincinden evde koşardık ona söyleyelim o anlatsın olurmu
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

Spikerin bozuk Türkçesiyle, anlamsız kelimelerle ve ilgi çekmeyi sağlamak için ingilizce kelimeleri kullanmasıyla, eğer zevk verecekse seyirciye ve bundan zevk alınıyorsa kötü bir durum diyebilirim... Öztürk Pekin bu konuda örnek olmaya devam etmektedir.

Yorum

uğraşacağımız anlamlı işler bitmiş anlaşıldı, bomboş bir mevzu... Senin takımın 5 haftadır gol atamamış sen hala o mu sunsun bu mu sunsun derdindesin... Başarılarınızın devamını dilerim.
        Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

ne olmuş Öztürk Pekin anlatıyorsa? bence sakıncası yok

Yorum

tartışılcak daha önemli mevzular var 5 maçtır gol atamıyoruz mesela illa uğursuzluk diyorsanız kesin puma formalardandır
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Öztürk Pekin maci anlattigi zaman sahsen benim uykum gelio, mac ne kadar heyecanli olursa olsun. Bu adamin mac anlatmasini isteeeeeemmmmiiiiiyyyyoooorrruuuuzzzz!!!!!

Yorum

5 maçtır gol atamamakla maçlarımızı Öztürk Pekin in sunmasını istememek tamamen farklı bir durum.Ben kendi adıma kazanırken de istemiyorum onun sunmasını kaybederken de.İnsanı futboldan soğutacak cinsten bir ses tonu var adamda.Ne alaka demeyin ama iyi bir insan olan yakın mahalledeki imamın ses tonu çok kötü,herkes uzaktaki güzel sesli imama koşuyor naber...
                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  melih gumusbicakin anlattigi maclari nekadar izlemisin gayet iyi belli oluyo arkadasim adam bizim show tv deki hazirlik maclarimizda bile oyuna heyecan katiyo a.bilbao dinamo kiev ve anorthosis maclarida bunlardan bazilari ...ayrica bir diger konu neden ozturk pekin denen adam neden fenerin yada galatasarayin maclarini anlatmiyo da sadece bizim maclarimiza veriliyo acikla ozaman
                  çok basit kardeşim. çünkü öztürk pekin TRABZONSPOR'lu. belkide senden daha fazla TRABZONSPOR'lu. yaşı ve kişiliği itibari ile show yapar tarzda , bizi yalandan gaza getirecek şekilde boş yere bağırmıyor.
                  34 mekan 61 vatan

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öztürk Pekin uğursuzdur. Kabus gibi yahu. Hangi maçımızı anlattıysa ağız tatıyla bir maç izleyemedik. Sanki futbolcularda spikere uyuyor sahada saçmalayıp duruyorlar. Garip bir durum söz konusu... İyi niyetlidir işini severek yapıyor fakat maç anlatmak farklı bir olay.
                    futbolcular spikere uyuyor sanki demişsin ya hani niçin spikerin bizim futbolcularımıza uyduğunu hiç düşünmüyorsun. bizim futbolcular çok mu güzel oynuyor, çok mu heyecan veriyorlar ki adam heyecanlı bir maç anlatsın?!!
                    34 mekan 61 vatan

Yorum

İlk olarak TSunami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @immortal_TS , ya bir de o ses serdarbaliliyle birleşise

melih gümüşbıçak showtv de, ligtv kadrosunda değil, melih şendil var ligtv de. ercantaner en son gayse yi 2-1 yendiğimiz (yattara-orhanak) maçta "yattara yattara" nidalarını hatırlıyorum. sonra maçımızı anlatmadı galiba. son yıllardaki febe maçlarımızı melihşendil anlatıyor.
                      fb maçlarını o anlatıyor çünkü febe'li kendisi.
                      34 mekan 61 vatan

Yorum

Evet ÖztÜrk Pekİn Anlatmasin.adam Resmen Bİzİ Uyutuyor.
                        İNADINA TRABZONSPOR

Vatan toprağı kutsaldır.

Yorum

İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          destek@digiturk.com.tr

ben sahsen bu adamın macımızı anlatmasını ıstemıyorum maılımı attım sıkıntımı dıle getırdım elalemınkını nıe ercan taner bızımkını nıe yaslı moruk
                          kardeş güzel söylüyosun sana katılıyorum da bakalım ercan taner bizim maçları anlatmak istiyormu?!!!
                          KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

dayanamayacağım artık, yazmacakatım.. ne istiyorsunuz bu adamdan..

Yorum

İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi ne alaka yaa..sizde nereye saracağınızı şaşırdınız...
                              Evet ya bir sürü sıkıntı varken Öztürk Pekini tartışıyoruz La ilahe İllallah ya ilgi çekmek isteyen bir yere dalalım diyor ne diyim yani akşam akşam

Yorum

Nelere kaldık yaa, hey Allah'ım...

Yorum

Yükleniyor...
                                X