herkes kendi kazasinin belediyesini arasin, trabzon ile alakasi olmayanlar secsin lakin hepsini aramaya calisacagim yarin sahsen yoksa rahat yok bana.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ACİL EYLEM! | Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne Telefon Yağmuru!
Daraltma
X
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes kendi kazasinin belediyesini arasin, trabzon ile alakasi olmayanlar secsin lakin hepsini aramaya calisacagim yarin sahsen yoksa rahat yok bana.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArayabilen arasın tabi. Yalnız daha etkili bir yöntem bulmak zorundayız.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
trb beledıyesını aradım cok rahat düştü tlf sanırım kımsenın arayı ettıgı yok fakat ben yınede konusmayı ozetlıyım,konustugum kısı bu konu ıle ılgılı bı sıkayet merci olusturulmadıgını o nedenle sıkayet hakkında cok fazla konussak da bısey fark etmeyecegını cunku o kısı gun ıcınde arayanların sayısını not alıp mesela bugun 200 kısı aradı dıye baskana bılgı verıyomus,bızde boyle duyarsız taraftar olduktan sonra bıze semer vuran cok olur bugun tayyıp yarın azız baska bıgun kılıcdaroglu olur sadece ısımler degısır bızım esseklıgımız hep baki kalır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum