Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ACİL EYLEM! | Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne Telefon Yağmuru!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkes kendi kazasinin belediyesini arasin, trabzon ile alakasi olmayanlar secsin lakin hepsini aramaya calisacagim yarin sahsen yoksa rahat yok bana.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      herkes kendi kazasinin belediyesini arasin, trabzon ile alakasi olmayanlar secsin lakin hepsini aramaya calisacagim yarin sahsen yoksa rahat yok bana.
      Arayabilen arasın tabi. Yalnız daha etkili bir yöntem bulmak zorundayız.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• trabzon 10 kaza 10 tel numarasi demek bunlardan bir kac tane meclis üyesi cep numarasi cikacaktir umarim.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arayabilen arasın tabi. Yalnız daha etkili bir yöntem bulmak zorundayız.
          cuma günü olan oylamanin saati ve yeri lazimki yerinde bir protesto yapilabilsin öncesinden.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• toplanti yarin saat 2 de basliyor (özel bir saate alinmadiysa).
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• trb beledıyesını aradım cok rahat düştü tlf sanırım kımsenın arayı ettıgı yok fakat ben yınede konusmayı ozetlıyım,konustugum kısı bu konu ıle ılgılı bı sıkayet merci olusturulmadıgını o nedenle sıkayet hakkında cok fazla konussak da bısey fark etmeyecegını cunku o kısı gun ıcınde arayanların sayısını not alıp mesela bugun 200 kısı aradı dıye baskana bılgı verıyomus,bızde boyle duyarsız taraftar olduktan sonra bıze semer vuran cok olur bugun tayyıp yarın azız baska bıgun kılıcdaroglu olur sadece ısımler degısır bızım esseklıgımız hep baki kalır

Yorum

• Bence gönderilen maillere şu resmi eklemeliyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X