Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ACİL EYLEM! | Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne Telefon Yağmuru!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Telefonların meşgul olması demek, santrale bağlı tüm hatların görüşme halinde olması demek. Bu da baskının yoğunluğunu ortaya koyar.

3 farklı numara var, bıkmadan devam...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Numarayı düşüremiyorum... Aramaya devam!
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• yurtdisindan aradiginizi söyleyin veya yurtdisindakilerde katilsin
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi
          Mehmet ali yılmaz tesisleri denilmiş ses etmemişiz adamı bıde onursal başkan yapmışız şikebahce kongre uyesını sımdı gelmış rte olcakmıs da burda bırbırımıze soylenıp 3-5 kışı ıle protesto etmeye çalışıyoruz ben havlu attım kımse kusura bakmasın bu noktaya gelinene kadar ses çıkarılmadı da 2 telefon ıle mı kurtarcaz bu durumu !!!!

not: emegı geçenlere saygı duyuyorum amacım bu yaptıklarınızı küçümsemek ya da gölge etmek deıl ama arkadaşlar bızım taraftarların yüzde 80 ı bu duruma razı o yüzden gülün geçin sadece pozıtıf taraftan bakmaya calısın cunku degısen hıcbırsey olmıcak gecen seneler gıbı gelecek senelerde...
          Aramıyorsan da arayanların motivasyonunu bozma.
          Anladık sende OFG ile aynı çizgidesin.
          TS sevgisi böyle olmazl!

Yorum

• ilk aramamda düsürdüm 6161i ortahisar sikayet masasina yönlendirildim hemen
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• sen bilirsin samway kardeşim.

ama o mantıkla ilerlediğimizde bahsettiğin % 80 in kabul ettiği herşeyi kabullenmek gerekir ki bu da doğru değil.

Aradım özel kalem bağladılar.

Hülya Hanım diye birisi açtı başkanla konuşmak istediğimi söyledim Ankarada olduğunu söyledi.Cep numarasını istedim vermedi.

Tepkimi not etmesini ve iletmesini istedim.Not etti kapattık.
              milan

Yorum

• az önce yarim sayfa yazdim... baskana trabzonspor u da cc ye aldim.
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• medyatrabzonun yaptığı bir anket var yüzde 80 i karşı gozukuyor. Bu işin akpartisi chpsi yok ki fblisi tslisi var.. sikecisi temizi var.
                  Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• kah meşgul kah cızırtılı bir ses geliyor numaralardan, durmadan aramaya devam...

Yorum

• Aynen devam arkadaşlar.

Ben de arayacağım birazdan. Dün ki aramamın akıbetini soracağım...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Meşgul ,Meşgul ,Meşgul.

(15:01)
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Telefonu meşgul etmeyin icimde kaldi iki kelam edecem
                          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bir numara daha vereyim size 462 223 98 61 baskanin numarasi imis ama yine sekreter, yurtdisindan aradiginizi söylerseniz daha baska dinliyorlar
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• yine mi telefon işi var alala
                              tamam şimdi ararız
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• cep telefonu var mı bu meclis üyelerinin
                                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X