Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ACİL EYLEM! | Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne Telefon Yağmuru!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eylem saatinde müsait olmayabilirim
    genel müdür sekreteri ile konustum. 6160 .
    isim hadisesi TS ye ve Trabzon sehrine fayda getirmeyecegini, aksine baslarina is alacaklarini ve zarar getirecegini ilettim. notu iletecekmis.

simdiye kadar ömrümde bu kadar kibar konustugumu hatirlamiyorum.

isim önerilerimi daha sonra yapacagim.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      numaraları 1 tanesini düşürdüm suratıma kapadı kadının biri

mailler gitmiyor

faks olayına geçelim
      tatli dil yilani deliginden cikarirmis.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet. O yüzden bu tepkiler çok mühim. İkinci bir şansımız olmayabilir...
        renkdas bu oylamaya hangi partiden kim ve kac kisi katilacak? boyut 500 kisimi 50 kisimi vs., parti dagilimi nasil ? bunlari bilsek iyi olacak.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak freezenty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          0-462-224 6161 Önceliğimiz bu numara!

BŞB Başkanı ve Özel Kalem 0462 223 5500

Başkan Danışmanı 0462 224 6160

TEPKİMİZİ KÜFÜRSÜZ VE HAKARETSİZ İFADE EDİYORUZ!

baskan@trabzon.bel.tr,
          ozelkalem@trabzon.bel.tr,
          danisman@trabzon.bel.tr,
          davutcakir@trabzon.bel.tr,
          mustafaakkaya@trabzon.bel.tr,
          cengizcolak@trabzon.bel.tr,
          ibrahimkul@trabzon.bel.tr,
          tiski@trabzon.bel.tr,
          hukuk@trabzon.bel.tr,
          osmangokhanbali@trabzon.bel.tr,
          bilgiislem@trabzon.bel.tr,
          yatiriminsaat@trabzon.bel.tr,
          imar@trabzon.bel.tr,
          ikem@trabzon.bel.tr,
          kultur@trabzon.bel.tr,
          yesilalanlar@trabzon.bel.tr,
          zabita@trabzon.bel.tr,
          itfaiye@trabzon.bel.tr,
          cevrekoruma@trabzon.bel.tr,
          fenisleri@trabzon.bel.tr,
          malihizmetler@trabzon.bel.tr,
          isletmeistirakler@trabzon.bel.tr,
          sivilsavunma@trabzon.bel.tr,
          sosyalyardim@trabzon.bel.tr,
          veteriner@trabzon.bel.tr,
          yaziisleri@trabzon.bel.tr,
          mezarlik@trabzon.bel.tr,
          destekhizmetleri@trabzon.bel.tr,
          sukanal@trabzon.bel.tr,
          hal@trabzon.bel.tr

Mail Metni ;
          Sayın Yetkili ;
          Trabzonspor'a gönül vermiş birisi olarak , Sayın Gümrükçüoğlu'nun yapmış olduğu Akyazı' kompleksinin ''Recep Tayyip Erdoğan Kompleksi'' olarak adlandırılma çalışması milyonlarca Trabzonspor sevdalısı bizleri yaralamıştır.

Bilinmelidir ki Trabzonspor sadece Trabzon şehrinden ibaret değildir.Trabzonspor'u tutan milyonlarca taraftar,Trabzonlu olmayıp da Trabzonspor'lu olan kişi vardır.

Hiç bir siyasi görüş Trabzonspor'un üzerinde değildir. Eğer bir isim arayışı varsa kompleksin ismi Hüseyin Avni Aker , Dozer Cemil , Şenol Güneş olmalıdır. Sizlerin tarafında bir ahde vefa duygusu varsa Recep Bey'in ismini sokaklara verin ; Trabzonspor tesislerinin bağlı bulunacağı Komplekse bu isim olmamalıdır. Bizler Trabzonsporla yatıp Trabzonsporla kalkan insanlarız hayattaki yegane tutkumuza lütfen zarar vermeyin.

Saygılarımla...
          telefon cikarsa ki mesgul yarim saattir aklima gelen sorular

- telefona cikan kisi gelen tepkilerden herhangi birsey iletmismi? ilettiyse nasil karsilandi? birebir konustumu ? konusmadiysa birebir iletme imkani varmi varsa ne zaman?
          - ofg ile en son ne zaman görüstü
          - ofg ye ne zaman iletecek notunu
          - oylamanin iptal ettirmenin yolu nedir , yasal yolu nedir anlaminda
          - akyazi projesini dinamit ile havaya ucurmanin ne kadar cezasi vardir, tatli dil ile
          -ofg haricinde notlarini etkisi olan kime iletebilir
          - TS hakkinda ne düsünüyor, konu hakkinda ne düsünüyor
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• ben bu Trabzon'un kodamanlarini taniyorsam sayet kendi bildiklerini okurlar. Bunu neden yapiyorlar aklim almiyor. nedir ardindaki niyet yani? O kadar insan varken RTE neden. bakin ben RTE ye siyaseten karsi görüste olan birisi olmamama ragmen (elestirigim yönleri de var, takdir ettigimde) bu isim olayini asla kabul edemem bir Trabzonspor taraftari olarak. o kadar efsanemiz varken RTE neden? yok neymis o olmasa stad olmazmis. rahatsiz bir zihniyet bu! yahu rum takimina yapilmadi bu stad ligin en güzide takimlarindan birine yapildi. gs nin, bjk nin stadlarinda da payi var RTE nin, o zaman herkes ayni ismi versin stadlarina. Tamam ülkede önemli bir sahsiyet olabilir fakat bir kere sikebahceli, kongre üyesi, sike sürecinde hakkimiz yendi, öyle ya da böyle göz yumdu, geregini yapmadi, vs vs.. bilincli her taraftar gibi ben de diyorum ki RTE ismi ne alaka kardesim?????
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              renkdas bu oylamaya hangi partiden kim ve kac kisi katilacak? boyut 500 kisimi 50 kisimi vs., parti dagilimi nasil ? bunlari bilsek iyi olacak.
              Renklerini Koruyarak Gelişen Şehir Amacımız, insanı merkeze alan, istişareye açık, kapsayıcı ve ortak aklı önceleyen örnek gönül belediyeciliği anlayışımız ve sunacağımız kaliteli kamu hizmetleri ile güçlü ve müreffeh bir Trabzon inşa etmek.

Bunlar meclis üyeleri. İçlerinde gerçekten adam olan varsa muhalefet eder. Yoksa 6-7 Chpli, 2 Mhpli üye var. İmkansız yani...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                R.T.ERDOĞAN üç yıldan beri kupamızı verdirmiyor, her seçimde Trabzon'dan tulumla oy alıyor ama kupaya sıra gelince ses seda yok...Kupamızı her kim verdirmiyorsa hakkımı helal etmiyorum. Mahşerde de iki elim yakalarında olacaktır...
                İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar malum konuyu baştan yazmaya gerek yok. Canımızdan bezdirdiler bizi. Bu işten rahatsız olan herkesi bu organizasyona katılmaya davet ediyorum.

SAAT 14:30'DA BAŞLAYACAĞIZ! Belediyenin telefonları kilitleninceye dek devam edeceğiz.

0-462-224 6161 Önceliğimiz bu numara!

BŞB Başkanı ve Özel Kalem 0462 223 5500

Başkan Danışmanı 0462 224 6160

TEPKİMİZİ KÜFÜRSÜZ VE HAKARETSİZ İFADE EDİYORUZ!

Lütfen aldığınız geri dönüşleri bizimle paylaşın. 14:30'da herkes hazır olsun!
                maillere devam edelim. gerçi bir kısmı geri dönüyor.

Yorum

• O kadar canımı sıktıki şu yaptıkları hafta sonu sikecilerle yapılacak maçı dahi izlemek istemiyorum. Zaten passo lig almamıştım rant muhabetine daha ne bir stadda maç izlerim ne süper lige bakarim. İçimizdeki ve disimizdaki hainler sonunda futboldan soguttu bizi bundan sonra samsun, ordu, rizelesme süreci başlar .
                  Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• haciosman ne alemde? üc maymunumu oynuyor yoksa onun sözü gecmiyormu zaten.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Arkadaşlar 14:30'da başlıyoruz yine. Kararlılığımızı görsünler.

Bu iş şaka değil. Lütfen tepkinizi göstermekten çekinmeyin.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kadar canımı sıktıki şu yaptıkları hafta sonu sikecilerle yapılacak maçı dahi izlemek istemiyorum. Zaten passo lig almamıştım rant muhabetine daha ne bir stadda maç izlerim ne süper lige bakarim. İçimizdeki ve disimizdaki hainler sonunda futboldan soguttu bizi bundan sonra samsun, ordu, rizelesme süreci başlar .
                        haklısın çok haklısın . ama bu durumda kim kazanmış olur?
                        amaçları bu değilmi zaten. her fırsatta hırsızsınız demeye devam etmeliyiz.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• 5 dakika sonra başlıyoruz.. Bıktırana kadar.
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• macka belediyesinde telefon dahi yok galiba
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Arıyorum şimdi
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• meşgul sürekli
                                milan

Yorum