Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ACİL EYLEM! | Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne Telefon Yağmuru!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aşırı yoğunluk olacaktır. Numaraların tamamını, sürekli ve sırayla defalarca çevirelim. Konuşamasak da o numaraları meşgul etmek bile çok önemli.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

Meşgul ...
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Arayan arkadaşlarda uzun uzadıya değil de kısa ve öz konuşsun bir zahmet de daha çok insan ulaşabilsin...

Yorum

Bende Hala arıyorum diğer numaraları herkese ulaşmamız lazım bu kadar kolay olamaz TRABZONSPOR'UMUZU siyasilere yedirmeyiz...
          _Fan_ts_

Yorum

61 60 aradım
            bu fikrin nereden çıktığı sordum blgim yok dedi
            sonra da stadımızın adının fb li olduğu herkesce bilinen bir kişinin bu başbakan da c.başkanı da olsa farketmez verilemez. illa isim arıyorsanız TRABZONSPOR tarihine bakın bizim Hüseyin Avni AKER imiz Dozer Cemil imiz var dedim
            kendisinin ileteceğini söyledi
            En son Mehmet BAL tarafından düzenlendi; 09.09.2014, 14:36.
            Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
            NORTHERNER
            RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

Aradım ilk numaradan ordanda büyük şehire bağladılar. Kadın diyorki "siz Tokatlıysanız burayla alakanız ne" Trabzonspor sadece Trabzona ait değil. Tesislere yada stada hiç bir siyasi liderin adı verilemez.Trabzonspor Siyaset üstü kurumdur dedim.

Yorum

Sürekli meşgul telefonların kablosunu çekmiştir dallamalar .
                .

Yorum

Santraldeki kızı çıldırttık 😁 yazılı şikayet dilekçesi alıyorlarmış
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

İlk 2 numara ise yaramıyor arkadaşlar 3. numarayı arayıp istemiyoruz diyelim. Ayrıca trabzon.bel.tr sen de başkana mail atip istemediğimiz yazalim. Ben yaptım sizde yapın .

Yorum

sadece 61 60 olan bayan danışmana ulaşabildim..durumu anlattım eleştirimi yaptım TRABZONSPOR'u siyaset üzerinden kullanmasının yanlış olduğunu isim verilecekse nice değerler bulunduğunu söyledim.ilgiye teşekkür etti başkana ileteceğini söyledi vesselam..diğerleri meşgul..
                      Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

Başkanın dünkü stadın isimi cumhurbaşkanın adı olsun şeklindeki açıklamalarından rahatıszlığı belirtmek amacıyla aradım..Hiçbir siyasi parti sempatizanlığı olmayan biriyim öncelikle bunu belirteyim..Trabzonspor ise sadece Trabzonluların sahip olduğu bir takım olmamakla beraber siyaset üstü bir de kurumdur..Şike sürecinde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşüp fenerin ceza almaması için her şeyi yapan koyu Fenerbahçeli sayın cumhurbaşkanının isminin bu stada isminin verilmesinin kesinlikle mümkünatı yoktur..Bu yanlıştan dönülmesini Trabzonsporun siyasete alet edilmemesi gerektiğini Sn Başkana iletirseniz sevinirim..Saygılar şeklinde görüşümü not almıştım zaten aynı şekilde ilettim ve bayanda peki efendim ileteceğiz çok teşekkür ediyoruz dedi.

Yorum

İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aradım ilk numaradan ordanda büyük şehire bağladılar. Kadın diyorki "siz Tokatlıysanız burayla alakanız ne" Trabzonspor sadece Trabzona ait değil. Tesislere yada stada hiç bir siyasi liderin adı verilemez.Trabzonspor Siyaset üstü kurumdur dedim.

Hocam şu cevabı veren insanlar ile muhattap oluyoruz işte .

Trabzonspor'u Trabzon'dan ibaret sanan tek hücreli varlıklar bunlar .
                          .

Yorum

0462 224 61 61 nolu telefondan ulaştım.

Ortahisar imar şefliği sekreteri (aklımda öyle kaldı) Şükran hanım ile görüşebildim. Konuyla ilgili planlamacıların toplantıda olduklarını kendilerinin herhangi bir bilgi sahibi olmadığını,olayı internetten duyduklarını söyledi.

Toplantının ne zaman biteceğini de sordum ama süresi belli değil diye cevapladı.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Ben niye düşüremiyorum hep meşgul, telefona açan ilk kişiye patlayacağım .
                              .

Yorum

İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah aşkına bunların yaşadığı vallahi akıl tutulması... O ne demek Trabzonlu değilsiniz , diyecektin ona sen trabzonlusunda ne oluyor Trabzonspor'un hiç hakkını korudunmu ... İşte bu mantık yüzünden Trabzonspor bu memleketten taşınmalı..
                                _Fan_ts_

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X