Aradım ilk numaradan ordanda büyük şehire bağladılar. Kadın diyorki "siz Tokatlıysanız burayla alakanız ne" Trabzonspor sadece Trabzona ait değil. Tesislere yada stada hiç bir siyasi liderin adı verilemez.Trabzonspor Siyaset üstü kurumdur dedim.
Vay anasını, Başkan gibi çalışanlar da işgüzar çıktı iyi mi.
Ulan herkes kraldan daha kralcıymış da haberimiz yok.
6160 olan numaradan bir bayan ile görüştüm. Kendisinden sözümü kesmeden 1 dakika dinlemesini rica ettim.
Trabzonspor' un siyaset üstü bir değer olduğundan, Trabzonspor' a ait bir çöpün bile adının bir siyasi ile yan yana gelemeyeceğini söyledim. Sayın belediye başkanı büyük bir hata yapmaktadır ve bu hatadan dönmezse sonuçların ağır olabileceğini söyledim. Trabzonspor sadece Trabzon' da yaşayan insanların değildir derken lafımı böldü. Sabahtan beri yoğun şekilde telefonlar alıyoruz bu konuyla ilgili dedi. Şikayetinizi başkana ileteceğiz dedi.
Muhakkak iletin, eğer ilettiğinize ikna olmazsak daha da çok bunalacaksınız dedim.
Söz veriyorum ileteceğim dedi. Teşekkür edip kapattım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Arkadaşlar malum konuyu baştan yazmaya gerek yok. Canımızdan bezdirdiler bizi. Bu işten rahatsız olan herkesi bu organizasyona katılmaya davet ediyorum.
SAAT 14:30'DA BAŞLAYACAĞIZ! Belediyenin telefonları kilitleninceye dek devam edeceğiz.
0-462-224 6161 Önceliğimiz bu numara!
BŞB Başkanı ve Özel Kalem 0462 223 5500
Başkan Danışmanı 0462 224 6160
TEPKİMİZİ KÜFÜRSÜZ VE HAKARETSİZ İFADE EDİYORUZ!
Lütfen aldığınız geri dönüşleri bizimle paylaşın. 14:30'da herkes hazır olsun!
Şirketteyim arayamıyorum ama bunlar geri dönüş yapmıyorlar.
Arkadaşlar Beyaz masa yı da arıyalım
ALO 153
Şikayet hakkında size telefondan geri dönüş yapıyorlar.
Hatta Arayanlar belediye başkanıyla görüşmek için randevu talebinde bulunabilirler.
En son special one tarafından düzenlendi; 09.09.2014, 15:21.
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Aradım ilk numaradan ordanda büyük şehire bağladılar. Kadın diyorki "siz Tokatlıysanız burayla alakanız ne" Trabzonspor sadece Trabzona ait değil. Tesislere yada stada hiç bir siyasi liderin adı verilemez.Trabzonspor Siyaset üstü kurumdur dedim.
Hocam keşke "Aynı mantıkla sormak için aradım, Rizelinin adının Trabzon'la alakası ne?"
deseydiniz...
Arkadaşlar sonu 61 60 olan numarayı aradığımda bana (0462) 223 98 61 numaralı Özel Kalem telefonunu verdiler. İlgili yere telefon açtığımda bir bayan çıktı ve şikayetimden sonra Stadyumun adını Trabzonspor'un belirleyeceğini söyledi. Ancak Spor Kompleksinin adıyla ilgili böyle bir proje olduğunu kabul etti. Ben de Trabzonspor'un tarihine yaraşır, Trabzonsporlu bir ismin komplekse verilmesi gerektiğini ifade ettim. Sesleri çok telaşlıydı. Sanırım telefonlar çok fazla sayıda.
Sayın Yetkili ;
Trabzonspor'a gönül vermiş birisi olarak , Sayın Gümrükçüoğlu'nun yapmış olduğu Akyazı' kompleksinin ''Recep Tayyip Erdoğan Kompleksi'' olarak adlandırılma çalışması milyonlarca Trabzonspor sevdalısı bizleri yaralamıştır.
Bilinmelidir ki Trabzonspor sadece Trabzon şehrinden ibaret değildir.Trabzonspor'u tutan milyonlarca taraftar,Trabzonlu olmayıp da Trabzonspor'lu olan kişi vardır.
Hiç bir siyasi görüş Trabzonspor'un üzerinde değildir. Eğer bir isim arayışı varsa kompleksin ismi Hüseyin Avni Aker , Dozer Cemil , Şenol Güneş olmalıdır. Sizlerin tarafında bir ahde vefa duygusu varsa Recep Bey'in ismini sokaklara verin ; Trabzonspor tesislerinin bağlı bulunacağı Komplekse bu isim olmamalıdır. Bizler Trabzonsporla yatıp Trabzonsporla kalkan insanlarız hayattaki yegane tutkumuza lütfen zarar vermeyin.
Saygılarımla...
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
Mail Metni ;
Sayın Yetkili ;
Trabzonspor'a gönül vermiş birisi olarak , Sayın Gümrükçüoğlu'nun yapmış olduğu Akyazı' kompleksinin ''Recep Tayyip Erdoğan Kompleksi'' olarak adlandırılma çalışması milyonlarca Trabzonspor sevdalısı bizleri yaralamıştır.
Bilinmelidir ki Trabzonspor sadece Trabzon şehrinden ibaret değildir.Trabzonspor'u tutan milyonlarca taraftar,Trabzonlu olmayıp da Trabzonspor'lu olan kişi vardır.
Hiç bir siyasi görüş Trabzonspor'un üzerinde değildir. Eğer bir isim arayışı varsa kompleksin ismi Hüseyin Avni Aker , Dozer Cemil , Şenol Güneş olmalıdır. Sizlerin tarafında bir ahde vefa duygusu varsa Recep Bey'in ismini sokaklara verin ; Trabzonspor tesislerinin bağlı bulunacağı Komplekse bu isim olmamalıdır. Bizler Trabzonsporla yatıp Trabzonsporla kalkan insanlarız hayattaki yegane tutkumuza lütfen zarar vermeyin.
Yorum