Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trt spor'da bizim di maria'ya teklif yapmaya hazırlandığımızı mı söyledi ?
    :d:d:d

Yorum

• Musa nizam ı beğenmeyen bi ben varım galiba.

Yorum

• bosingwa futbol dersi verdi. öyleki maca direk bacak arasi ile basladi. bayagi costu birde sonlarda. galiba göbegi begenmedi :d ayrica kontrati 2016 da bitiyor bu sezon sonu degil.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beyler izleyemedim maçı belkalem ve medjani nasıldı?
          medjani bayağı iyiydi, belkalem de eh işte diyelim ama ilerde daha iyi olacaktır

sadece biraz ağır o kadar
          County of Essex

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beyler izleyemedim maçı belkalem ve medjani nasıldı?
            medjani orta saha oyuncu olduğunu gösterdi diyelim 90 dakika hiç durmadı sürekli koştu adam defans oyuncusu değil sadece alternatif defansın önünde gayet iyi ayaklarına çok hakim biraz hız problemi var o kadar belkalem de fizik olarak gayet iyi mustafa ile gayet iyi bir ikili oluşturdular...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk golümüz ofsayt değilmi diye soracağım,üzerime 10 kişi çullanır diye korkuyorum

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu forumdaki çoğu taraftar Mustafa Yumlu'dan nefret ediyor. Onları hiç anlamıyorum.
                Cogu dedigin en fazla 10 kisidir. Onlarda zaten ne olursa olsun fikirlerini degistirmez. O yuzden fazla takmamak lazim.

Yorum

• kalite ciddi ciddi arttı. jajalı yattaralı umutlu buraklı selçuklu egemen teofilolu takımmdan sonra böyle bi takımı bayağı özledim. istanbul takımları ile aradaki makas iyice kapandı. şimdi sıra vahid hoca da gösterecek maharetini.

Yorum

• güzel kıyafet giyip kont olmakla olmuyormuş demek, rusların hocası da bize çalıştı gibi.

arkadaş rakip takımda doumbia isimli topçu varsa bilinki tehlike var, tutamıyoruz bunları, Allah tan oyuna geç soktu adamı
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok fizikliyiz yanlız iri yarı adamlarla dolduk hava topu vermiyoruz fizikli takım herzaman öndedir
                      bu konu benimde dikkatimi çekti korner atışında kamera yandan çekime

geçti cezalanında bayağı iri kıyım adamlarımız görüldü yanı bu yönümüz

harika oldu.
                      County of Essex

Yorum

Bu forumdaki çoğu taraftar Mustafa Yumlu'dan nefret ediyor. Onları hiç anlamıyorum.
                        yok ya aslında azınlıktalar, çok yazdıkları için sayıları fazla sanıyorsun
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Takımın fiziği ve boyu bayagı yukselmıs

Yorum

• Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu

İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk golümüz ofsayt değilmi diye soracağım,üzerime 10 kişi çullanır diye korkuyorum

Elle müdahale de var ofsayttan önce penaltı olması gerek 😁🙈

Trabzonspor !!!

Yorum

• bu forumda semihi egemeni beğenip mustafayı beğenmeyen çok adam var maalesef
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

canla başla mücadele ediyor ya. bide bizden biri ya.
                                adam ağzıyla kuş tutsa tribünde şaban diyip eğlenmeye çalışan tipler var. hayatlarında bi bok olamamış tipler. yumluyla alay ediyor.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X