İlk olarak emrah akcagöz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler izleyemedim maçı belkalem ve medjani nasıldı?
sadece biraz ağır o kadarCounty of Essex
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler izleyemedim maçı belkalem ve medjani nasıldı?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumdaki çoğu taraftar Mustafa Yumlu'dan nefret ediyor. Onları hiç anlamıyorum.
Yorum
-
güzel kıyafet giyip kont olmakla olmuyormuş demek, rusların hocası da bize çalıştı gibi.
arkadaş rakip takımda doumbia isimli topçu varsa bilinki tehlike var, tutamıyoruz bunları, Allah tan oyuna geç soktu adamı"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok fizikliyiz yanlız iri yarı adamlarla dolduk hava topu vermiyoruz fizikli takım herzaman öndedir
geçti cezalanında bayağı iri kıyım adamlarımız görüldü yanı bu yönümüz
harika oldu.County of Essex
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumdaki çoğu taraftar Mustafa Yumlu'dan nefret ediyor. Onları hiç anlamıyorum.elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk golümüz ofsayt değilmi diye soracağım,üzerime 10 kişi çullanır diye korkuyorum
Elle müdahale de var ofsayttan önce penaltı olması gerek 😁🙈
Trabzonspor !!!
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumdaki çoğu taraftar Mustafa Yumlu'dan nefret ediyor. Onları hiç anlamıyorum.
adam ağzıyla kuş tutsa tribünde şaban diyip eğlenmeye çalışan tipler var. hayatlarında bi bok olamamış tipler. yumluyla alay ediyor.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum