Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu

İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu forumda semihi egemeni beğenip mustafayı beğenmeyen çok adam var maalesef

Mustafa tam cakal ya.ne yapar eder, girer o kadroya demedik mi biz hoca begenmemis falan, hic heyecan, endise yapmadi.alttan alttan isledi hocayi, formayi kapti sovunu da yapti

Zaten eskilerden kim kaldi, bir onur bir yumlu, biraz destek atin.
    En son artvints tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 00:55.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoca Borce'yi okadar kolay ilk 11 almayacak bence.

hele ki yabancı fv gelirse neredeyse hiç şansı yok gibi. o da bir reyizdi, üzülürüm oynayamazsa yaw. kevin ile uyum sağlayacak sağlam bir mc daha lazım bize.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ...Baştan söylim sonra demedi demeyin "Demet'i Dinleyin" olmasın...

Maçın sonucunu en iyi 0:0 olarak düşünün....İkinci bir Vaha müneccimliği olmasın ancak takım şu hali ile galip gelmesi hakikatten " mucize"....Rövanşa 15 gün zaman içinde bazı şeyler zaten halledilir.

...Neden diye soraranlara cevabım şu olacak: Karşınızda 1-2 değil 10 resmi ve ciddi maç birlikte oynayan, bi şekilde kimin nerde ne yapacağını bilen ve kontak kurabilen bir takım var...PTT ligi altında takım olsa bile bu böyle...

Sonucu bireysel yetenekler ve hatalar belirleyecek...
        Hakkaten kimin ne yapacagini biliyorlarmis...
        İmza...

Yorum

• Kolay kolay sezon badi futbollarini begenmezdim, bu sezon ilk defa seyredecegim dedim, herkes birsey yazfi soykedi ama seyretmeden oyuncular hakkinda yorum yapmayacagim dedim bugun ilk defa seyrettim.

Ve acik soyluyorum 3 sene sonra ilk defa heyecanlanarak mac seyrettim,

En onemlisi ne biliyormusunuz, macta çiğ bir hareket ve oyun gormedim. Herkes ciddi ve isini yapiyordu.

Oyunun hic bir aninda dandun olmadi

1. Cezayir lilerin ikisini de begendim, medjani sadece agir bir oyuncu ama tam takim oyuncusu

2. Constant bizim 2.ci yattaramiz olacak

3. Bosingwva maestro gibiydi, bu kadar oxguven gercekten fazlaydi maşallah

4. Mustafa , formayi yenidenngiymekmicin harika oynafi, rekabet bundan sebep futbolda en buyuk transferdir

5. Cardozo ya soyleyecek laf yok, en onemlisi takim oyuncusu oldugunu ve sehri benimsedigini hissettim

6. Musa, salih, sefa gayet iyiydiler

7. Yusuf icin sunu soyleyebilirim. Kanatlari bu kadar guzel gecen bir oyuncunun finali cok acemice, son paslarda akil kulanirsa dunya yildizi olur eger aklini kullanmazsa maalesef takimin canini yakar, yedek kalir. O kadar comert pozisyon harcama luksu olmamali

8. Soner, bence hazir degil

9. VAHID HOCANIN DISIPLINI TAKIMA ISLEMIS

Hocamiza hep destek olacagimin sozunu burda veriyorum
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa tam cakal ya.ne yapar eder, girer o kadroya demedik mi biz hoca begenmemis falan, hic heyecan, endise yapmadi.alttan alttan isledi hocayi, formayi kapti sovunu da yapti

Zaten eskilerden kim kaldi, bir onur bir yumlu, biraz destek atin.

ahahahah ne güldürdün beni renktaş aksam aksam sırf bu yoruma cevap vermek için giriş yaptım ))

Yorum

• Rövanş 15 gün sonra değil Haftaya, gruplarda 15 gün ara var. bu hızlandırılmış tur

Yorum

• Tamam beyler takım süper,yeni transferler olağanüstü,Vahit hoca mükemmel bir hoca,önümüzde kimse duramaz bu sene,Rostovu da ezdik parçaladık,kralı gelse tanımayız bundan sonra;yalnız bişey soracağım...
                İki golümüzden ilki çok net ofsayt bence,ikinci golümüz de tamamen rakibin ikramı.0-0 ile 2-0 arasında çok ince bir çizgi görüyorum.Burda bir sıkıntı yok mu sizce?

Yorum

• şuraya bir kaç resim koyabilecek arkadaş varmı?
                  ilk golden sonra, ikinci gol, cardozonun yan hakeme yerine git dediği pozisyon, bosinin şovları, constantın hareketleri, bir de medjani varsa. ben twitterda dolaşanları koymak isterim ama netbook ile çok zor

Yorum

• Onur'uma bakın benim be

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamam beyler takım süper,yeni transferler olağanüstü,Vahit hoca mükemmel bir hoca,önümüzde kimse duramaz bu sene,Rostovu da ezdik parçaladık,kralı gelse tanımayız bundan sonra;yalnız bişey soracağım...
                      İki golümüzden ilki çok net ofsayt bence,ikinci golümüz de tamamen rakibin ikramı.0-0 ile 2-0 arasında çok ince bir çizgi görüyorum.Burda bir sıkıntı yok mu sizce?
                      Bu sorular uzar gider 2 kırmızı kart çıksa bir net penaltı verilse falan filan takım iyiydi ve daha iyi olacağının sinyalini verdi önemli olan bu
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onur'uma bakın benim be

Henrique'den sonra o da inanamadı

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu

Acaba kadromuz su sekilde olabilir mi
                          Onur
                          Bosi yumlu belkalem musa

medyani

Sefa ozer constant ishak

Cardozo

Acaba bu sekilde olsa kanatsiz gibi mi oluruz bu dizilise gore sefanin bolgesine kanat forvet mi lazim yoksa ozerin bolgesine oyunu yonlendirebilcek orta saha mi lazim sizce ? Yusuf un bolgesini ishak yapabilir mi acaba ?
                          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• akşam akşam rosto güzel sardı

Yorum

• ONUR = İYİYDİ
                              BOSİ = SÜPERDİ (2.YARI ZEKİ BEK OLSUN O AÇIK OLSUN İSTEDİM)
                              BELKALEM = BENCE YEDERLİ DEĞİL
                              YUMLU = SÜPERDİ
                              MUSA = SÜPERDİ
                              MEDJANİ = İYİYDİ
                              SEFA = ŞİMDİLİK BEKLEDİĞİM GİBİ DEĞİL BENCE VASAT
                              SONER = ÖZER VE MEHMEDİN EKSİKLİĞİNDE DAHA ÇOK ŞEY BEKLERDİM BENCE VASAT
                              YUSUF = İYİYDİ TOPU TAŞIMAYA ÇALIŞAN FUTBOLCULARIMIZDAN
                              CONSTANT = DAHA İYİ OLACAK BENCE İYİYDİ VE HATTA SÜPERE YAKIN
                              CORDOZA = GOLATMASI İÇİN POZİSYON LAZIM SAĞDAN HİÇ GELMEDİK 2 GOL VURUŞU SÜPERDİ TOPUK TECRÜBELİ HIRVATTA KALDI AMA HATA AFFETMEZ TOPLA BULUŞMASI ŞART İYİYDİ

SALİH = OLUR BİRAZ SABIR
                              Fatih = bence OLMAYACAK
                              DENİZ = BENCE OLUR BİRAZ SABIR

KİMSE İLK GOLE OFSAYT DEĞİL DEMESİN YÜZDE YÜZ OFSAYT YUSUFUN POZİSYONU DA YÜZDE YÜZ PENALTI
                              TRİBÜNLER REZALER EĞER BU TAKIMI SEVEN 25 TL VERİP PASSO LİG DENEN ZIKKIMI ALAMIYORSA YAZIKLAR OLSUN İNŞALLAH ŞİKECİLERLE MAÇ BÖYLE OLMAZ KAMPANYA YAPALIMMMMMMMMM
                              En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 01:06.
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam beyler takım süper,yeni transferler olağanüstü,Vahit hoca mükemmel bir hoca,önümüzde kimse duramaz bu sene,Rostovu da ezdik parçaladık,kralı gelse tanımayız bundan sonra;yalnız bişey soracağım...
                                Asıl ince çizgi sahanın zemininin kötü olmasından dolayı 5-0 bitecek maçın 2-0 bitmiş olması
                                -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                                https://twitter.com/serdarstan

Yorum

Yükleniyor...
                                X