Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'daki Seyirci Sorunu!.. Stadyumumuz Neden Dolmuyor?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    önerim şu,iyi bir satış-pazarlama ekibiyle özellikle şirketlere blok satış yapabilir Trabzonspor..bunu 10 kişilik sağlam bir ekip yapar...
    Fikirlere yoğunlaşalım derim...
    fikirleri irdeleyebilirsek,sağlam öneriler çıkabilir...

ürünün satışı-pazarlanması sözkonusu...
    kulüp hantal,yöreye özgü taktikler geliştirmek şart...
    tribüne adam çekmek için yeni fikirler şart...
    stada genç ve hayal gücü yüksek genç ekipler memur edilmeli...
    kaliteyi artırmak şart...

afrikada çıplak ayaklı fakir yerlilere ayakkabı satıldı...kurumsal kimlik lazım...

başarı için kurumsallaşmak şart...

ve stada dj şart

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hami maç başı değil aylık 12.5 YTL.

Biraz daha açacak olursak Trabzon şehrinin % 2'sinde bile, günde 0.41 YTL'sini Trabzonspor'a verecek taraftar bulamıyoruz. Bu sorun büyük ve hepimizin...
      inanamıyorum.
      bence bu durumun maddiyatla hiç ilgisi yok o zaman.
      işin içinde başka bir durum var.Ruh azalması mı yaşıyoruz ne!!
      Eyy Trabzonlu titre ve kendine gel!!!!
      Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
      ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
      KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

Olcay Çakır'a katılıyorum.
        Antalya'da Antalyaspor için bu yöntemle acaip para toplandı.
        Vali,belediye başkanından kaymakama muhtara oradan firmalara,otellere kadar acaip bir çalışma yapıldı.ve inanılmaz paralar toplandı.O sayede takım lige çıktı ve iyi de bir kadrosu var bence.
        Ha tabiki Trabzon büyük bir takım Antalya ile karşılaştırılması belki abes ama örnek bir çalışma yapıldı burda.Antalyalıyı takımlarına sahip çıkmaları için acaip gaza getirdiler.
        Yani süper pazarlama yaptılar.
        neden bunu biz de yapmayalım
        Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
        ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
        KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

artık bu konu için burdan yazmaya gercekten bıktık!! ama ne yazıkki düşüncelerimizi anlatmakta ne büyük güçlük çekiyoruz artık arkadaşlar rakamsal istatislige geçtiler yakında sıyıracagız!!arkadaşlar her stadyum boş oldugunda burdan savunmaya geçmeyelim bizim taraftarımız ne yazıkki dayaklık...!!bu takımın degerini öneminin trabzon şehri için ne oldugunu bilmiyor!!hadi diyoruz ki maça gelmiyor peki gelse ne oluyorki geçiyor tribüne başlıyor çekirdek yemeye en son trabzonda gittigim maçta ben koca tribünde avazım çıktıgı kadar bagırıyorum(inanın tiyatro salonunda bagırmak gibi bir şey)bana yanımdakiler sen almancımısın diye soruyorlar kısacası düşünceleri şöyle senin gibi bir tip türkiyede olamaz sen kesin ithalsin...ne yazıkki bizim insanımızın dünyadan haberi yok burda yönetime cok büyük iş düşüyor bu taraftarı egitmemiz lazım her maçtan önce konserler etkinlikler gösteriler sunup bir şekilde bilinçli seyirciyi tribünlere cekmemiz lazım yoksa bunun guruplarla derneklerle bir alakası yok!! bu bir kültür ne yazsıkki bu kültür bizde erezyona ugramış kalmamış öncelikli olarak yönetimin bu kültürü yeniden aşılaması gerekiyor...bizler burda gurbette şu savı savunuyoruz önümüzde avni akerin yıkılması ve yeniden yapılması gündemde bu trabzonspor için büyük bir kazanç eger bu proje yürürlüge girerse maçlarımızı istanbulda oynayalım ya maltepe yada güngören stadında bu stadların kapasitesi yaklaşık 15 bin bize yeter bu rakamı istanbulda kulüp kombine satarak bitirir...büyük maçları atıyorum ş.ligi,uefa,ve derbi maçlarını olimpiyat stadında oynayalım rakibe 50 milyondan 20 bin bilet dayayalım ts clup tırlarımızla dev organizasyon cadırlarımızla karnaval yaşayalım külüp para bassın bu parayıda stadyum projesinde kullansın..!!bu arda trabzondaki gönüldaşlarımızda özlem ve sıla cekerek bu takımın degerini idrak etsin anlasın...bir taşla iki kuş vuralım bizim anlattıgımız hissetigimiz yaşadıgımız budur.. saygılarımla....
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Biraz daha açacak olursak Trabzon şehrinin % 2'sinde bile, günde 0.41 YTL'sini Trabzonspor'a verecek taraftar bulamıyoruz. Bu sorun büyük ve hepimizin...
            bundan bir 10 yıl kadar önce klüp büyük çıkmaz içindeydi... arçil ve şotayı parasızlıktan alamıyorduk..o zaman şehir kenetlendi paralar toplandı klüpte rahatladı...o zaman çok başarılı isdik çünkü kenetlenmiştik.... türkiye kupası başbakanlık cumhurbaşkanlığı kupaları her yıl geliyordu.... şampiyonluğu ise kıl payı kaçırmıştık....

seyircimizde büyük potansiyel olduğu bi gerçek.... asıl konuşmamız gereken seyirci neden küstü kime küstü neye küstü.... işte konuşmamız gerekn asıl bunlar.... yoksa bilet 5 ytl olmuş 20 ytl olmuş o akdar önemli değil.... seyirci maça gelmek istemiyor.. stad ancak gurbetçiler ile ağustos ayında full doluyor..... ancak bi suçlu aranacaksa seyirci en son sırada yer alması lazım......
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Sorun paradan ziyade uzun sokakta piyasa yapmak varken maçı tercih etmeyenlerde..Allah bildiği gibi yapsın...
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                artık bu konu için burdan yazmaya gercekten bıktık!! ama ne yazıkki düşüncelerimizi anlatmakta ne büyük güçlük çekiyoruz artık arkadaşlar rakamsal istatislige geçtiler yakında sıyıracagız!!arkadaşlar her stadyum boş oldugunda burdan savunmaya geçmeyelim bizim taraftarımız ne yazıkki dayaklık...!!bu takımın degerini öneminin trabzon şehri için ne oldugunu bilmiyor!!hadi diyoruz ki maça gelmiyor peki gelse ne oluyorki geçiyor tribüne başlıyor çekirdek yemeye en son trabzonda gittigim maçta ben koca tribünde avazım çıktıgı kadar bagırıyorum(inanın tiyatro salonunda bagırmak gibi bir şey)bana yanımdakiler sen almancımısın diye soruyorlar kısacası düşünceleri şöyle senin gibi bir tip türkiyede olamaz sen kesin ithalsin...ne yazıkki bizim insanımızın dünyadan haberi yok burda yönetime cok büyük iş düşüyor bu taraftarı egitmemiz lazım her maçtan önce konserler etkinlikler gösteriler sunup bir şekilde bilinçli seyirciyi tribünlere cekmemiz lazım yoksa bunun guruplarla derneklerle bir alakası yok!! bu bir kültür ne yazsıkki bu kültür bizde erezyona ugramış kalmamış öncelikli olarak yönetimin bu kültürü yeniden aşılaması gerekiyor...bizler burda gurbette şu savı savunuyoruz önümüzde avni akerin yıkılması ve yeniden yapılması gündemde bu trabzonspor için büyük bir kazanç eger bu proje yürürlüge girerse maçlarımızı istanbulda oynayalım ya maltepe yada güngören stadında bu stadların kapasitesi yaklaşık 15 bin bize yeter bu rakamı istanbulda kulüp kombine satarak bitirir...büyük maçları atıyorum ş.ligi,uefa,ve derbi maçlarını olimpiyat stadında oynayalım rakibe 50 milyondan 20 bin bilet dayayalım ts clup tırlarımızla dev organizasyon cadırlarımızla karnaval yaşayalım külüp para bassın bu parayıda stadyum projesinde kullansın..!!bu arda trabzondaki gönüldaşlarımızda özlem ve sıla cekerek bu takımın degerini idrak etsin anlasın...bir taşla iki kuş vuralım bizim anlattıgımız hissetigimiz yaşadıgımız budur.. saygılarımla....
                bu yazdıklarımdan başka istanbuldaki taraftarlarımızın düşüncesi yok!!yok takım istanbula daima gelsinde yok bilmemnede öyle bir düşünce kesinlikle yok!!bunlar takımlarını bırakmak istemeyen trabzonlu kardeşlerimizin kampanyasıdır..!!
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben bunu kesinlikle,zamanında 2 4 milyona bilet satan TRABZONSPOR yönetimine baglıyorum!!!sen TRABZONDA TRABZONSPORUN maç biletlerini 2 4 ytl ye sat ondan sonra aklın basına gelsin!!!sonra(eski yönetimin suçluyorum!!yeni yönetimi destekliyorum!!!!!)fiyatları normal(ki bence yıldız isteyen taraftarın varken bu biletler bile ucuz!!!)seviyeye çekincede kimse maça gitmesin!!!(gitmeyenlere kahvede maç izleyenlere söylüyorum durumu olupta gitemeyenlere deil tabi!!! gelmeyin kardesim gelmeyin maça filan siz TRABZONSPOR hersene sampıyonluga oynasın takımda gökdenizler yattaralar marcelinholar musampalar oynasın isteyin!!sonra 2 4 7 milyona maç seyretin yok yaaaaaaaaaa!!!!!! ya koskoca ayda TRABZONSPOR 2 defa geliyo avni akere topu topu!!açıgı 10 milyon yapmıslar açık bos!maratonu 20 milyon yapmıslar maraton bos!!!!!ama özel zevklerine gelince(sigara vb)ayda bunun 2 3 hatta 4 katanı harcıyosun!!!!tmm kimse senın özel zevkine karısamaz harca kardesim ama kadrosunda bunca yıldız olan takımıda 10 20 milyona seyredemedinmi bagırma çagırma!!!!! zaten bu türlü taraftarada TRABZONSPOR umuzun bence zerre kadar ihtiyacı yok...takım söyle olsun böyle olsun ama sonra maça gelince gitme!!!bide kombinelerde çok komik rakamlara!!!!!tmm pesin para verince insanı sarsar ama taksitlendiriyolar be kardesim bari ona el atsaydın!!!!!

yönetim bilet fiyatları konusunda hep arkandayımmmm.inş seneye maçlarımız istanbulda oynanırda ilk kombineyi ben alırım ve bir çok arkadasımı maça götürürm!!!!!!

saygılarımla.............
                  İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim oturdugum yerde kartal spor var 2 milyona burdan bilet almaya kalksan adamı giselerin önünde döverler beee!!!adamlarr 2.lig b de oynuyorlar!!!!!!musampa olucak marcelinho olucak gökdeniz olucak yattara olucak szymek olucak stepanov olucak jefferson olucak sen maçı(seni kastetmyorum durumu olupta gelmeyenleri kast ediyorum)2ytl ye 4 ytl izliceksin!!!!!!!!!!

tekrar söyliyorum TRABZONSPOR maç biletlerini 2 4 6 ytl ye satan yönetim bu takıma en BÜYÜK İHANETİ yapan yönetimdir!!!!!

bu bilet fiyatları büyümek oda bi kenara büyüklügünü basarılarını korumak imkansızdır İMKANSIZ!!!!!!

bos kalsın stad ben razıyım!!!!!!

takım seneye maçlarını istanbulda oynasında Taraftarlık nasıl yapıyor hep beraber görücez!!!!!
                  bende yönetimin sonuna kadar arkasındayım...kombineleri gayet ucuz tutmuşlardı..ama istenilen rakamlara ulaşılamadı...yönetim bilet fiyatlarını aslında kombinelerin fiyatlarını açıklarken açıklamıştı...o zamnkiler geçen sene gibi biletler 2 milyona düşer diye düşünüp herhalde kombine almadılar...ama bu sene yönetim taviz vermeyecektir ve de taviz vermemesi lazımdır

Yorum

Trabzonspor Dergisi ekim sayısı ;

Lars Olsen : Trabzon'u en az sizler kadar sevdim. Buna inanın. İnsanları da... en küçük maçlarda taraftarın stadı doldurmasına şaşırıyordum. Dedim ya Avrupada'ki kent takımları gibi..."
                    sonrasını yazmaya elim varmadı.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

sevgili kardeşim,
                      lars olseni eleştirmekten bıkmayan arkadaşlarım vardı o dönem,çok ağırdı onlara göre,bense çok soğukkanlı ve topu oyuna iyi sokuyor derdim..
                      onuda yedik yolladık Trabzondan..sonra o kaptandı avrupa şampiyonu danimarkanın kupa töreninde....

zaman çok değişti,ne eski Trabzon şehri,nede taraftar profili aynı kaldı..ekonomi zaten içler acısı hep...
                      kaçan şampiyonluklar,hatalar üstüne hatalar,sürekli eleştirip,üretmeyen kent durumuna düşüldü...
                      evet bir gerçek var tribünler boş..yakışmıyor..
                      tek tek sokakta yakalayıp 'la niye maça gitmedun'' diyemeyeceğimiz için,çok başka organizasyonların tertipçisi olmak lazım...
                      bu gençlerbirliği maçı kazanılıp şehre dönülünce,sen gör ıslak şehrimi...

sıralama hep istediğimiz ideal sıralama olmaz...öncelik bazen taraftarda,bazende kulüpte olur..sıra kulüpte bence...
                      doğru olan bumu dersen..?

bilmiyorum..

Trabzonspor Dergisi ekim sayısı ;

Lars Olsen : Trabzon'u en az sizler kadar sevdim. Buna inanın. İnsanları da... en küçük maçlarda taraftarın stadı doldurmasına şaşırıyordum. Dedim ya Avrupada'ki kent takımları gibi..."
                      sonrasını yazmaya elim varmadı.

Yorum

İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Madem avni aker yıkılıacak madem Trabon'u Trabzon'dakilerden daha iyi destekleyeceksiniz o zaman benimde bir önerim var. macları Fatih stadında oynayalım, sizde Trabzona taşının nasıl olur. Hemde Trabzon'dakilere taraftarlık dersi verirsiniz

Kusura bakmayın ama olmayacak duaya amin diyorsunuz
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Arkadaşlar ortada bir sorun var mı? var bence. İşte bizim burda yapmamız gereken bu soruna nasıl çözüm buluruz olmalı. Traftar neden maçlara gitmiyor (veya gidemiyor) enine boyuna araştırılmalı. Olcay Çakır kardeşimin fikirleri gibi fikirler üretmeliyiz. Soruna çözüm ancak böyle bulunur. Trabzonspor'u karga tulumba istanbula taşımak istemekle değil

Haa bu arada önümüzdeki haftalarda böyle bir sorunumuz olmayacak gibime geliyor. Takım potaya girdi. Trabzondaki taraftarlarımızda gerekeni yapacaklar kanaatindeyim
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Trabzonspor'u Fatih Stadı'na koymak komedi olur..Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oynayalım daha iyi öyle bir durumda..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'u Fatih Stadı'na koymak komedi olur..Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oynayalım daha iyi öyle bir durumda..
                              Ama bazı arkadaşlarımız Güngören ve Maltepe stadlarını öneriyor. Buna ne diyeceksiniz.
                              En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 16.10.2006, 16:29. Sebep: Ekleme

Yorum

ah ulan ben trabzonda yaşayacaktım senelik konbine kesin alır her maça giderdim

Yorum

Çalışıyor...
                                X