Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'daki Seyirci Sorunu!.. Stadyumumuz Neden Dolmuyor?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya arkadaşım 75 ytl ver kale arkası al diyosun... kale arkasında maç mı izleniyor ALLAH AŞKINA bunu sende biliyosun maratonun yarısıda direklerden maç izleyemiyor.. hal böyle iken 40 ytl bile veririm diyosun... adamların stadında her konfor var yer ısıtmada dahil..şimdi bizim ahırdan bozma stadada aynı parayımı verecez.....

maça gelme mevzuuna gelince... önemli olan öncelikle işimdir... çünkü ekmeğimi ordam yiyorum... hüseyin çimşir bana ekmek vermiyo.. sen biraz duygusal bakıyosun olaylara.....
    Birincisi duygusallık evet taraftarlık duygusalık işidir.evimde digitürk varken sogukta gıdıp inönüde mac izlemek hangı mantıga sıgar.Hüseyın mı ısıtacak benı.herkes cok haklı oldugu bır tarafı tutuyo mazeretı o.senın ısın ızın almaya musaıt degıl demekkı olabılır.herkes mı ole Trabzonda.

40 fazla dıyosun kale arkası begenmıyosun. stadın halının kotu oldugunu bılıyoruz ınsallah en kısa zamanda duzelır.

neye elestırı yapsak haklı sebebı olan ordan üstüne alınıp kırılıyo.soguk havada kalın gıyının gıdın desek bırı ordan benım raporum var doktor kesınlıkle soguga cıkma dedı ban ne laf etmeyın deyıp ustune alınıyo.

Herkesın mazeretı olabılır.17 macın hepsıne gıdemeye bılır.ama herkes mı ızın alamadı herkes mı bılet parası bulamadı herkes mı hasta herkesın mısafırı mı geldı.

sonucta stadın kapasıtesı bellı.Trabzonda 20 kısı de mı yok ıkı hafta bır maca gıdecek.bugun senın mazertın varsa bır dıgerı gıdecek dıger hafta bır dıgerı.

Amaç Trabzonsporu desteklemek izlemek.Sadece kazanan Trabzonpsoru izlemek değil.

ayrıca maddıyatı bu kadar mazeret yapanlar,70 lerde 80 lerde ekonomı daha mı ıyıydı sımdıden de stadlar dolu ıdı.yoksa o zaman maclar bedava mı ıdı.

o cumlenı kırmızı ıle bellı ettım.Pek yakısık almadı bence.
    En son Gürkan tarafından düzenlendi; 16.10.2006, 12:45.

Yorum

arkadaşım tekrar tekrar ifade edeyimki stada ahır demedim.... ama bu haliyle stadda denilemez..... eğer öyle bi anlam ifade ettiyse arkadaşlar kusura bakmasın.... ancak maçın % 90 ını direkleri seyrederek geçiren birisi olarak eleştirmek en doğal hakkım benim.... ben maça direk izlemeye gitmiyorum..... bide avrupa stadlarında yerden ısıtmalı alışveriş merkezli asansörlü sonra 20 dakikada 80 bin kişiyi tahliye edebilen stadları görünce ne yapayım dayanamıyorum.... biraz fevri olabiliyorum... tabirimi yanlış anlayan arkadaşlar tekrar kusura bakmasınlar....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Sende bizim gibi yapsana blackseastorm kardeşim zaten ayakta seyrediyos,direkten pozisyonu göremedik mi topçular nasıl koşuyosa görmediğimiz tarafa biz de o tarafa doğru haydaaaaaaaa

Yorum

İlk olarak nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sende bizim gibi yapsana blackseastorm kardeşim zaten ayakta seyrediyos,direkten pozisyonu göremedik mi topçular nasıl koşuyosa görmediğimiz tarafa biz de o tarafa doğru haydaaaaaaaa
          Bİ maçta orta direklere yakın bi yerde oturdum... önümde direk orta saha gözükmüyor... stadda şimdiki gibi değil kalabalık... ayağa kalkınca neden kalkıyosun diyolar... o yana bu yana gitmek te ne mümkün... bide maçın % 90 ı o göremediğim alanda oynanadı sinir oldum valla..... 2. yarıda stadın en tepesine çıktım..oyuncular karınca kadar görünüyorlardı ama en azından önümde direk yoktu......

Yorum

Ben İstanbulda yaşayan biri olarak Trabzonsporun maçını tv den izleyebiliyorum Trabzonun maçlarını izleyebilmek için kahve kahve dolaşıp Trabzonumun maçını yayınlayan bir yer bulmaya çalışırdım. Bulduğum zamanlarda da çoğu yer maçı açmıyor diye kahve sahibiyle kavga ettiğim bile olmuştur.
            Çok şükür Lig Tv maçlarımızı yayınlamaya başladığından beri evimde her maçı benim gibi en az 6 - 7 kişi trabzonsporllu arkadaşımla beraber izleyebiliyoruz.. Hemen hemen maçlarda tvden ilk baktığım yer ve en merak ettiğim şey "bu hafta taraftar nasıl olacak? stat dolumu? " maç esnasında ise "taraftar tezahurat yapıyormu" diye hep kulağım türübünde oluyor... Ama ne yazıkki Trabzondaki taraftarımızın bu takıma olan ilgisizliği bizleri üzüyor..İstanbuldaki eziklerin taraftarları ne yazıki stadı inletiyorlar her hafta değişik tezahuratlar yapıyorlar ve biz belkide takımımıza bu kadar hasret kaldığımız için her maç trabzondaki seyircinin İstanbuldaki ezikler gibi takımı desteklemesi takımını ateşlemesini istiyoruz ama ne yazıkki bizim taraftarımızda görünen o ki birlik yok.. herkes kafasına göre takılıyor.. işte bu nedenle ben trabzonumun en az 1 sezon İSTANBUL'da oynamasından yanayım.Biliyorum çoğu trabzondaki arkadaşların İstanbul fikri pek hoşlarına gitmiyor ama biz trabzonspor özlemi çeken insanlar olarak takıma trabzondaki arkadaşlardan çok daha destek olacağımıza inanıyorum..
            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

taş yerinde ağır !

benden red!

amma şöyle sağlam bilet fiyatları ile,olimpiyatta 3 derbi = trilyonlar...

ama genede Trabzonsporum Trabzonda kalsın...benden red!

bigün para lazım olursa ki para hep lazım,Trabzondaki dostlar buna müsade edebilir birkaç maç(federasyonda tabi)

Yorum

235000 nufuslu trabzonda 20000 kisilik stadi dolduramiyorsak taraftar degiliz
                burda stadin durumu diye yaziliyor direkler engelliyormus falan filan
                sanki direkler eskiden engellemiyormuydu
                ama nedense fb, gs, bjk maclarinda stad biraz daha fazla dolu oluyor
                ozaman engellemiyormu direkler, madem engelliyor nicin bu uc maca fazla seyirci geliyor
                benim icin onemli mac onemsiz mac yoktur her maci ciddiye alacaksin her zaman stadi dolduracaksin
                ayda 30gunun 2 gunu mac var kendi sahamizda bu iki gunedemi parasi yok taraftarin
                cok sey istiyoruz ama nedense katki yapmaktan cekiniyoruz

Yorum

@ 28TS61
                  bilgileri güncellersek. 20 bin sayısı, Merkez ilçe için % 7'yi Toplamda ise % 2'yi ifade ediyor.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

Yani her 10 kişiden biri maça gelse dısarıda adam kalır gıremeyen.

Yorum

işte arkadaşlar teorikte kağıt üzerinde her şey çok kolay ama Bmn Trabzon yemeğine bile 10 kişi yazıldı... şehir 1 milyon kişi orana vurursak 100000 binde bir yapıyor... binde biri gelse 1000 kişi yapar dimi ama gelmiyor işte.... teorikteki olay uygulamaya geçmiyor....

Yorum

işte aradıgımız bu uygulamaya neden gecmıyor.

Yorum

maç izleyemiyomuşmuş maç izlemek şartmı tamam arada bakarsın önemli olan orda yırtınıp sesini oyunculara duyurup takımı ateşlemek nevar biraz tribün uzak olsa sahaya
                          maçları hep heyecanla beklerim de şu stad dolacakmı acaba stresi beni yiyip bitirio stadı boş görünce heyecanımın yarısı gidio malesef

Yorum

Maç başı 12,5 ytl ortalamayla bilet almazlar, ama şu gitsin bunu alalım yok şuraya oyuncu lazım,yok tribünler konforsuz,yok şu yok bu demeyi çok iyibilir bizim taraftar.Taraftarlık böyle olmaz.Yok Trabzon İstanbul kadar zengin bir şehir değilmiş.evet doğru ama kardeşim bizm maçlar da 150/200 ytl değil ki!!
                            Akşama kadar kahvede çaya, sigaraya,pişpirik partilerine harcayacak para ne hikmetse bulunuyo.günde 1 ytl kenara konsa bir şekilde gidilir maça.hatta kombine alırsın.
                            ya kafayı yiycem adam gibi direkt hat olsa Antalya'dan Trabzon'a valla her ay 1 maça gelirim.
                            hadi bir şekilde maça gidenlere ne demeli.??sanki sessiz sinema.veya çekirdek çıtlama yeri.daha önce de yazmıştım.her 20 m2 ye bir deli düşer statta ve herkez onunla uğraşır.Edepsizce yaptığı küfür ve şaklabanlıklara kahkaha ile gülerler ne maçı ,gol olunca ancak bağırırlar.
                            şampiyonluk yıllarımızda rakip takım açığın(şimdiki maraton)önünden atak yapamazdı baskıdan.
                            bir de şu var; ben antifairplayciyim.fiili bir hareket olmadan rakip takıma yapılacak her türlü müdahele(küfür,yuhalama,alay etme vs.) uygundur.
                            asla rakip tribüne çağrılmamalı veya alkışlanmamalı.Her gittiğimiz deplasmanda düşman gibi karşılanıyoruz.Adamlar bir ara Trabzon kümeye diye bağırıyordular.Hele antepli krolar'''hiç unutmadım.
                            nefret doluyum.
                            abi koptum devam edrsem kötü şeyler yazacam.
                            selamlar
                            Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
                            ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
                            KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

Taraftarimizin tutumuna mazeret aramak ve uydurmaktan sıkıldım.Maddi manevi her turlu olumsuzluga ragmen Trabzon gibi bir kentte o stadin dolmasi ve tribunlerin buyuk bir coskuyla takimina sahip cikip desteklemesi gerekiyor.Trabzon kentini Türkiye de bu kadar one cikaran en buyuk etkenlerden biridir Trabzonspor.Dolayisiyla herkesin bu takima vefa borcu var.Bu takim sayesinde kentimiz itibar ve para kazaniyor.Takimimiz elinden geldigince uzerine dusen gorevi yerine getiriyor ama biz taraftar olarak hep mazeret uyduruyoruz ve sadece elstiriyoruz, hicbiseyden mennun olmayip sikayet ediyoruz.Burda yapilacak iki sey var:
                              1-Yonetim bilet fiyatlarini mumkun olduguca dusurecek:Oyle de tribun gelirimiz yok boyle de.En azindan bos tribunlere oynamayiz.
                              2-Artik en buyuk mazareti ortadan kaldirilmis olan bizlerin o stadi her mac doldurup cilginca takimimizi desteklemeli ve tum kamuoyuna bu takimin sahipsiz olmadigini tekrar hatirlatmaliyiz.
                              Aksi taktirde is isten gecmis olacak ve biz sadece dizimizi dovecegiz.
                              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

İlk olarak hamibasoglu tarafından gönderildi
                                Maç başı 12,5 ytl ortalamayla bilet almazlar,
                                Hami maç başı değil aylık 12.5 YTL.

Biraz daha açacak olursak Trabzon şehrinin % 2'sinde bile, günde 0.41 YTL'sini Trabzonspor'a verecek taraftar bulamıyoruz. Bu sorun büyük ve hepimizin...
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

Çalışıyor...
                                X