bence ergun mudur nedır o adamın ısmı tam bılmıyomda kusura bakmayın o adaı konusmaya gerek yok galatasaraylı degılmı ıste yeter da
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ergun Gürsoy ve Trabzonluluğu?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçük bir ayrıntı: Ergün Gürsoy'un ailesi iki kuşak önce Urfa'dan göç etmiştir.
Yorum
-
Bugun iş yerinde yeni bir arkadaş işe başladı beni görür görmez sen Trabzonlumusun diye sordu evet dedim Araklıdanım . Oda bana Trabzonlu oldugunu söyledi fakat ben ona neresinden oldugunu sormadan hangi takımı destekledigini sordum oda gs. diyince dedim ki bak dostum sakın bana burda hemşerim, toprağım vb. hitaplar kullanma ve mümkün oldugunca az muhatap olalım. Çocuk neye ugradıgını şaşırdı ve benimle samimi olmamaya dikkat ediyor.
Gelelim Ergun Gürsoy meselesine bu zat zamanın da zaten kulubumuzü maddi olarak ciddi zaralara ugratmıştır. Muhittin ÖZTÜRK'ün asbaşkanlıgı döneminde Mühittin ÖZTÜRK Ergun GÜRSOYA GS. DE yöneticiyken diyorki sakın bizim ogunle abdullaha talip olmayın biz onlarla sezon ortasında anlaştık fiyat artırarak TS'yi fiyat artırmak zorunda bırakmayın e.g. de talip olmayacaklarına dair söz veriyor. Ve aynen öyle oluyor sezon bitiyor GS. Ergun GÜRSOY aracılıgı ile iki futbolcumuzla pazarlıga geçiyor bunu duyan yönetimimiz iki futbolcumuza da sezon ortasın da anlaştıklarının üzerin de bir teklif sunarak futbolcuları imzaya ikna ediyor. Bu ve bunun gibi trabzonluların benim gözüm de orhan pamuklardan hiçbir farkı yoktur ve bunlar kansızdır kansız.
Yorum
-
İlk olarak lazrail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bir yanlışlık olmasın, ilk defa duydum Urfadan göç ettiklerini... En kısa zamanda ailesinden birisine soracağım... Kendi çapımda ufak bir soruşturma yaptım zaten ama sağlıklı olması için kendilerinden birisine soracağım bu konuyu... Arkadaşlar yanlış anlamasın savunduğumdan falan değil ama ben böyle bilmiyordum...
Yorum
-
İlk olarak lazrail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bir yanlışlık olmasın, ilk defa duydum Urfadan göç ettiklerini... En kısa zamanda ailesinden birisine soracağım... Kendi çapımda ufak bir soruşturma yaptım zaten ama sağlıklı olması için kendilerinden birisine soracağım bu konuyu... Arkadaşlar yanlış anlamasın savunduğumdan falan değil ama ben böyle bilmiyordum...
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu ğs varya fenerden beter beter. fener en azından belli ediyor kendini açıkca. bu ğs hep arkamızdan kuyumuzu kazmıştır. ğs den daha çok nefret ediyorum ben.Haciosmanoglu ISTIFA
Yorum
-
İlk olarak hüseyin toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Sivas'lıyım ama 8 yaşından beri Trabzonsporluyum. O bahsettiğiniz kişiden daha çok Trabzonsporluyum. Boş verin onu, tartışmaya bile değmez!
Ne yapayım Ergun Gürsoy gibi satılmışları?!En son poetricus tarafından düzenlendi; 14.10.2006, 02:28.
Yorum
-
İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de urfadan geldiklerini biliyorum...Tabi onlara urfalı diyemeyiz ama yinede Trabzonlu ruhunu taşımadıkları için...
Yorum
Yorum