Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergun Gürsoy ve Trabzonluluğu?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bülent Ersoy çok daha delikanlı gözüküyor bana.
    Abi kırıldım valla gülmekten.Ama çok doğru !
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Bugün katıldığı bir radyo programında benim Trabzonluluğumu kimse tartışamaz dedi.Ben tartışırım, hemde sabahlara kadar.

Yorum

yazık ya utanacagımız bir yönümüz var ...ergün gürsoy....
        HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arkadaş için Daha önce Yazdığım birşiir vardı
          Arz Ederim

ER Değil Avratsın
          GÜN Değil Gecenin Kölesisin
          GÜR Değil Kelsin
          SOYun Yokki Soysuzsun
          çok güzel olmuş bu kadar iyi anlatılabilirdi. ya arkadaşalr biz her zaman demiyormuyuzki bize zarar veren içimizdeki insanlardır diye.
          KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

ya arkadaşlar bu adam halen trabzonlular federasyonu başkanlığınımı yapıyor istanbulda bilgisi olan bi yazıversin.
            KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

İlk olarak solmazkvsr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gs kulübünde danışmanlık yapan bir arkadaşımdan öğrendiğim bilgiyi aktarayım size

ergün gürsoy sözü edilen o havuzun yapımcısı değil ŞANTİYE ŞEFİDİR. parayı veren kişi başkasıdır. o dönemde yönetim ergün gürsoya git havuz inşaatının başında dur dediği için o da emre itaat edip havuz inşaatının başında durmuştur. çivi var mı?
              kalıpları söktünüz mü?vs işleri yapmıştır.

sonrada havuzun açılışında gövde gösterisi yapmaya çalışmıştır. gsli yöneticiler bu işgüzarlığına illet oluyorlar mış. o nedenle yöneimden kovaladılar onu. o da oğlunu yönetime sokmaya çalışıyor her kongrede.
              gs yönetiminde tanıdığı olanlar bu konuyu check edebilirler.

kısacası o bir kuruş bile harcamadan reklamını yapmanın derdinde bir büyük BRÜTÜS tür.
              oğlu şu anda yönetimde
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Rahmetli Kazım Koyuncu dan biraz feyz alsın....

Trabzonspor TRABZONLU olupta takımımzı tutmayanlardan çektiği kadar kimseden çekmemiştir..... mümkünse kendisine seyrantepe civari bi ev yaptırsın buralara gelmesin..... yüzünü görmek istemiyoruz çünkü....
                Ahmet Nazif Zorlu burda ekmek yedi diye ( Trbazonlu değil ) kaç yıl takımımza forma reklamı verdi... bir sürü yatırım yaptı..... şehrimize ve takımıza destek çıktı ama o ne yaptı.....
                seçkin bi takımın üyesi olmak dururken bayağı bi takımı seçti.. seçim onun.....
                ARI SU İÇER BAL YAPAR YILAN SU İÇER ZEHİR ÇIKARIR....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İş yaptığım firmalardan birinin sahibi Sinoplu ve hasta Trabzonsporludur. 1996 krizinden sonra eskisi gibi coşkulu olamadığını söyler dururdu. 3 küçük oğlunun hepsi de hasta Trabzonsporluydu.

Babaları biz hep acı çekip duruyoruz diye onları GS'li yapmaya çalışıyordu. Bir gün onları alıp GS Store'a gidip baştan aşağı GS formasıyla, t-shirt'leriyle, ayakkabıları ve bilimum malzemeleriyle donatmıştı.

Bir hafta sonunda görüştüğümüzde: "Ne oldu uğraştığına değdi mi?" diye sordum babalarına. Adam da bana anlattı:

"Onları baştan aşağı GS kıyafetleriyle donattım. Pek içlerine sinmedi. Mahalleye çıkıp da top oynamaz oldular. Benim zorla giydirdiğim bu kıyafetleri her fırsatta çıkarıp geziyorlardı. Sonunda da bir gün büyük oğlum dedi ki:

- Baba bu iş böyle zorla olacak iş değil, içimdeki Trabzonspor sevgisini çekip atamazsın ya!

Ben de anladım zorla güzellik olmuyor."

Bu çocuklardan en büyüğü, yani gözleri yaşlı bir şekilde babasına gelip de posta koyanı 8 yaşındadır.

8 yaşındaki çocuğun hissettiğini hissedemeyen, gördüğünü göremeyen insanlara gelin bundan sonra "Trabzonlu" demeyelim de "GS'li" diyelim.
                  tunga abi mizin bu yazısı bence bu konuyu kapatmaya yeterlidir
                  medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

yazı gerçektende süper olmuş

Yorum

bu adan biraralar istanbuldaki trabzonlular derneğinin de başkanıydı...hala başkan mı bilmiyorum ama orayı da lekelemiş..

Yorum

İlk olarak lakerta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazık ya utanacagımız bir yönümüz var ...Ergün Gürsoy....
                        Utanacağımız başka yönlerimiz de var. Meselâ Sinan Engin, meselâ Alaattin Çakıcı.

Bir şeyleri eksik ifade ediyoruz galiba. Acaba, menfaatperest hatta benim kıymet hükümlerime göre hain bir Trabzonluyu mu tercih etmeliyim yoksa memleketi neresi olursa olsun karakter sahibi bir Trabzonsporluyu mu? Trabzonlu olmak kaderin bir cilvesidir. Hâlbuki Trabzonsporluluk bir seçim ve irade işidir. İnsanlar seçmedikleri şeylerden sorumlu tutulamaz, iradeleri dışında gerçekleşen şeylerden mesul olmazlar.

Vaktiyle Urfa'dan bazı problemler yüzünden bu tarafa göç etmiş, buralarda servet, şöhret ve itibara kavuşmuş, hatta konuşmasına varıncaya kadar Trabzonlu olduğu halde her fırsatta bizi arkamızdan vuran Egun Gürsoy'u mu tercih etmeliyim yoksa Allah'ın Edirne'sinde doğup Almanya'da büyüdüğü halde sapasağlam bir Trabzonsporlu olan Rafet El Romanı mı? Ya de kazım Koyuncu'yu mu tercih etmeliyim Alaattin Çakıcı'yı mı? Ya da ne bileyim Cyzio'yo, Berat Tekke'yi Trabzonlu olmadıkları için bir tarafa atıp Sinan Engin'i baş tacı mı yapmalıyım?

Bütün bunları yazmamın sebebi bazı olaylara bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğini düşünmem. Bugün kulüp yönetimini ele geçirmek için Trabzon'da her türlü temiz ve kirli oyuna tevessül eden Trabzonlu eski hoca ve futbolcuların ısrarla insanlara telkin ettiği Trabzon doğumlu olma mitosundan kurtulmamızın zamanı gelmedi mi acaba?

Trabzonlu olmaktan gocunmuyorum. Aksine bu şehrin bir ferdi olmayı Allah'ın bir nimeti olarak görüyorum yalnız doğum yeri farklı ama karakter sahibi bir Trabzonsporluyu Ergun Gürsoy, Sinan Engin ve adını saymak istemediğim nesebi gayrı sahih Trabzonlulara her zaman tercih ederim.

Muhabbetle...

Yorum

İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Utanacağımız başka yönlerimiz de var. Meselâ Sinan Engin, meselâ Alaattin Çakıcı.

Bir şeyleri eksik ifade ediyoruz galiba. Acaba, menfaatperest hatta benim kıymet hükümlerime göre hain bir Trabzonluyu mu tercih etmeliyim yoksa memleketi neresi olursa olsun karakter sahibi bir Trabzonsporluyu mu? Trabzonlu olmak kaderin bir cilvesidir. Hâlbuki Trabzonsporluluk bir seçim ve irade işidir. İnsanlar seçmedikleri şeylerden sorumlu tutulamaz, iradeleri dışında gerçekleşen şeylerden mesul olmazlar.

Vaktiyle Urfa'dan bazı problemler yüzünden bu tarafa göç etmiş, buralarda servet, şöhret ve itibara kavuşmuş, hatta konuşmasına varıncaya kadar Trabzonlu olduğu halde her fırsatta bizi arkamızdan vuran Egun Gürsoy'u mu tercih etmeliyim yoksa Allah'ın Edirne'sinde doğup Almanya'da büyüdüğü halde sapasağlam bir Trabzonsporlu olan Rafet El Romanı mı? Ya de kazım Koyuncu'yu mu tercih etmeliyim Alaattin Çakıcı'yı mı? Ya da ne bileyim Cyzio'yo, Berat Tekke'yi Trabzonlu olmadıkları için bir tarafa atıp Sinan Engin'i baş tacı mı yapmalıyım?

Bütün bunları yazmamın sebebi bazı olaylara bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğini düşünmem. Bugün kulüp yönetimini ele geçirmek için Trabzon'da her türlü temiz ve kirli oyuna tevessül eden Trabzonlu eski hoca ve futbolcuların ısrarla insanlara telkin ettiği Trabzon doğumlu olma mitosundan kurtulmamızın zamanı gelmedi mi acaba?

Trabzonlu olmaktan gocunmuyorum. Aksine bu şehrin bir ferdi olmayı Allah'ın bir nimeti olarak görüyorum yalnız doğum yeri farklı ama karakter sahibi bir Trabzonsporluyu Ergun Gürsoy, Sinan Engin ve adını saymak istemediğim nesebi gayrı sahih Trabzonlulara her zaman tercih ederim.

Muhabbetle...
                          Trabzonlu doğulmaz Trabzonsporlu Doğulur A en büyük örnek işte görüldüğü gibi Ergun Gürsoy
                          Ergün Gursoy ne kadar karaktersiz Trabzon Düşmanı ise
                          Berat Tekke(Bulut) okadar Büyük Trabzonludur Gözümde
                          Her zaman dedim yine diyorum

Öz Kardeşim gibi bir Trabzonlunun Hemşeriliğine
                          Berat.Harun,Metin Abi gibi Trabzonsporlunun Hemşeriliğini Tercih ederim

Yorum

İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Muhabbetle...
                            Yüreğine sağlık... Trabzonlu ve Trabzonspora gönülden bağlı olmak farklıdır... Acıları ve üzüntüleri bizimle paylaşanlar aynı kaderi yaşarlar.

Yorum

böyle pislikler hakkında konuşmak bile yersiz.

Yorum

Hayatım boyunca Ergun Gürsoy'u ve onun G.Saray'lı oluşunu anlayamamışımdır zaten. Neden kendi topraklarından fışkıran bordo mavi kanı görmez bu insanlar.

Yurdun değişik şehirlerinde yaşayan Trabzon'lu olmayıpta Trabzonspor'u tutan insanlar kendileriyle gurur duyarken, bizim bağrımızdan çıkan insanların yaptığına bak

Ne diyelim... ALLAH'ım sen benı dostlarımdan koru düşmanlarımla ben savaşırım
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Yükleniyor...
                                X