Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendi sahamızda oyunu iyi forse etmişiz...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yaptığın açıklamalar oynattığın futboldan daha çok yaralıyor bizi...
      aynen katılıyorum, bizle oynayan takımların tümü o hafta pas şut topa sahip olma orta vs gibi istatistiklerde sezon rekoru kırıyorlar
      galip geldiğimizde unutuluyor sanırım her puanımızda onurun imzası var
      deplasmanda 4 puanımız var
      hocamız her mac sonu zırvalayıp duruyor

Yorum

• Haber verelim Hans'a,
        Gelsin başlasın dansa,
        Bak sen bizdeki şansa,
        Biri adımızı ansa,
        Colman tutuşup yansa,
        çok iyi baba cansa...

Ne bileyim ya, Hoca'nın sözleri kadar total mantıklı şeyler yazmak istedim, böyle bir şey çıktı ortaya.

Yorum

• rahat bırakalım adamı, en azından bu sezon, gerçekten rahat bırakalım, hemen göndermek neyi çözer???
          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
          my name is onur....
          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biraz önce m.r.akçayın forumunu okudum..

Oysa ki lk geldiğinde ona inanan ne kadar çok insan varmış...Başarılı olabileceğini düşünen...Ozamanlar kimse kadronun aynı kadro olduğunu yazmamış...

Şu anda karşı çıkanların aşağı yukarı hepsi yine ozaman da beğenmediklerini yetersiz geleceğini yazmış..

Ama bazıları öyle abartmış ki....vay ki ne vay..
            3. şampiyonluk Trabzonlu hocalarla alınmış bilmem ne vay vay....

Yahu bu işin Trabzon'u Samsun'lusu Belçikalı'sı mı kalmış...

Daum geliyor onu şampiyon yapıyor gidiyor....
            Denizli geliyor bunu şampiyon yapıyor gidiyor.
            .
            .
            .
            .....Daha bir çoğu en basit Lucescu...

ama bizde ne hikmetse bir Trabzon bağlılığı var.......Trabzonlular düşmüş birbirine.....
            Ego , koltuk sevdası, iktidar hırsı bürümüş gözlerini....

Sonra dünkü bebeler bize Trabzon'u anlatmaya kalkmışlar.....Bilmezler ki anneleri altlarını bezlerken biz kar çamur yağmur demeden cümbür cemaat maça giderdik....

Ama bir hanım abla çıkıp benim Trabzon anlayışım farklı diyebiliyor....

Klavye delikanlılığı yapan çok var malesef.....

Biz de Trabzon maçı olduğun da hayat durur ama artık yoruldum....

Evlenirken hanıma dedim..Önce Trabzon sonra sen......

Maç oldu mu o ayrı takılır ben ayrı......
            Ama ağzı olan konuşuyor.....Dün kü bebe Trabzon diyor.

Bu maçlar 2 senedir kabak tadı vermeye başladı.....Ne yönetim ne hoca ne de topçular....

Sıradanlığa alıştırdılar bizi.....

Karabük Eskişehir Kasımpaşa Sivas üzerimizdeymiş, daha ilk yarı bitmeden havlu atmışız, Türkiye kupasında yokmuşuz, 3 köy takımıile maç yapmışız....yenilmemişizzz...vay be....

Eskiden cehennem olan misafir takım oyuncuların gelmek istemediği cehennem avni aker cennet bahçesi oldu...

Neler yaşanmadı ki 2 senedir....Yenmeyen kalmadı...Puana ihtiyacı olan geldi yendi gitti....Doğru dürüst derbi kazanamadık.....

Hepinize yazıklar olsun....

Trabzon da ayaklar baş başlar ayak olmuş.....

Bu hale getirene , devam ettirene, koruyana kollayana, yazıklar olsun.....

Adam değilsiniz....Bırakın gidin.....
            Hemen hepsine katılıyorum, eyvallah da şu ifade olmamış, sanırım öfkeyle gözünden kaçmış: "25 Yıldır hangi Trabzonlu ile şampiyonluk yaşamışız"

İki senedir neyin mücadelesini veriyoruz?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 2010da adaletimiz verebilseydi italyadaki gibi çatır çatır cezaları çullanmazdı zaten gözü dışarda olan topçularımıza gs o zaman ne mrayı konuşurduk ne başkasını.belki 8 9 gelecek derdik.insanda heves kalmadı.bi gün bu adama sövüyorum bi gün diyorum ki zaten oynatmaya çalıştığımız kadronun başına im gelse aynı olacak.ben de reşit akçayın trabzona yakışmadığını düşünüyorum.en azından yaptığı rahat açıklamalardan ruhsuzluktan dolayı.ama keşke istifa bi çözüm olsa.uefa da vursa fff tekrar tff de olsa biz bu çöküşü kısa zamanda toparlayamayız.kupamızı aldıktan sonra hala o kupa üzerinden devam edicek gibi geliyor bana herşey.artık trabzonsporu görmek istiyor taraftar.ama 2 yıldır fırtınanın f'sini görünce mutlu oluyoruz
              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
              8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Butun sosyal medyayi takip ediyorum bu forumun haricinde mraya cok buyuk tepki var kufurler hafada ucusuyor isi bu hale getirmemesi gerekirdi kendisine sovdurnemesi gerekirdi bu koltuk sevdasi bu demeclerindeki sacmaliklar inanilir gibi degil.
                Spor yorumcuları Mra'dan cok Onur'u konusuyor zaten kazanılan puanlar sonrasında.Keza cogu da Mra'nın taraftarlarına attıgı yalanların aksine gerçekleri söylüyor ama ne var ki Mra'nın her mac baskılı oyunu domine eden oyun anlayısını gorenler burada gonul ıster kı onlar da bu televızyon camıasında hak ettıklerı yerlere gelır bırılerı tarafından kesfedılirler

Begenirsiniz begenmezseniz ama Rıdvan'ın Bursa macından sonra yaptıgı acıklamalara dogru gıdıyor takım.Turkıye kupasından elenmıssınız ,Avrupa'da ıns ıyı yerlerlere gelırler fakat bu lıge havlu atmıs havası ıle ordan dondugunuzde hedefsız kalabilirsiniz ve bunun neticesinde hedefsiz kalan takımın oyuncularını motive etmek onları bir hedefe baglamak zor olabilir dedi
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• adamı bi rahat bırakmadınız bir insana şans vermeden ve yapacaklarını rahtlıkla yaptıramadıktan sonra ne bekliyorsunuz adamdn anlayışsız insanlarsınz.

Sabır edin destek olun çokmu zor , ,y, günde ve kötü günde demedikmi kötü günü yaşadım adamla iyi günümüde yaşamak istiyorum böle düşünmüyormusnz?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kendi sahamızda oyunu iyi forse etmişiz...
                    ıste bu ıstatıstık dedıgım olay bu .Topla cok oynamıs olabılırsınız cok kosmus olabılırsınız bunlar degıl onemliı olan topla hangı bolgelerde daha cok oynadıgınız ,pas akısının hangı bolgelerde daha sık oldugu ,kosuların gerıye donuk mu yoksa ılerıye donuk mu oldugu vb..
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adamı bi rahat bırakmadınız bir insana şans vermeden ve yapacaklarını rahtlıkla yaptıramadıktan sonra ne bekliyorsunuz adamdn anlayışsız insanlarsınz.

Sabır edin destek olun çokmu zor , ,y, günde ve kötü günde demedikmi kötü günü yaşadım adamla iyi günümüde yaşamak istiyorum böle düşünmüyormusnz?
                      Kime diyorsun? Dünki firat zillisinin Istanbul basinindaki agalarinin isine geldigi gibi konusanlarami? Yada dün "ortaligi karistirdim 96da Sampiyon oldum" diyenlere yarin "Hakeme tecavüz ettim, üc puani aldim" diye kahkaha attiracak olanlarami?

Bosa konusuyorsun, egolarini tatmin etmek daha cok islerine geliyor onlarin.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biraz önce m.r.akçayın forumunu okudum..

Oysa ki lk geldiğinde ona inanan ne kadar çok insan varmış...Başarılı olabileceğini düşünen...Ozamanlar kimse kadronun aynı kadro olduğunu yazmamış...

Şu anda karşı çıkanların aşağı yukarı hepsi yine ozaman da beğenmediklerini yetersiz geleceğini yazmış..

Ama bazıları öyle abartmış ki....vay ki ne vay..
                        3. şampiyonluk Trabzonlu hocalarla alınmış bilmem ne vay vay....

Yahu bu işin Trabzon'u Samsun'lusu Belçikalı'sı mı kalmış...

Daum geliyor onu şampiyon yapıyor gidiyor....
                        Denizli geliyor bunu şampiyon yapıyor gidiyor.
                        .
                        .
                        .
                        .....Daha bir çoğu en basit Lucescu...

ama bizde ne hikmetse bir Trabzon bağlılığı var....25 Yıldır hangi Trabzonlu ile şampiyonluk yaşamışız...Trabzonlular düşmüş birbirine.....
                        Ego , koltuk sevdası, iktidar hırsı bürümüş gözlerini....

Sonra dünkü bebeler bize Trabzon'u anlatmaya kalkmışlar.....Bilmezler ki anneleri altlarını bezlerken biz kar çamur yağmur demeden cümbür cemaat maça giderdik....

Ama bir hanım abla çıkıp benim Trabzon anlayışım farklı diyebiliyor....

Klavye delikanlılığı yapan çok var malesef.....

Biz de Trabzon maçı olduğun da hayat durur ama artık yoruldum....

Evlenirken hanıma dedim..Önce Trabzon sonra sen......

Maç oldu mu o ayrı takılır ben ayrı......
                        Ama ağzı olan konuşuyor.....Dün kü bebe Trabzon diyor.

Bu maçlar 2 senedir kabak tadı vermeye başladı.....Ne yönetim ne hoca ne de topçular....

Sıradanlığa alıştırdılar bizi.....

Karabük Eskişehir Kasımpaşa Sivas üzerimizdeymiş, daha ilk yarı bitmeden havlu atmışız, Türkiye kupasında yokmuşuz, 3 köy takımıile maç yapmışız....yenilmemişizzz...vay be....

Eskiden cehennem olan misafir takım oyuncuların gelmek istemediği cehennem avni aker cennet bahçesi oldu...

Neler yaşanmadı ki 2 senedir....Yenmeyen kalmadı...Puana ihtiyacı olan geldi yendi gitti....Doğru dürüst derbi kazanamadık.....

Hepinize yazıklar olsun....

Trabzon da ayaklar baş başlar ayak olmuş.....

Bu hale getirene , devam ettirene, koruyana kollayana, yazıklar olsun.....

Adam değilsiniz....Bırakın gidin.....

Hepsine tamamıyla katılıyorum. Hele Hele Trabzonsporun Trabzonlulardan kurtulması şart olduğunu yıllardan beri söylüyorum.

Bu takımın başına ne geldiyse Trabzonlu sevdasından geldi. Devir değişti ama Trabzon değişmedi. Futbol endüstrileşti ama bu kulübün yetkilileri ve bazı taraftarları amatörce hareket etti.

Ve bu amatörlük yüzünden koskoca Büyük Trabzonspor oldu sıradan Trabzonspor!!!! Eskiden Elazığ da Konyada ve çoğu illerde millet Trabzonsporu tutardı. Ya şimdi? Trabzonsporda kim? Sıradan takımımı tutacağım diyorlar! Ve millet haklı.

Şimdi bana biz bize yeteriz demeyin. Bu sadece sıradan olduğunuzu kanıtlar. Bir takımın büyüklüğü nereden belli olur? Taraftarları ne kadar fazla olursa o kadar büyük olur. Trabzonsporun ne kadar taraftarı var ki? Eskiden Karadenizde Trabzonspor derlerdi. Şimdi sadece Trabzon ilinde Trabzonspor deniyor. Sıradanlaşmanın etkileri bunlar.

Şu mikro milliyetçilikten vazgeçseniz olmaz mı? Bir Konyalı Başkan olamaz mı kulübe? Bir Samsunlu Antrenör olamaz mı kulübe?

Bu rasizim nereye kadar sürecek? Global bir dünyada yaşadığımızı unuttu bazıları. Trabzonda iletişim yokmu yoksa? Dış dünyaya kapalı mı bu şehir?

Trabzon Afrikanın bir şehri mi?

MRA bir Giresunlu veya Ordulu olsaydı çoktan ana avrat düz gitmiştiniz! Gerçekler bunlar işte! Ama Trabzonlu olduğu için ne yaparsa doğru yapar. Nede olsa Trabzonludur kendi evladımızdır kendisi diye diye bıkmadınız mı? Nerede sizin büyüklüğünüz? Trabzonsporun mazisi büyük ama kendisi değil.

Bu gerçeklerle artık yüzleşin.
                        Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Eskiden Trabzonsporda işler kötü gitti mi TEPKİ verirdi taraftar..

Artık o kadar sıradanlaştık ki kimsenin umrunda değil..

Eskiden G.S Yİ Beşiktaşı Feneri yenilmek olağan şeydi bizim içim .. Asıl Bursa Eskişehir gibi takımlara yenilmek olay olurdu bizim için..

şimdi ?

Herşey tersine döndü.. Basit bir takım olduk. Mazimizin suyu hürmeti üzerine ayaktayız..

Hakemide rakibi de sahada yenecek Bir Trabzonspor istiyorum artık.. Birilerin yalakası olmayan bir yönetim masaya yumruğunu vuran bir yönetim istiyorum. Hakem elini karttına götürürken 2 kere düşünücek..

Yeminle idmanı basan taraftarları bile özledim o derece..
                          En son Doğan BULAT tarafından düzenlendi; 24.12.2013, 01:17.
                          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Şu adamı rahat bırakma esprisi nedir Allah aşkına?
                            Ne yaptık adama?

Yorum

• Ah şu taraftar yok mu hocayı rahat bıraksa hoca oyunu iyice forse edecek ama edemiyor

Bu arada istediği 6 aylık süre doldu. Malouda, Bosingwa transferlerine rağmen takımda büyük gelişme var. Onur mesela...

Ben hocayı altyapı kökenli diye istemiştim. Eğitimci olur diye. Ama gençlerde gelişme görülmemesi bir yana, tecrübelilere sözünü de geçirebildiğine inanmıyorum (Malouda ve Bosingwa gibi kaliteli profesyoneller hariç)
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 24.12.2013, 08:16.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yakında şenol hoca geri gelsin diye başlarız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X