Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocayi destekliyorum ama su sacma aciklamalarini yapmasa (rezil oynayip yenildigimiz maclardan sonra oyundan memnunu gibisinden) eminim en az 100 kisi daha istifa etmemelidir diye oy verirdi. Biraz da suc kendinde. Tabi taraftar abartiyor o ayri.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Defansif futbolu ben de sevmiyorum ama neden gol yediğimiz her maçta 3'lük olduğumuzu iyi değerlendirmek lazım. Gol yiyince ileri çıkmak durumunda kalıyoruz, takımda orta saha diye bir şey olmadığı için savunma ileri çıkınca da her gelen 3 tane atıyor işte. Hal böyleyken bu takımdan pozitif futbol oynamasını beklemek saçmalık.

Zokora-Selçuk değişimini yaptığımız anda pozitif futbol oynamayı reddettik biz. O seneden sonra da oynamadık zaten. Şampiyonlar liginde de kapanarak bir yerlere geldik, Uefa'da da. O yüzden hoca değiştirmek değil takım değiştirmemiz lazım. Kadro kalitesini üst seviyeye çıkarmadan Mourinho da gelse 6. değil de 5. olursun en fazla. Şenol hocanın zamanından beri bunları söylüyoruz. Şenol, Tolunay, Mra.. Bitmez, bitmeyecek de.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• BU HOcanın gidişi bize birşey kazandıracaksa gitsin gitti diyelim zihniyet hep aynı bu kısır döngünün sonu yine ŞENOL HOCAMA gelecek yine hakkımızı çalacaklar yine albaştan benim çocukluğumdan beri izlediğim yönetim şekli böyle maalesef
        yönetim şekli Sadri Başkanın ilk zamanları gibiydi yenilikçi farkındalık yaratan bir sistemdi bir daha zor gelir

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abartma istersen,o kadar da degil.

Bizde ofsayttan cikmayan isaac antalyada iyi oynuyor mesela ama bizde oynarken futbolcu olduguna kimse inanmiyordu.

Oyuncularimiz cok kaliteli degil ama ligin ortalamasinin üstünde oynatacak hoca lazim.
          Antalya'nın Diarra ve Titası

Akhisar'ın Bilal ve Niasse'si

Antep'in Traore-cenk-Muhammet'i bizim bu sünepelere forma yüzü bile göstermez.

İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o zaman alacaksın a2 den u 18 den bir forvet koyacaksın oraya... sonrada diyeceksin ki ben mra ım ben buyum... ben de diyeceğim ki hocaya laf söyleyen terbiyesizdir... herkesin kafasında bir mra var ama bilmiyorlar ki olanla o mra aynı kişi değiller!!!!
          A2'den oyuncu alıp süperligde oynatmak o kadar kolay bir iş değil.

Senin yıllardır süperligde oynayan Soner'in bile hala ayakta duramaıyor...

Yorum

• Mustafa Hoca geçen sene hepimizin tek gurur kaynağı olan 1461 Trabzon'un hocası olarak geldi ve yazın herkes memnundu.
            Kimse çıkıp demesin hocanın elinde düzgün kadro var diye efektif bir ofansif orta saha oyuncumuz ve forvetimiz hala yok malesef ve bu bölgelerde geçen sene olduğu gibi bu senede ciddi sıkıntı çekiyoruz.
            Benim haddime değil ama Mustafa Hoca'ya sene sonuna kadar müsamma gösteremiyorsanız susmayı deneyin.
            Sene'nin sonunda geçen seneye oranla neler elde ettik, neler elde edemedik eğer bir gerileme varsa zaten gereken yapılır.

Geçen sene Videoton'a gol atamadığımızda da aynı tepkiyi Şenol Güneş'e verenler bugün yine aynı kafayla devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Senin yıllardır süperligde oynayan Soner'in bile hala ayakta duramaıyor...
              evet kolay değil ben de mra dan kolay olmayanı istiyordum ama baktım ki haftalar geçiyor hoca kolaya kaçıyor ben de bitti!!!

soner konusunda da parantez açayım süper yetenekli bir oyuncu araya attığı paslar defansif yönü altı pastan top çıkarışı vb çok yönlü haaa bu çocuk bu haldeyse de kusura bakma ama bu takımın hocasının hiç mi suçu yok!!!

iyi niyet tek başına birşey ifade etmiyor bize farklı bir bakış farklı bir dokunuş lazım denenmemişi denememiz lazım gerçekten üst düzey bir hoca getirmeliyiz...

Yorum

• mirra lazio'ya göz kirpmis.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Augustine a.gücünde gol krali oldu bize geldi topa bile vuramiyordu.

Gökhan ünal i aldigimizda herkes göbek atiyordu biz daha sonra kovmak icin 10 takla attik.

Bahsettigin seyler o kadar da kolay degil,bize gelen oyuncu nasil oluyorsa futbol oynamasini unutuyor.
                  Senin yıllardır süperligde oynayan Soner'in bile hala ayakta duramıyor...
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• MRA'a destek olunmalı ve uzun yıllar çalışılmalı.Hoca değiştirmekle bir yere varılmaz.Yıllardan beri bıkmadan usanmadan hoca değiştiriyoruz olmuyor.Sorun yapısal.Sorun herşeyi bildiğini sanan ama hiç bir şey bilmeyen Trabzonspor taraftarında.Kentte yaşayan insanlarda.Hepimizde.Kafaları değiştirmedikçe bir arpa boyu yol alamayız.

Yorum

• En az 2 yıl şans tanınmalı.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• ne 2 yıl mı ? 2 yılda saçlarım beyazlar benim

şans verilecek bir vizyon göremiyorum

yönetimle beraber gitmeli
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etmeli mi?

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En az 2 yıl şans tanınmalı.
                          Sabır taşı olsa çatlar o zamana kadar. Tünelin ucunda herhangi bir ışık görünmüyor çünkü.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Bazı arkadaşlar teknik direktörlüğü futbolcuyla karıştırıyor. Zaten şans gelmiş kullanamamış yani. Ben niye teknik direktöre bir daha şans veriyim futbolcu mu bu ondan para mı kazanıcam hayır e o zaman daha iyisi varken niye ben katlanıyım bu rezalet futbola bu rezalet açıklamalara.
                            En son Atakan tarafından düzenlendi; 11.12.2013, 23:28.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Kaybedilen puanlar açısından baktığımda aciz futbolcuların daha çok kabahati olduğunu düşünüyorum.

1-Akhisar maçında Malouda karşı karşı atamıyor dönüşünde Jeneriklik bir gol yiyorsun akabinde girdiğin pozisyonları değerlendiremeyip 2 Yi yiyip dağıluyorsun.

2-Kasımpaşa maçında rakibe pozisyon vermezken 40 metreden gol yiyorsun,berabirliği yakılıyorsun akabinde yine 40 metreden atılan bir şuttan sonra kazanılan kornerde golü yiyorsun.

Süper bir geri dönüş yapacakken Olcan Adın yanındaki adama pas vermiyon -10 kişi kalıp dağılıyosun.

3-Antep maçında Cenk'in attığı golün akabinde senin dünyaları verip getirdiğin yıldızın yine cok net bir pozisyonu harcıyor ve dönüşte 2-0 geriye düşüyorsun.

4-Sivas maçında o kadar golü kaçırıp puan kaybetmekse tamamen futbolcuların mallığı.

Adrian denen sünepenin maçta yaptığı bir kaç hareket dışında katkısı sıfır.Alternafi dediğin Soner ayakta duramıyor.

Malouda'ya dünya yıldızı dedin getirdin Rize maçı dışında etkisinin olduğu başka maç yok.

Colman -Bosingwa diye iki iyi futbolcun var lig maçlarının yarısında faydalanamamışsın.

Velhasıl kadronda aklı başında hücum aklı ve yeteneği düzgün bir topçun bile yokken Hocaya bu kadar yüklenmek insafsızca.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En az 2 yıl şans tanınmalı.
                                La Bide bana bolasuk dersin sen bolasigun bayrak tutanisin.

2 yilmis hadi ordan hadi ordan.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X