Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her ne olursa olsun başkan çıkıp bu özel meseleyi afişe etmemeli.
    Sırf kendi isteği olacak diye klup dağıldı iyice.
    Trabzonspor deyince aklima sadece iho ve mra geliyor.
    Ne kadar ironik bir durum.
    Koca klüpte sadece mra ve iho kalmış

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hacıosmanoğlu ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum ama az önce A Haber'deki ifadesine göre danışmanı aracılığıyla Alper Hoca'ya bir hafta Fatih bir hafta Zeki kulübede otursun demiş. Zeki'yi tamamen kadro dışı bırakın diye bir şey söz konusu değil. Amaç Fatih'i küstürmemekmiş ama kendisi alınmış ve görevi bırakmış. Alper Hoca biraz bahane aramışa benziyor...
      Zeki yillarca Onur ile Tolga'nin ardinda bekledi. Küsmüs mü? Hatta onu bile biir dönem Silva ile Tolga'nin ardindan kadroya giremiyordu. O kadar kolay degil o isler.

Haci gececek o isleri.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• onur tolga şenol hocanın eseri değilmiydi? ne ara alper hocanın eseri oldu
        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Isi getiripte hangi kalecinin kaleye gecmesi konusuna indirgiyorsunuz, helal olsun valla, yok efendim o bu kalecinin
          kaleye gecmesini istemismis yok ötekide bunu istemiste anlasamayinca istifa edip gitmis. haci daha seneyi
          doldurmadan kacinci kisinin gidisidir bu. Geldigi günden beri birakip gidenleri konusuyoruz. Bu gibi konular
          asil hedefi sasirtmak icin bire birdir, genelde basi sikisan politikacilar kullanir bunu, " hepiniz oradaydiniz ulan"
          gibi laflari söyleyerek hedef sasirtmak gibi mesela.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Alper hoca medyada haber olarak gecen nedenden oturu istifa etmis ise ayip etmis. Koskoca Trabzonspor Kulübünde gorevlisin sen boyle basit birsey ayrilir sebebi olamaz.
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alper hoca medyada haber olarak gecen nedenden oturu istifa etmis ise ayip etmis. Koskoca Trabzonspor Kulübünde gorevlisin sen boyle basit birsey ayrilir sebebi olamaz.
              Konu aslinda hamgi kalecinin kaleye gececegi tartismasindan kaynaklanmadi, ama hacinin
              yanindan ayrilmak icinde sebep bulmakta kimse zorlanmaz sanirim.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onur tolga şenol hocanın eseri değilmiydi? ne ara alper hocanın eseri oldu
                Siz biraz geri kalmissiniz bu sürecte.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  onur tolga şenol hocanın eseri değilmiydi? ne ara alper hocanın eseri oldu
                  Alper Hoca'nın Onur'da da şikeci bjk'ın kalecisinde de büyük emeği vardır... Bunu kimse inkar etmesin ...
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• istifa ve saçmalık silsilesi devam ediyor

bir başgan kalede kimin oynyacağına karar verebilirmi, neden karışır?

inşallah doğru değildir doğruysa yandık ki ne yandık.

bende Fatih oynasın isterim ama sonuçta antrenör formu daha iyiki Zeki oynasın diyor demekki.

çok saçma sapan işlerle uğraşıyorz Çakıroğlunun açıklamarı çok vahim...
                    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her ne olursa olsun başkan çıkıp bu özel meseleyi afişe etmemeli.
                      Sırf kendi isteği olacak diye klup dağıldı iyice.
                      Trabzonspor deyince aklima sadece iho ve mra geliyor.
                      Ne kadar ironik bir durum.
                      Koca klüpte sadece mra ve iho kalmış
                      Asıl bu konuları çıkıp söylemeleri gerekiyor. Sonradan olur olmaz kişiler kahraman gibi nitelendiriliyorlar. Eğer IHO yalan konuşmuyorsa, Alper Hoca'nın yaptığı son derece yanlış. Ayrıca Volkan ve türevleri milli takımda kaleye geçerken, Onur-Tolga veya başka formda bir kaleci yedek kaldığında sesini çıkarmazsa IHO'yu haklı çıkarır. Tabi bu yönetimin yanlış yolda olduğu gerçeğini değiştirmez ama başkan yanlış gidiyor diye, diğer yanlış yapanları da görmezden gelmemiz gerekmez.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alper Hoca'nın Onur'da da şikeci bjk'ın kalecisinde de büyük emeği vardır... Bunu kimse inkar etmesin ...
                        emeği derken kaleci antrenörlüğü değil mi bu emek? yani işini iyi yaptı. teşekkür ettik.ama asıl işi onlara güvenip forma veren cesaret veren Şenol Hocadır.Şenol Hocanın hocalığı ve de başarılı kalecilik geçmişidir.
                        Alper hoca da fatih yerine zekiyi seçmesinden bu işten ne kadar iyi ! anladığını göstermiştir
                        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Hadi ya... Tamam Alper Hoca anlamıyor bu işten. Bi tek Hacı anlıyor
                          Bu arada Fatih benim de tercihim.. ama Alper Hoca'nın gitmesi iyi olmadı diyorum...

Yorum

• Siz anliyorsunuz ya futbolcu secmekten, Alper'in neyine...
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• bu adama kimse dayanamaz arkadaşlar teker teker istifalar geliyor eminim yönetimdekilerde istifa için gün sayıyorlardır bu kadar adam istifa ediyor bir sor kendine ya bende mi hata var yoksa bu kadar adamda mı dıye yok kendi kafasına estiği gibi gidecek başkan
                              En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 08.12.2013, 00:50.
                              TRABZONSPOR
                              iyi ki varsın Eren Bülbül...
                              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Unutmadan yazayım. Artık Hacıosmanoğlu'nun hiç bir dediğine inanmıyorum... ona güvenmiyorum... Geldiğinden beri kimyamız bozuldu

Yorum

Çalışıyor...
                                X