Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih varken zekiyi oynatmak açıklanamaz
    zeki kim ne yapmış,fatih'i herkes biliyo
    yönetim haklı
    adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Bence de Zeki daha yetenekli. Fatih kalede celimsiz duruyor, pek güven vermiyor.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• giden gider aslolan trabzonspordur

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen. Şuna var mi verilecek bir cevabi. Terime diyebiliyor mu hoca kale onurun hakki, ywrsen.
          Terim'in karizması Boğuşlu'ya ağır gelir. Çıtını çıkaramaz.

Onur'da çocuk gibi ağlamayı kesip işine konsantre olmalı. Profesyonel gibi harekat etmeli. Kaldı ki Onur'u iyi kaleci yapan Boğuşlu değil kendi saf yeteneğidir. Elbette ona bu kalecilik yolunu açan kişileri ve karşıyaka'daki antrenörlerini gözardı etmemek lazım.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu olayı başkana bağlayanlara laf ediyorsun sonra da şaka gibi bu haberi gönderiyorsun haber açık diye??! Haberde yazanları okumadın herhalde adam resmen başkanın yüzünden gittim demiş, nereye bağlasın insanlar başka?
            kardeşim niye yazmayan bir şeyi yazılmış gibi başkana laf ediyorsun. Laf edeceksen başkanın hataları belli onlar üzerinden et.
            Fatihi 2. kaleci yapacaksın diye bir talimat başkandan gelir mi?
            Başkanın bu kadar olay içinde 2. kaleci Fatih olsun diye bir müdahalesi olabilr mi?
            Bu durumdan sorumlu kişiler sportif direktörler, teknik direktörler ve yardımcılarıdır.
            Başkanın işi gücü yok 2. kaleci kim olsun diye talimat mı yağdıracak.
            Paranoyaklaşmaya başladık iyice.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Eger dava fatih öztürk ise alper hocanin haksiz oldugunu düsünüyorum.

Alper hoca kaleci konusunda sorumlu olabilir ama takimin sorumlusu mustafa hocadir,zeki konusunda israr etmesini yanlis buluyorum.

Buna karsin istifalar bol oldugu icin isin gercegini bilemiyoruz,ilerleyen zamanlarda kokusu cikacaktir.

Simdiye kadarki hizmetleri icin alper hocaya tesekkür ederim yolu,acik olsun.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hacıosmanoğlu ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum ama az önce A Haber'deki ifadesine göre danışmanı aracılığıyla Alper Hoca'ya bir hafta Fatih bir hafta Zeki kulübede otursun demiş. Zeki'yi tamamen kadro dışı bırakın diye bir şey söz konusu değil. Amaç Fatih'i küstürmemekmiş ama kendisi alınmış ve görevi bırakmış. Alper Hoca biraz bahane aramışa benziyor...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeşim niye yazmayan bir şeyi yazılmış gibi başkana laf ediyorsun. Laf edeceksen başkanın hataları belli onlar üzerinden et.
                  Fatihi 2. kaleci yapacaksın diye bir talimat başkandan gelir mi?
                  Başkanın bu kadar olay içinde 2. kaleci Fatih olsun diye bir müdahalesi olabilr mi?
                  Bu durumdan sorumlu kişiler sportif direktörler, teknik direktörler ve yardımcılarıdır.
                  Başkanın işi gücü yok 2. kaleci kim olsun diye talimat mı yağdıracak.
                  Paranoyaklaşmaya başladık iyice.
                  Demis iste. Kendi soylemis

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Demis iste. Kendi soylemis
                    başkan mı söylemiş. ben kaçırdım demek ki link filan atarsan güzel olur. haksız yere savunmak istemem.
                    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Alper Boğuşluyu kişilik olarak tanımam onun için yorum yapmayacağım ama Onur üzerinde çok emeği var öyle iyi kaleci yaptı böyle şahane oldu

muhabbetinede katılmıyorum..Onur geldiğindede yetenekliydi refleksleri çalışıyordu hala aynı..Onur geldiğinde inanılmaz yan top hataları vardı 6

sene oldu her duran topta hala elim ayağım titriyor..

Alper hoca iyidir kötüdür bilmem tek diyeceğim kaleye kimin geçeceği konusunda kaleci antrenörü fikir belirtir hoca karar verir. Fikir ayrılığına

düştülerse yapacak bir şey yok yolu açık olsun..

Yorum

• İlk olarak tuğrul ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        başkan mı söylemiş. Ben kaçırdım demek ki link filan atarsan güzel olur. Haksız yere savunmak istemem.
                        iho: Bi kaleci birinin adamı diğeri birinin adamı diye söylentiler cıkıyor, bi rahatsızlık var halledin bu konuyu dedim; dedi. . .
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iho: Bi kaleci birinin adamı diğeri birinin adamı diye söylentiler cıkıyor, bi rahatsızlık var halledin bu konuyu dedim; dedi. . .
                          bu lafında bir sıkıntı göremedim. Eğer böyle söylentiler varsa takım üzerinde demesi de gayet yerinde olmuş.

Yorum

• bence bu konuda iho capsizi hakli.karistiysa da dogru yapmis.mra'nin hocaligindan nefret ediyorum ama sen kim oluyorsun da trabzonspor teknik direktorune kafa tutuyorsun diye sorarlar adama..ayrica fatih kesinlikle zekiden cok daha iyi bir kaleci.bu cocuga uvey evlat muamelesi yapilmasi yanlis.
                            yukaridaki arkadaslara katiliyorum, alper hoca ayni efeligi terime yapsin da gorelim.bugun sikebahceli arkadaslarim bile volkan okuzune soverken halen daha milli takimin 1.kalecisi.yiyorsa terim magandasina sorsun bakalim Onur'un birinci kaleci olmasi icin ebesinimi sevmesi gerekiyor..bu cocuk daha ne yapsin..
                            sen oradaki haksizliga sesini cikarma burada mra'ya baskan'a efelen..hadi ordan..

Yorum

• Alper Hoca'ya emekleri için teşekkür ediyorum. Ülke futboluna 2 iyi kaleci kazandırdı.
                              Bordomavi.net

Yorum

• AW: Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Yerine şu çocuğun babasını getirelim. Hani şu Onuru yedek bırakacak olan.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çalışıyor...
                                X