Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Maçın sonucu kadar Stepanov'un kart görmemesi de önemli. 3 Sarı kartlı durumda şu anda. Kart görürse GS maçında cezalı olur.

Yorum

yazık olucak konya ya çağdaş oynar stepanov yerine
      HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

bu gazla konyayıda yeneriz gibime geliyo.

Yorum

osasunayla berabere bile kalsak moralimiz pek bozulmaz ve bjk maçındaki futbolla konyayı dümdüz ederiz. yattara da bu maça yetişir herhalde.

Yorum

konya yı dun oynadıgımız gıbı oynarsak cok rahat yenerız
            inşAllah bızımkılerın unstunde rehavet olmaz

Yorum

bız bundan sonra fark atarız ınsallah...
              Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
              Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
              Mustafa Korkmaz

Yorum

ne konyası yaa rakip bile görmüyorum ben bunları beee.yenicez işte

Yorum

BJK maçındaki gibi oynarsak kazanırız.Ama fazla havalanmayalım.BJK'de aynı hataya düştü.

Yorum

bence zor bir mac, konya bos bir takim degil..ama dunku futbol herkese umut veriyor ilerisi icin, umarim surpriz bir sonuc cikmaz..

Yorum

bu havayla konyayıda yeneceğimizi düşünüyorum.ama şuda varki çantada keklik görmemeliyiz.artık hertakım galip gelebiliyor ligde
                      Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

trabzonum bu engeli de aynı hırs ve inançla oynayarak aşacağına eminim.mussampa nın da oynamasıyla daha iyi oluruz inşallah..
                        NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

bir çiçekle bahar gelmez çok iyi bir galibiyet aldık aynı futbolu oynarsak alırız maçı rahatlıkla hayde uşaklar durmak yok

Yorum

ohh yaa siteye moral gelmiş valla. osasuna maçını da alırsak epey bi süre yenilgi yüzü görmeyiz gibi geliyo banada.
                            Hadi eyvallah..

Yorum

Osasuna maçından galip gelirsek konya maçı bizim için dahada rahat olacaktır..Ziya hoca geldiğin beri takımda canlama oldu..Yeneceğiz bence..

Yorum

İlk olarak Lucreto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçın sonucu kadar Stepanov'un kart görmemesi de önemli. 3 Sarı kartlı durumda şu anda. Kart görürse GS maçında cezalı olur.
                                Arkadaşlar konyasporu çok yakından tanıyorum konyadaki her maçını izledim (görevim icabı) konya maçında stephanow oynamasa bile konya bizi zorlayamaz yani demek istediğim inş. stephanow bu maç dinlendirilir riske girmeye hiç gerek yok konya orta sahası defansı forveti ben bu takımın hiçbir tarafını beğenmiyorum iyi oynarsak konyayı küçümsemezsek rehet alırız stephanow bize geyse maçında lazım...
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X