Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TRABZONSPOR - Konyaspor

yeni bir galibiyet istiyoruz
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

alacagiz insallah
    TRABZONSPOR

Yorum

iyi futbol istiyorum başka bir şey değil.
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

ziya doğanlı trabzonspor bu maçı almak için elinden geleni yapar İnşaalah alacağız ve galibiyetlere devam edeceğiz
        Ünlü bir deyiş var
        Herşey güzel olacak(Stichus)
        katılıyorum şu osasunada iyi sonuç alırsak süper olur.
        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

inşallah bu maçı alarak iyi bi galibiyet serisine gireriz.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

evet açılışı bjk maçı ıle yaptık sırada konya var konya her dönem ıyı mucadele eden bı takım ama avnı akerde bu maçı mutlaka almamaız gerekıyor
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

böyle oynarsak galibiyet kesin
              Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
              BMN Tsira TRABZON

Yorum

daha osasuna maçı var şimdilik bu maçı düşünmüyorum bile ama herzamanki gibi kazanacağımıza inanıyorum güzel futbol devam etsin önce osasuna sonra konya

Yorum

İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  daha osasuna maçı var şimdilik bu maçı düşünmüyorum bile ama herzamanki gibi kazanacağımıza inanıyorum güzel futbol devam etsin önce osasuna sonra konya
                  o-sasuna, bu konya..ne fark eder..önce ona sonra öbürüne inşaallah..
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

ziya doğan ın farkı belli oldu beşiktaş maçında . kendi sahamızda konyayı yeneriz gibime geliyor . artık takımın yükselişe geçme zamanı geldi .

Yorum

Konyayı bu futbolla ezeriz. Ziya hoca yeni kan oldu çıkışa geçtik bu çıkışımız sürer.. Konyadan sonra Gs yi de yenersek keyfimize diyecek olmaz hadi hayırlısı haydi TRABZONUM.

Lig tv de dün kü maçı bekliyom yeniden izlemek için acayip zevk aldım ya..

Yorum

bence ossasunaya yenilirsek moraller bozuk olur o zamn konya macında zorlanırız ben ossasunaya baglı diorum
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

Memleketin takımı ile kalbimin sahibi oynuyor...Hangisi kaznsın.......ıııııı bi düşüniyim......Trabzon 5 - 0 kazansın ya, gördüğünüz gibi karar vermekte çok zorlandım....
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

bu maç bizimdir ALLAH ın izniylee
                            ESKİ FIRTINA ARTIK DÖN GERİ !!!

Yorum

Dün akşam ki iyi futboL devam etsin, Konya karşımızda tutunamaz
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Çalışıyor...
                              X