Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamlar bile yayını kestiler ihodan bişe olmaz
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• TRT kesti Haber61 devam ediyor...

Yorum

• Iııy kusacağım ya!

Yorum

• TRT yayını kesti demi
          StopMatchFixing.Com

Yorum

• iho kisaca diyoki: tayyip yanlis dusunuyo ama ben bu adamin pesini birakmam, laf kondurmam, olur boyle seyler.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Hacıosmanoğlu yanlış birşey konuşmuyor.ama bu tavırlar koca Trabzonspor başkanlık makamına yakışmıyor oğlu yakışmıyor.

Yorum

• Aha Haber61 yayınıda gitti.
                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Trabzonspor'un şu hali içler acısıdır . Ulusal kanalda koskoca Trabzonspor başkanı karşısına almış insanları ağız dalaşı yapıyor .
                    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• aha haber61 de kesti yayını
                      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• trt bile dayanamadı kesti yayını

Yorum

• Tam olarak ne soruldu yazar mısınız? Burdan takip ediyorum.

Yorum

• İHO gittiğin gün bayram ilan edilmeli.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• La bi durmadılar arkadaş orası keser burası keser.

Yorum

• başkanın gücüne bakın tüm yayınları kestiriyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X