İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
Daraltma
X
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçlarını istanbulda oyna boyunda yeter kilonda.
Sen iki mac yap istanbul'da, sonra bak ücüncüye kac kisi gidiyor.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Baskan söyleyeyimiyor ama cogu kisi biliyor yada soyle soyliyim.
35 trilyon borc odendi diyor kim odedi bu parayi 600 eurosunu gokdeniz odedide digerini kim odedi?
Kredi alamadin,sponsor bulamadin bu parayi kim verdi?
Sen once Iho klubu Erdogan Bayraktar'in oglundan teslim al sonra konus,benim gozumde 23 nisanlarda cumhurbaskanligi koltuguna 5 dakikalik oturan cocuk gibisin.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane.
Sen iki mac yap istanbul'da, sonra bak ücüncüye kac kisi gidiyor.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat abi.
ben neye kızıyorum biliyormusun.
Burada önce Trabzonspor diyeceksin, benim partim Trabzonspor dur, Trabzonspor un hakkını kim yiyorsa onlarla yanyana olmam. Başkan hükümeti nasıl övebilir? onlar bizim hakkımızı yiyor, adaletsizliğe karşı sessiz kalıyorlar, sen Trabzonspor Kulübü başkanı olarak onlarla nasıl yan yana durabilirsin.
Diyor...
bunu diyen kişi bakıyorsun ki x muhalefet partisinin meclisinde partililerle poz veriyor
bu tipde taraftarlar Hacıosmanoğlu nu yerli yersiz, bazende edepsizce eleştirdi. Benim itirazımda isyanımda aylarca bunaydı..
Anlatabildim mi Murat abi kendimi?Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk fb gs taraftarı gidiyorda bizimkiler niye gitmesin pille mi çalışıyorlar ? hele ki kaliteli yıldızlar geldikten sonra.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
En klasik ve kolaycı cümledir "enkaz devraldık"...Zorda kalınca ilk çıkıştır...
Trabzonspor başkan adayı mali tabloyu bilir,ona göre başkanlığa aday olur...Aday olduğuna göre bir planın olmalı,ilk fırsatta hemen enkaz edebiyatına girme, beceriksizliğine hemen bahane arama...
Mustafa Hoca 2 aydır hazırlık yapıyordu,çalışıyordu demişti başkan seçildikten sonra yani Marttan bu yana, onun meyvelerini çok güzel topluyoruz da!!!demek senin onun kadar bile hazırlığın yokmuş başkanlık için...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstadım bugün Hacıosmanoğlu kulübü bıraksın gitsin göbek atarım yemin ederim.ama yeterki yerine işi bilen en azından akademik bilgisi olan insanlar gelsin.illa isim diyeceksen Hakan Kulaçoğlu.Allahına kadar varım bu adamla.Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Yorum
-
İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 ayda kulaçoğluna teneke bağlayıp göndeririz...
Yorum
-
basın toplantısını izlemedim ama sayfalardır okuyorum iyi kötü belli oldu neler konuşulduğu başkan ekonomiyle ilgili birşeyler paylaşmış durumu ortaya koymuş taraftarda haliyle yumuşamış hak vermeye başlamış buraya kadar herşey normal ee ama sen aday olurkende bu borçlar bilançolar davalar mahkemeler hepsi faaliyet raporunda yazılıydı son dakika sürprizi değil ki. şöyle demesi lazım dı bana göre , bizim böyle bir borcu karşılayacak ekonomik çalışmamız programımız yoktu ama yinede bizi bu göreve layık gördünüz teşekkür ederiz oldu oldu olmadı aralıkta bırakırız.
madem şampiyonluk sözüde vermedin ozaman elinde ne kadar fuzuli adam varsa yolla gitsin ama satmasını yollamasını da bileceksin taliplileri yok deyipte üzerine para verip gönderdiğin adam sonraki gün başka takıma transfer oluyor burada da bir idarecilik problemi var bana göre.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu zamana kadar nasıl olduysa aynısı oldu değişen bir şey yok.sen biraz alt yapına dön bak.yoğur,kes,doğra kalasları adam et çık karşılarına.başka şansımız yok.
Ben Hacıosmanoğlunu savunmuyorum.buraya gelirken durumu en az senin benim kadar iyi biliyordu.
Ustanın kafası ne kadar basar bu işlere bilemem.kendisini topu topu 1 senedir tanıyoruz.Albayrakta şöyle yapacaz böyle edecez diyerek göreve geldi ama sonuç ortada.onun bunun çocukları şampiyonluğumuz çaldı tamamda ertesi sezon sana kimse önüne gelene 5 milyon euro verip oyuncu al demedi.
Parayi ver 10 milyon euro ver o takimla o borc cok kolay donerdi dusunsene o kadronun kisisel hirs sasirmislik ve hirsizlik yuzunden dagilmadigini o zamandan bu zamana harcadigin butun para cebinde duruyor olacakti.
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnliyabildim ama iste karsi tarafta olayi senin tersine goruyor ve herkes bir inat ugruna gercekleri gormemezlikten geliyor. Secimden once sirf AKP li diye Muharrem ustaya muhalif olanlar simdide ayni nedenden dolayi IHO ya muhalif diyemeyiz cunku IHO nun yaptiklari artik kulube zarar vermeye basladi. Bundan sonra plan ve projeye bakip baskan desteklemek en dogrusu, bu hepimize ders olsun. Siyasetten birakin bize, kimseye fayda gelmez...
Plan proje olmadan bütün adaylar adaylıklarını koydu.
Hacı bi gazla geldi...
Neyle gider göreceğiz abi
ama çok uzun bir süreç değil tabi bu.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi başımı önüme eğmesinde ben beklerim yıllarca hiç sorun değil.ama bizim taraftarımızın geneli öyle değil malesef.Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Yorum
-
İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan sasirdilar sasirdilar basireti baglandi adamlarin,Senol Gunese guvendiler o karismadi herkes sovuyor ama Trabzonspor sampiyon olduysa Ersun sayedinde oldu bir kumar oynadi kumari kaybettiler cirpindi oynadilar oynadikca kaybettiler.
Parayi ver 10 milyon euro ver o takimla o borc cok kolay donerdi dusunsene o kadronun kisisel hirs sasirmislik ve hirsizlik yuzunden dagilmadigini o zamandan bu zamana harcadigin butun para cebinde duruyor olacakti.
Yorum
-
Hacıosmanoğlu ve Çakıroğlu akrabalarını 1461 e aldırarak bütün samimiyetlerini kaybettiler benim gözümde.Başbakanı aklamak için bu kadar takla atmaya çalışmasıda tuzu biberi oldu.
Muharrem Usta ,Hacıosmanoğluna para karşılığında zorla yaptırılan şeyleri görev olarak yapacaktı bence.
Her iki durumda da sonumuz ankaragücüne benzemez umarım.
Yorum
Yorum