İlk olarak murat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
Daraltma
X
-
İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleküçülerek(ufalarak)
yederlimiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta gelse ne yapacak ? kulübü profesyonelce yönetip gelir/gider dengesini sağlayarak mı borçları eritecek yoksa cebinden para verip bankalara değil kişilere borçlanmamızı mı sağlayacak ?
basari gelmeden bu borclar biter mi?bir sampiyonalr ligine gidildi kulubun gelirleri iki kat daha artti..
muharrem usta israrla sportif basari gelmeden bu borclar bitmez diyordu.
bir de muharrem usta ile haci'yi ayni kefeye koymayin.usta'nin is cevresi ile haci'nin is cevresi arasinda ciddi bir fark var.elindeki malzeme degerli olursa sen sponsor da bulursun formani alacak-stadini dolduracak taraftar da..
ama sen rezil bir takimdan basarili olmasini beklersen elindekiler de gider.
daha ucuncu ayinda bu isleri zar zor donduruyoruz diye aciklama yapiyorsun..
eee hani hazirlanmistin?zorla mi getirildi?
secimdeki en buyuk rakibin basketbol subesine el atmasa subeyi kapatacaktin yahu..boyle bir sey olabilir mi?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın 2-3 konu hakkında sonuç alırsa ve güven verirse aynı desteğimi sonuna kadar yine veririm.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu adamlar İstanbulun göbeğindede ondan.sen Trabzona gidince kap çanak çarşısı gezerken adam İstanbulda lailadan reinaya son model jetiyle gidiyor.Trabzonda daha düne kadar 5 yıldızlı otel yoktu hala bir tane doğru dürüst istihdam yok.İstanbulda binlerce büyük marka var hemen dibindeki büyük takıma sponsor oluyor.senin alabileceğin reklam ve sponsorluk gelilerinin sınırı var ama İstanbul takımlarının yok.onlarla parayla savaşacak gücümüz hiç yok.ancak 2 sene önceki gibi şampiyonlar ligine 2-3 senede bir girebilirsek zirveleri perçinleyip mali yönden belimizi doğrultabiliriz.
Ne boyun yeter ne hacmin.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta gelse borç silinecek öylemi?alnındamı yazıyor Ustanın?Ustanın niyetinin iyi olduğunu nereden biliyorsunuz?Ustadan kat kat daha zengin Albayrak bile cebinden en fazla 10 milyon tl verebildi.ki veren sonunda geri alacak.Trabzonspor şu noktadan sonra dikkatli adımlar atarak mali yönden küçülerek hedeflerini koymalıdır.tabi doğru düzgün yönetim planlamasıyla.
Usta yada herhangi kafasi basan bir adam gelsin 6 ayda su borcun yarisini siler ama Iho da ve yonetimindeki adamlarda o kafa yok.
herkes ornek veriyor sadri sener donemindeki mali tablodan o gelirler borclaniralarak yapildi,kaldiki onun bunun cocuklari calmasaydi sampiyonlugumuzu suan o borc kadar kasam8zda para olurdu.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolacağı o kardeşim. Bu adam 1 seneden fazla bu takımda duramaz saygılar.
Yorum
-
Sadri hep uzun vadede karşılığı olan borçlar var diyordu bunlar zaten bilinen şeyler değil miydi. İbra olunmadımı? Başkanın söylediklerinden çıkarmamız gereken neden forvet alınamadığının savunması mıdır? Eğer öyleyse mutlaka alacağız gelsin görelim ladini diyen onlar değilmiydi? Üç ayda bir gekasa damı para bulamadınız neden oraya talip oldunuz ? Neler dönüyor ?GÜMÜŞHANE
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Kuru ve Fatih Öztürk, ayni buyuk bir sirketin musteri hizmetleri gibisinizgorusunuze saygi duyuyorum yanlis anlamayin ama sadece mecnuna yan cikmasi bile istifasi icin yeterlidir bence...
ben neye kızıyorum biliyormusun.
Burada önce Trabzonspor diyeceksin, benim partim Trabzonspor dur, Trabzonspor un hakkını kim yiyorsa onlarla yanyana olmam. Başkan hükümeti nasıl övebilir? onlar bizim hakkımızı yiyor, adaletsizliğe karşı sessiz kalıyorlar, sen Trabzonspor Kulübü başkanı olarak onlarla nasıl yan yana durabilirsin.
Diyor...
bunu diyen kişi bakıyorsun ki x muhalefet partisinin meclisinde partililerle poz veriyor
bu tipde taraftarlar Hacıosmanoğlu nu yerli yersiz, bazende edepsizce eleştirdi. Benim itirazımda isyanımda aylarca bunaydı..
Anlatabildim mi Murat abi kendimi?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsen ben vermem Ahmet.benim başım öne eğildi bi kere.sportif başarı beni kesmez.çıkıp camiadan adam gibi özür dileyip herkesi tatmin edecek ondan sonra.devam etmek istersede yönetici olarak devam etsin başkan olarak değil.
Şampiyonda olsa değişmez.
Ama bu şike olayının sonucu ve yapacakları birçok şeyin, kendi gözümde değişmesine sebep olabilir.En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 14:53.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman Trabzonspor'un bu kadar borcu varken, benim bu paraları almam doğru değil diyebilir mi?
Eksikliği hissedilmez.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman kusura bakma ama sen onlarla yarismayacaksin.
Ne boyun yeter ne hacmin.
İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunun cevabi zenginlikte degilki akilda,Trabzonspor gibi bir marka icin 170 milyon hicbirsey.Adam diyorki ben yillardir hazırlanıyorum kaynak yaratabildinmi yok hergun tv tv agliyor,neye hazirlandin sen.
Usta yada herhangi kafasi basan bir adam gelsin 6 ayda su borcun yarisini siler ama Iho da ve yonetimindeki adamlarda o kafa yok.
herkes ornek veriyor sadri sener donemindeki mali tablodan o gelirler borclaniralarak yapildi,kaldiki onun bunun cocuklari calmasaydi sampiyonlugumuzu suan o borc kadar kasam8zda para olurdu.
Ustanın kafası ne kadar basar bu işlere bilemem.kendisini topu topu 1 senedir tanıyoruz.Albayrakta şöyle yapacaz böyle edecez diyerek göreve geldi ama sonuç ortada.onun bunun çocukları şampiyonluğumuz çaldı tamamda ertesi sezon sana kimse önüne gelene 5 milyon euro verip oyuncu al demedi.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman kusura bakma ama sen onlarla yarismayacaksin.
Ne boyun yeter ne hacmin.
Yorum
Yorum