Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acaba bu bizim yeni yapılacak stadın isim haklarını şimdiden satamazmıyız bjk'nin yaptığı gibi?

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      soru: denetleme kurulu raporunda borç 130 iken şimdi nasıl 176 oluyor ?

cevap : eeee kem küm cart curt zart zurt...
      öyle bir şey olmadı ustam. adam dedi ki şu anda denetleme devam ediyor. o raporla bu rapor arasında ne olduğu da bu denetlemede ortaya çıkacak.

Yani seveyebiliriz ki ben de desteklemiyorum kendisini. ama hakkına girmeden konuşalım ne konuşacaksak.
      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Trabzonspor bu oyuncu kadrosu ile bu borcu ceviremez,iflasini isteyip kayyum atasinlar klubun basina.

Yorum

• Ynt: İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Başkan'a destek çıkıyorum. Yüreğiyle yapacak gibi bu işi
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Temlik altındaki gelirler borcumuz olan yerleremi gidiyor şimdi pek anlamam ekonomi işlerinden
            evet. birçok gelir kalemini bu yönetim kullanamaz durumunda, Şener yönetimi kilitlemiş gibi yani anlayacağın.

Yorum

• 170 milyon o zamanki borctu Mayıs-ağustos aralığındakilerle 190 oldu dedi
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Yönetimi her konuda eleştirebiliriz.
                Başkan siyasete soktu kulübü deriz, acemice yönetiyor diyebiliriz. ama hırsız diyemeyiz. Kulübü soymaya, kendi borçlarını ödemeye geldiler diyemeyiz...

Bence acemilik vs ithamlar hırsızlıktan iyidir.

Bugün acemi olursun, yarın olursun, bir sonraki gün olursun ama son gün acemiliğin geçer...

Hırsız ise, bugünde hırsızdır, yarında öbür günde son günde...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Başkan harikasın büyük başkanım benim kim tutar seni.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Üçer beşer forma alsak bile kurtaramayız bu borçtan...
                    Hamiş

Yorum

• Finansçıyım resmen piyasanın 2 katı fazile borçlanmış eski yönetim yazık günah be...
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet. Keşke bizi de aydınlatsalardı. Borçlar kısa vadede ödenmeli. Bizden çok fazla transfer falan beklemeyin. Gücümüz borçları kapatmaya ancak yeter gibi şeyler söylenebilirdi.
                        Sorun burda taraftarla yeterli iletişim yok. Bu ciddi bir mesele bence.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Trabzonspor Dün 280 milyon TL borcumuz vardı bugün 170 milyon TL indir. Mitingler gitmek , başbakan etrafında dolaşmak ne için belli oldu.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Başkan bu kupayı Trabzonspora getirecek bu belli , devlete yakınlığı maddi açıdan birşeyler elde etmek olsa gerek... Umarım Düzelir herşey
                            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• mali tabloya bakarsak biz 3 sene daha birilerinin yardımı olmadan transfer yapamayız.denetleme kurulunun 130 milyon açıklayıp kongrede 176 milyon olması düşündürücü.denetleme kurulumu işini yapmadı yoksa aradamı 46 milyonluk bir fark oluştu.

Yorum

• Ynt: İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet. birçok gelir kalemini bu yönetim kullanamaz durumunda, Şener yönetimi kilitlemiş gibi yani anlayacağın.
                                O zaman borcun 2016 da bitmesi gerekir tabi faizi düşürürsek
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Yükleniyor...
                                X