Acaba bu bizim yeni yapılacak stadın isim haklarını şimdiden satamazmıyız bjk'nin yaptığı gibi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
Daraltma
X
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoru: denetleme kurulu raporunda borç 130 iken şimdi nasıl 176 oluyor ?
cevap : eeee kem küm cart curt zart zurt...
Yani seveyebiliriz ki ben de desteklemiyorum kendisini. ama hakkına girmeden konuşalım ne konuşacaksak.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemlik altındaki gelirler borcumuz olan yerleremi gidiyor şimdi pek anlamam ekonomi işlerinden
Yorum
-
Yönetimi her konuda eleştirebiliriz.
Başkan siyasete soktu kulübü deriz, acemice yönetiyor diyebiliriz. ama hırsız diyemeyiz. Kulübü soymaya, kendi borçlarını ödemeye geldiler diyemeyiz...
Bence acemilik vs ithamlar hırsızlıktan iyidir.
Bugün acemi olursun, yarın olursun, bir sonraki gün olursun ama son gün acemiliğin geçer...
Hırsız ise, bugünde hırsızdır, yarında öbür günde son günde...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet. Keşke bizi de aydınlatsalardı. Borçlar kısa vadede ödenmeli. Bizden çok fazla transfer falan beklemeyin. Gücümüz borçları kapatmaya ancak yeter gibi şeyler söylenebilirdi."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Trabzonspor Dün 280 milyon TL borcumuz vardı bugün 170 milyon TL indir. Mitingler gitmek , başbakan etrafında dolaşmak ne için belli oldu.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Ynt: İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet. birçok gelir kalemini bu yönetim kullanamaz durumunda, Şener yönetimi kilitlemiş gibi yani anlayacağın.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
Yorum