Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yüksek faizle borçlanmış sadri şener.

Yönetimin işi zor.

Yorum

• Ynt: İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Başkan ve yönetim yemeye gelmedi bu klube belli oluyor hayırlısı bakalım
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• borca bak maşallah klüp iflas etmiş
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mevzuyu çarpıtıyorsun.tartışmayı şahsım adına bitiriyorum.
          Bu tabloyu bile savunarak neyi tartışacaksın zaten, bitireceksin tabii....
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cevap öyle değildi, doğru dürüst cevap verdi adam, çarpıtmayın.
            Hakketen ya. Neden carpitiyorsunuz?
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Yönetimin eli kolu bagli.

Yorum

• Sadri Şener kulübü dibe batırmış resmen.
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  soru: denetleme kurulu raporunda borç 130 iken şimdi nasıl 176 oluyor ?

cevap : eeee kem küm cart curt zart zurt...
                  Kem-kümlük bir olay yok.bilançolarda borcumuz 176 milyon tl diyor.130 milyonu ben duymadım diyor.zaten mayıs döneminde spk'da tüm dökümler mevcut.adamın yalan konuşacak hali yok.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunun cevabını ben vermek istiyorum.

Ama bunu biliyorlardı.

Evet. Keşke bizi de aydınlatsalardı. Borçlar kısa vadede ödenmeli. Bizden çok fazla transfer falan beklemeyin. Gücümüz borçları kapatmaya ancak yeter gibi şeyler söylenebilirdi.

Yorum

• Aralık..
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Temlik altındaki gelirler borcumuz olan yerleremi gidiyor şimdi pek anlamam ekonomi işlerinden
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Toplu fotografa gectiler.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu tabloyu bile savunarak neyi tartışacaksın zaten, bitireceksin tabii....
                            Neyi savunuyorum arkadaş?nereye çekmeye çalışıyorsun lafı.niyetin ne?

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cevap öyle değildi, doğru dürüst cevap verdi adam, çarpıtmayın.
                              tamam ben anlamadım sen anlat... ortada rapor var 130 lira borç diye RAPOR RAPOR !!! adam ben böyle bir rakam görmedim duymadım diyor... rapor şehir efsanesi değil ki duyasın yazılı belgedir açarsın bakarsın...
                              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• toplu fotoğraf.bizde araya girelim hep beraber çekilelim

Yorum

Yükleniyor...
                                X