Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu toplantı da iptal olmasın?

Ah hacı ah...
    tuttuğumuz bütün dalları vurdun kırdın be.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Mayıs'tan önce,
      Faruk Özak > Erdoğan Bayraktar

Mayıstan sonra,
      Erdoğan Bayraktar > Faruk Özak.

Yazık, olan Trabzonsporuma oluyor.
      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mayıs'tan önce,

Mayıstan sonra,

İstermisin bundan sonrakide İbrahim Hacıosmanoğlu > Erdoğan Bayraktar olsun

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fukara edebiyatına oldum olası hastayım.göreve gelmeden evvel kulübün mali bilançolarını okumadımı bunlar?2011 ve 2012 bilançolarını okuduğumda kulübün halini gördüm.burada 1 senedir bağıyorum kulübün 2015 yılı sonuna kadar hali harap diye.eski yönetimi ne diye bir çırpıda ibra ettiler o zaman.sorular sorular sorular...
          Noluyo ya, bir terslik var. Hayırlar olsun inş
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İHO'nun konuşmasını dün izledim...Yönetim anlayışı ve yaptığı hatalar sebebi ile kendisine karşı olan güvensizliğim hala devam ediyor.Ama verdiği mesajlar netti..Kulübün menfaatlerini koruyacağına dair görüşlerini açıkça belli etti.Yeri geldi direkt olmasa da başbakanın şike süreci ile ilgili söylediklerini de eleştirdi.Bakıp göreceğiz...

Yorum

Mayıs'tan önce,

Mayıstan sonra,

bence bu 1 senedir falan böyle malesef

ha bayraktar ha diger gsli ergun gürsoy, fark yok, Trabzonspor'un yakasini gizli/açik gsliler birakmadigi sürece her zaman sorunlar yasariz
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Eski yönetimi ülkeye şikayet etmek için bu toplantıyı yapacak gibi görünüyor Hedef şaşırtma amaçlı bu toplantı saçmalığın daniskası olur Trabzonspora zarar vermekten başka birişe yaramaz
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne tersliği agahacı babamın oğlu değil yanlışa yanlış doğruya doğru demeye çalışıyoruz şunun şurasında

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yalnız haci çok büyük kalesini kaybetti.aralıkta gider diyordum.şimdi ekimde gider diyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fukara edebiyatına oldum olası hastayım.göreve gelmeden evvel kulübün mali bilançolarını okumadımı bunlar?2011 ve 2012 bilançolarını okuduğumda kulübün halini gördüm.burada 1 senedir bağıyorum kulübün 2015 yılı sonuna kadar hali harap diye.eski yönetimi ne diye bir çırpıda ibra ettiler o zaman.sorular sorular sorular...
                      Eski yönetimi bir çırpıda ibra eden bu yönetim değil delege üyeleri, Niye bir çırpıda kabul ettiler.Çünkü dediki o kupa gelecek, biz dahil herkesin ağzı kulaklarına vardı.Şimdiki başkan seçimi nasıl kazandı kupada kupa dediği için.Yoksa hangi projesi vardı veya neyi vaat etti.Kupa da kupa ahlak, temiz futbol vs... Ben dahil bu taraftar niye çıldırma noktasına geldi, kupa için seçilen başka başvuru yapmayacam dediği için...

Ha borç vardır yanlış yapılmıştır, ben gözümle görmedim.günahını kimsenin almak istemem ama olmaycak şeyler yaptıklarını ben çok yakın ağızdan duydum.Eskiyi inceletirsin, hesabınıda hukuk çerçevesinde sorarsın.Bu bir süreç. Fakat;

Çok borç var yüksek fazile alınmış diye fergat fidan etmezsin, direk maliyeye olan borç konusundan siyasilerden destek ister o kısmı çözersin, mevcut kredileri uzun vadeye yayarsın, yine gelirleri temlik edersin ama sıkıntıyı çözersin.Sonra MAY tesisleri var orayıda teminat gösterip daha büyük krediler alıp takıma yatırım yaparsın.Stadın isim hakkı ve sponsorluk gelirleriyle uğraşırsın...Kulube gelir getirici projeler yaratırsın...

Ha bu taraftarında gazı bir nebze olsun alınmış olur, MRA yada tv den giydirmek yerine yüzyüze daha fazla giydirirsin...
                      Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yalnız haci çok büyük kalesini kaybetti.aralıkta gider diyordum.şimdi ekimde gider diyorum.
                        Benle uğraşmayı bırak Ahmetsalarım üzerine küçük enişteyi (Hacıosmanoğlunu) görürsün bak

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ahhahahaha

Valla sabah sabah iyi geldi
                          Oscar CARDOZO
                          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Mayıs'tan önce,

Mayıstan sonra,

Kuluple ilgili çok fazla şey duyuyorum maalesef, ama bizzat şahit olamadığım için insanların günahını almakda istemiyorum.Çünkü bazı duyduklarım benim değer verdiğim saygı duyduğum kişiler hakkında olunca kaldıramıyorum.İnanmak da istemiyorum.Faruk Özak etkinliği Erdaoğan Bayraktar a kaybetmemek için çok büyük işler çevirdiğini, çevirmeye kalktığını duydum.Maalesef bizim kulup bir çokları için sıçrama yeri.

İlave olarak da ya sıçrama yeri, yada mevcut etkinliği koruma yeri...Güçlü görünme savaşı.
                            En son ibilek tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 11:54.
                            Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Basın toplantısı bugün mü?Saati belli mi?
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eski yönetimi bir çırpıda ibra eden bu yönetim değil delege üyeleri, Niye bir çırpıda kabul ettiler.Çünkü dediki o kupa gelecek, biz dahil herkesin ağzı kulaklarına vardı.Şimdiki başkan seçimi nasıl kazandı kupada kupa dediği için.Yoksa hangi projesi vardı veya neyi vaat etti.Kupa da kupa ahlak, temiz futbol vs... Ben dahil bu taraftar niye çıldırma noktasına geldi, kupa için seçilen başka başvuru yapmayacam dediği için...

Ha borç vardır yanlış yapılmıştır, ben gözümle görmedim.günahını kimsenin almak istemem ama olmaycak şeyler yaptıklarını ben çok yakın ağızdan duydum.Eskiyi inceletirsin, hesabınıda hukuk çerçevesinde sorarsın.Bu bir süreç. Fakat;

Çok borç var yüksek fazile alınmış diye fergat fidan etmezsin, direk maliyeye olan borç konusundan siyasilerden destek ister o kısmı çözersin, mevcut kredileri uzun vadeye yayarsın, yine gelirleri temlik edersin ama sıkıntıyı çözersin.Sonra MAY tesisleri var orayıda teminat gösterip daha büyük krediler alıp takıma yatırım yaparsın.Stadın isim hakkı ve sponsorluk gelirleriyle uğraşırsın...Kulube gelir getirici projeler yaratırsın...

Ha bu taraftarında gazı bir nebze olsun alınmış olur, MRA yada tv den giydirmek yerine yüzyüze daha fazla giydirirsin...
                                Ne diye apar topar ibra edilirki anlam veremedim.bir tane işimizde doğru yürüse.kulüpte bir sistemsizlik aldı başını gidiyor.otoritersizlik had safhada.

Yorum

Yükleniyor...
                                X