Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok fazla konuşuyor, lafı ağzında geveliyor, mevzuları birbirine katıyor, karıştıyor, basit olsun berrak olsun net olsun öz olsun, başkanı ayrı dert, hocası ayrı dert, ikisini de anlayabilmek için özel çaba sarfetmek zorunda kalıyoruz.

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 23 sn

Puan silinme diye bir şey yok zır cahil. Talimat açık:ŞİKE YAPAN KÜME DÜŞER.
      Bu atilla dilaver iyi hos adam da okum dedigine iki gün sonra fokum diyor.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dedi ki bu aksam iste.
        Evet, sıkışınca. Neyse, deniz bitiyor, az kaldı. Yakında bu tür "telafi" imkanları da kalmayacak.

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Medya sadri seneri yerden yere vuruyodu adamlar resmen bizimle dalga geciyordu.simdi ciksin bi delikanli da IHO ya sallasin bakalim

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
          Mafyalara da kimse ağzını açamıyor renkdaş ? Yanlış anlama.
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dedi ki bu aksam iste.
            dediyse tamam, sevinirim buna, ama sanki yazılmadı daha önce yorumlarda :/ ya da ben sıklıkla buraya bakmadığımdan kaçırmış olabilirim.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim bildiğim gereklidir,o karar üzerine TFF Tahkim Kurulundan yeni karar istenir.Gerekçeli karar delil olarak gösterilir.
              Gerekçeli karar gelmeden atılacak her adım TFF ve tüpçünün elini kolunu bağlayacaktır. O yüzden bu başvuru önemli.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak emperora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktaş gerek yok böyle tartışmalara ama hatırlatmak istediğim bazı şeyler var.

Sadri Şener Fatih Altaylı'nın programına katıldı. Hatta hatırlayamadığım bir çok programa katıldı.

Hatta İHO nun dediği gibi 6222 nin değişmesine ilişkin önergeye imza attı.

Hatta oda yetmedi 58. maddenin değişmesine muhalefet olmadı.

Hatta oda yetmedi Yıldırım Demirörene adaylık döneminde destek oldu.

Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
                Yıldırım Demirören'e destek olup Tahkim ve PFDK'ya adam sokması doğru oldu,çünkü UEFA raportörü alınan tescil kararında şerhi raporunda kullandı.Hukuki delillerden birisi de o şerh oldu.Benim hatırladığım bu yönde.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Medya sadri seneri yerden yere vuruyodu adamlar resmen bizimle dalga geciyordu.simdi ciksin bi delikanli da IHO ya sallasin bakalim

Twitter'dan çok güzel sallıyorlar ama ben istiyorum ki yarın basın toplantısında yüzüne karşı söylesinler tabii cesaretleri varsa...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu atilla dilaver iyi hos adam da okum dedigine iki gün sonra fokum diyor.
                    Adam herkes gibi IHO konusunda yanıldı ve bunu da inkar etmedi. Başka? Ayıp oluyor bu kadar ucuz yafta yapıştırmak.

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BMN başkanı ve yönetimini görevlerini yapmadı diye bildiri yazmış görevini yapmaya davet etmiş

Eğer yapmazsa mahkemeye vereceğini ilan etmiş,olağanüstü kongre çalışması yapacağım demiş,

Bu laflara karşılık en iyisinden bakarsak "art niyetli" ilan edilmiş,hatta "küçük beyinli" diye hakarete uğramış

Buna karşın "bağzı" BMN üyeleri bu hakaretleri eden adamı baş tacı yapıyor.Birazdan BMN'ye BMN de hakaret

edilecek diye de tırsmıyor değilim.
                      Senol abi olur mu òyle sey?ben bmn yi cok seviyorum böyle düsünuyosan gönlümü kirmis olursun. ama bi bekleyelim.bakalim herhalde baskanin da bi bildigi vardir.

Yorum

Eee bunu biliyorsunda be güzel kardesim, peki nedenini neden bilmiyorsun, dur ben sna yardimci oluyum, Sadri Senerin babadan gelme cehapeli olmasi, Bizim İho nun da kazlicesmede eller havaya yapmasi falan olmasin ???? birseyler animsatti mi sana ????
                        En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 00:18.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başbakan'ın adamı diyenler çoğunluk'da, buna net cevaplar verdi.

Ve kişiler-kurumlar ayrılsın konusunda farklı düşündüğüni belirtti.

.
                          aaauuuvvv belirtti ya tamama

belirtmismis
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• BMN de tıpkı TRABZONSPOR gibi, içinde sağ-sol, alevi-sunni, Türk-Kürt vb, laik-antilaik gruplardan insanlar barındırıyor...Nasıl başkan çıkıp iktidarın mitinginde boy gösterince bir kısmımızın hoşuna gitmediyse, burda siyasi tercih yüzünden incinen en ufak bir arkadaş olmamas konusunda BMN Yönetiminin şu ana kadar göstediği hassasiyeti artırarak sürdürmesini istiyorum...Her oluşum gücünü üyeleinden alır...Yöneticiler "bu yüzden" söylemlerine ve eylemlerine 2 kat daha fazla dikkat etmeliler...
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Beklemediğim kadar cesur sorular soruldu ve başkandan beklediğim kadar düzgün cevaplar alındı.
                              Son 10 dakikadaki siyasi mesajları çıkarsak şimdiye kadarki en düzgün ve en doyurucu açıklamalardı.
                              Başkanın Bu konuşması inşallah son konuşma olur ve bundan sonra icraat yapma aşamasına geçer.

Yorum

• Saçma sapan " yiyorsa " ile " delikanlı olan " ile başlayan cümlelerle mastürbasyon yapmaya devam edin.

Bu nasıl bir ego tatminidir anlamadım gitti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X