Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maalesef artık şehitlere trajedi yerine istatistik olarak bakmaya başladık.

“Bir kişi ölürse trajedi, bir milyon kişi ölürse istatistik olur”

stalin

Loading %61..

Yorum

• TRABZON'a ŞEHİT HABERİNusaybin de PKK nın düzenlediği bombalı hain saldırıda ağır yaralanan Maçka'lı Uzman Çavuş Emre Sarıtaş şehit oldu
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ülkemin tasini toprağını dogusunu batisini ölesiye seviyorum ama bu gamsiz millet yemin ediyorum yasamaktan bıktırdı...

Bunu söylerken de herhangi bir siyasi partiye oy verenleri soylemiyorum bu kadar olaya ragmen ses cikarmayan herkese söylüyorum. .Vatan millet bayrak ezan söz konusu olduğu zaman parti muhabbeti olmaz..

Adamlar her yere hendek acmis evlerin arasindan tüneller kazmis ve buna ragmen ordaki güvenlik kuvvetlerinden gorevinden alinan yoksa neyi konusuyoruz kardesim biz..Alamazlar çünkü kendileri musadee ettiler orasi da ayri mesele..

Esinin yaninda kafasindan kursun yemesine ragmen sehit statüsüne alinmayan askerine sahip cikmayan bir milletiz biz..

Binlerce sehit vermemize ragmen vatani icin sehit olanlari değil Misirda ki Rabia yi bastaci yapan bir milletiz biz..

Cocuk istismari arastirilmasin diyen milletvekillerine sahip olan bir milletiz biz..

Ülke meseleleriyle ilgili kimseye hakaret etmeden gördüğümüz yanlislari dayanamayip orda burda yazip cizip paylasiyoruz ve bununla ilgili uyari aliyoruz..Ben konusmayacagim sen konusmayacaksin kim konusacak..

Benim mantığım gayet basit..Eğer 20 yasinda bir cocuk bu vatan icin sehit oluyorsa gerekirse 1 milyon kişi daha ölür ve o çocuğun intikami alinir..

Niye pkk ya lanet okumuyorsun diyenler oluyor..Onun zaten Allah belasini versin..Hırsıza neden hırsızlık yaptin denir mi..Benim olayim işini iyi yapmayanlarla görevini ihmal edenlerle bu zulme sessiz kalan herkesle..

Özetle millet olarak bizim yatacak yerimiz yok..Vallahi de yok Billahi de yok..

Yorum

• Gece verilen şehidimizle birlikte 1 günde 10 şehit verdik......

20 den fazlada yaralımız var......
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Niğde'den son 12 günde 4. Şehit
            Dün Diyarbakırdaki patlamada bir hemşerim daha Şehit oldu.

Failin görüntüleri hemen düştü ajanslara,
            ben diyorum ki bunu yapanın ailesini katledeceksin,
            suçu var yok demeden anasını-babasını,karısını,kardeşini kimi bulursan katleceksin,
            ne suçu var falan demeyin bu çocuklarında suçu yok.
            Devlet artık güçlüymüş gibi davranmamalı gerçek gücünü göstermeli,
            en sert şekilde,en acımasız şekilde.
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 11:32.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yok abi olur mu hiç? Şehit ve yaralı istatistiği de önemli. Ama daha önemli olan şey 4,5 G'ye geçtik ya. Bakanlar onların reklamını yapmakla meşgul. Artık ne mutluyuz ki olay yerlerinde, şehit cenazelerinde ön safları tutan bakanlarımızı 4,5 G hızıyla tv lerde görebileceğiz.
              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Böyle el kol bağlı sadece yorum yapabilmek ne kadar kötü.
                Bıktım. Usandım.
                Hergün hergün kaç kez ölüyoruz.
                Ama kimin umurunda?
                Teröristleri besle... Besle ki daha çok ölelim. 10lar 20ler ne ki! 50 olsa gene bir şey olacağı yok!
                Bu ülke hak ettiklerini yaşıyor. Tek sorun bunun bedelini masum insanların ödüyor olması.
                Söyleyin Allah aşkına neden kimse hiçbir şey yapmıyor!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Niğde'den son 12 günde 4. Şehit
                  Dün Diyarbakırdaki patlamada bir hemşerim daha Şehit oldu.
                  Allah rahmet eylesin.

Yalnız o uçmag (ya da uçmağ) kelimesi ne güzel konmuş oraya... Eski Türkler'de "Gök Tengri" inancından gelen, Altay Mitolojisi'nde de yeri olan, anlamı "cennet" olan çok güzel bir kelime. İyi olarak ölenlerin Gök Tengri'ye kavuştuğu yeri sembolize eder. Karşıtı de "tamag" veya "tamu" dur.(cehennem) Bu güzel kelime Altay Dağları'ndan Maveraünnehir'e, Horasan Yaylaları'ndan Diyar-ı Rum (Anadolu)'nun doğusuna, oradan da Niğde bozkırlarına inmiş, yıkanmadan kefenlenmeden toprağa verilecek bir vatan evladının alnına bir öpücük oluvermiş...
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Insanlar sadece internetten terörü kınıyor diye elestiriyordum sağolsunlar artik onu da yapmiyorlar...

Şu mübarek topraklarda nefes almayi haketmeyen suratina tükürülecek o kadar insan var ki alayinin....

Cevreme bakiyorum es dost akraba yiyip içiyor yatiyor en ufak bir söylemde bulunmuyor sindiremiyorum insanlardan soğudum yemin ediyorum. .
                    En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 19:18.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah rahmet eylesin.

Yalnız o uçmag (ya da uçmağ) kelimesi ne güzel konmuş oraya... Eski Türkler'de "Gök Tengri" inancından gelen, Altay Mitolojisi'nde de yeri olan, anlamı "cennet" olan çok güzel bir kelime. İyi olarak ölenlerin Gök Tengri'ye kavuştuğu yeri sembolize eder. Karşıtı de "tamag" veya "tamu" dur.(cehennem) Bu güzel kelime Altay Dağları'ndan Maveraünnehir'e, Horasan Yaylaları'ndan Diyar-ı Rum (Anadolu)'nun doğusuna, oradan da Niğde bozkırlarına inmiş, yıkanmadan kefenlenmeden toprağa verilecek bir vatan evladının alnına bir öpücük oluvermiş...
                      Oflum Bektaşım sağolasın,Allah razı olsun,ne güzel yazmışsın öyle.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Artık kuracak cümlem kalmadı.
                        Kahretsin.
                        Kahretsin.
                        Kahretsin.

Yorum

• Hayatta anlam veremedigin seyler olur isyan edecek üstünü başını yirtacak duruma gelirsin..

Mesala bizim şike muhabbetinde ben o durumdayim..Mahkeme cezalari verdi..Uefa cexalari verdi..fener yoneticileri ceza aldi ama şike sahaya yansimadi diye gözümüzün icine baka baka kupamizi vermediler..

Simdi de o kadar hendekler acilmis o kadar tuneller kazilmis buna bile bile göz yumulmus ve bunun karsiliginda da orada her gün sehitler veriyoruz..Ve benim basbakanim sehit babasiyla canli yayinda gülerek konusuyor..Cumhurbaskanim da 4.5 g provasi yapiyor..Millet zaten ayri terane...Üstümü başımı yirtasim var..

Yorum

• Bu suçsuz, gencecik yiğitlerin haklarını kim ödeyecek? Bu olanların hesabı ne olacak? Olan hep suçsuza günahsıza oluyor, böyyüklerimizin keyfi yerinde maşallah! Bedel ödemeli tüm sorumlular! Bu nasıl bir pişkinliktir, nasıl bir yüzsüzlüktür, vurdumduymazlıktır anlamış değilim. Kimse üzerine bir şey almıyor. Herkes yaptıklarından dolayı kendini haklı gösteriyor. Hiç kimsenin bir suçu yok ama nasıl oluyorsa ülkenin düştüğü hal ortada...!
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Önümüzde seçim olmadığı için şehitleri görmezden gelip 4.5g'den bahsetmek işine geliyor hükümetin.Hükümete yakın gazetelerde şehit haberlerini olabildiğince küçük yazıp başka başka şeyleri manşet yapıyor. Neden mi? Çünkü Şehit haberleri üzerinden oy toplanacak dönemde değiliz.

seçim öncesi yapılan teröre lanet mitingleri de yok çünkü gerek yok daha seçimlere çok var.

Ülkeden hergün şehit haberleri,cinsel istismar haberleri gibi katlanilmaz haberler geliyor ve bunları hep dış mihraklar yapıyor ama yersen.

Mesela dolar çıkınca Amerikanın oyunu oluyor düşünce hükümetin başarısı. Somada 300 kişi ölünce bu işin doğasında var oluyor mesela.(onu dış mihraklara bağlayamadı) Yada yolsuzluk iddiaları çıkınca hep paralelin oyunu oluyor.

Kısaca ülkede olumsuz hiçbirşeyi sahiplenen yok. Eğer kar getirmeyecekse gündeme getiren de yok. Olan gencecik insanlara oluyor. Babasız çocuklar , kocasız kadınlar kalıyor geriye.

Yazıklar olsun...

Yorum

• Umarım bu şehitlerimiz ahirette haklarını bize helal eder.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Yükleniyor...
                                X