Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sayın Çiçek boş konuşma,ailenden birini yolla o bölgeye askerlik yaptır sonra bu açıklamayı yap.Ankaradan 100 korumanın arasından konuşmak kolay.
    Ben iddia ediyorum, bu bol kesecilerden birinin bebesi o dağlarda ölmedikçe terör falan bitmez...

Yorum

• Dün bir günde milyon tık alan önemli bir gazetenin haber sitesinde, bir köpek yavrusu yerde yatıyordu, başında da annesi bekliyordu. Gerçekten etkileyici bir fotograftı. altındaki yorumları okudum "ayy bakamam, kıyamam" lar havada uçuşuyordu.

Şehit annelerinin yüzüne nasıl bakacağız ?

Ne oldu cicim ? ne kadar rahatsız edici değil mi ?

Millet ve Devlet uzun yıllardan beri unuttukları vasfı geri kazanacaklar bunun başka çaresi yok. Her gün içten oyulan bir çınar gibi sonunu beklemek aptallıktan başka bir şey değil.

İnşallah yanılırım. Açıklamalar gelecek, Televizyonlar yayın akışlarını bozmayacaklar. Bir sonraki Şehit haberine kadar aynen devam edeceğiz sonra yine açıklamalar yine fasarya operasyonlar, bu tiyatro sıktı artık.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Rabbim bu işte parmağı olanları cehennemin dibinde yakar inşallah!!!

Yorum

• Gül: "İntikamı çok büyük olacak”

Cumhurbaşkanı Gül 26 askerin şehit olduğu hain saldırı sonrası yaptığı ilk değerlendirmede “Bu saldırıların intikamı çok büyük olacaktır” dedi.

ünivde dersteyiz arkadaş dedi 24 şehit var ! kimse inanmadı, git işine dedim çocuğa.. neyse çıktık yorgun argın eve geldim şuan bir haberlere bakayım dedim ve şok olmuş durumdayım, 26 ŞEHİT !!!

ve şimdi ülkenin cumhurbaşkanının sözlerine dikkat, intikam diyor c.başkanı, HALA İNTİKAM DİYOR !!!

bu bardağı taşıran son damla oldu eğer Türkiye şu kanı temizlemek için ölümüne bir operasyon yapmazsa kandil e, orayı yerle bir etmezse hayatımda ilk kez Türklüğümden utanacağım ve ''lanet olsun'' diyeceğim, hayatımda ilk kez şunu söyleyeceğim arkadaş !!!
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sadece iç şavas cıksın istiyorlar bu ülkede pkk sempati duyanları yok etsin diyorlar ve biz avrupa olarak Türklerin basına cıkalım diyorlar...

farklı hesaplar yapılıyor evlatlarımızın kanlarından... elime geçseler bıcak kullanmadan parcalara ayıracak ruh halindeyim suan....

Allah mazlum ve masum olanları korusun....
            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Senin devletin pkk ile resmi görüşmeler yapıyorsa o ülke daha çok şehitler vermeye devam edecektir...

bu işi orta yolu yoktur....

Ya devletlesindir ya da karşısında....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Meydanlara inmeliyiz. Tatil gününü beklemeden meydanlara inmeliyiz. Hemen bugün meydanlara inmeliyiz. Tek yol sokaklardan geçiyor! Sessiz kaldığımız için bu böyle..
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Terör başkabanın oğlunun şehit edilmesi ile bile önlenmez. Terör bir düzen, pkk da bu düzenin kuklası. O kuklayı oynatan ipleri kesebiliyor musun? Mesele bu. Bu ipleri kesmenin bedeli nedir, bu bedeli ödeyebilir miyiz, neyle ödeyebiliriz. Bunları konuşmamız, tartışmamız lazım. Resmen bir grubun kıskacında, terör belası ile köşeye sıkıştırılıyoruz. Olan gencecik fidanlarımıza oluyor.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bdplilerin az önceki açıklaması....

Çok acı ve düşündüren ifadeler.....

" Hükümetede Pkkyada acilen saldırıları durdurma çağrısı yapıyoruz..."

Teröristler bizatihi Ankarada onları susturamazken dağdakileri nasıl susturacağız....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• meclisi bdp ye dağları şerefsize dar etmenin zamanı
                      Allah rahmet eylesin hayır dualarınızı bizlerden eksiltmeyin
                      çekin artık er erbaşı gönderin uzman askerimizi özel harekatımızı dağda bir tane it kalmasın artık
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Bu haber linki konu ile alakası olmayabilir ama askeriye de bile hain var.Benim de başıma buna benzer değil ama benim gözümde ölene kadar hain olarak kalacak bir olay geldi başıma.Acemi birliğin de (Amasya da yaptım) öğle yemeğini yemek için toplanacaktık.Çavuş dan izin aldım koğuşa gitmek için o sıra da bizim koğuşun önün de oturan benim üst devre (diyarbakırlı) beni farketmedi.Gazete okuyor bende arkasında geçiyordum o sırada kendi kendine dedi ki; s...tir bee bizim partiyi kapatmışlar dedi.Akşam oldu gazeteyi elime geçirdim haberi okudum (DTP kapatıldı) başlığı vardı.O anda kan beynime çıktı komaya sokana kadar dövmek istedim onu.Biliyorum bütün kürtler pkk lı değil ama o andan sonra benim gözüm de hiçbiri farklı değil.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://gundem.milliyet.com.tr/dirik-...49/default.htm

Bu haber linki konu ile alakası olmayabilir ama askeriye de bile hain var.Benim de başıma buna benzer değil ama benim gözümde ölene kadar hain olarak kalacak bir olay geldi başıma.Acemi birliğin de (Amasya da yaptım) öğle yemeğini yemek için toplanacaktık.Çavuş dan izin aldım koğuşa gitmek için o sıra da bizim koğuşun önün de oturan benim üst devre (diyarbakırlı) beni farketmedi.Gazete okuyor bende arkasında geçiyordum o sırada kendi kendine dedi ki; s...tir bee bizim partiyi kapatmışlar dedi.Akşam oldu gazeteyi elime geçirdim haberi okudum (DTP kapatıldı) başlığı vardı.O anda kan beynime çıktı komaya sokana kadar dövmek istedim onu.Biliyorum bütün kürtler pkk lı değil ama o andan sonra benim gözüm de hiçbiri farklı değil.
                          O çavuş profosyonel asker değil ki. dtp ye oy veren bir eleman..

asker bişey yapamaz ki ona..

Asıl sana başka bir vahim olay anlatayım.

Bir asker arkadaşım anlatmıştı bize şok içinde.Bizzat duymuş. Bizim bölükte(askerlik yaptığım yer 80-90 kişilik tek bölük) üsteğmen ve astsubay konuşuyor. Astsubay diyor komutanım ortalık kötü ya bizim bölüğe de saldırı olursa ne yaparız, üsteğmen: olursa birkaç asker ölür biz de cenazesine gideriz.bizlik birşey yok.

Yorum

• 1- Ordumuz, pislik terör başladığından beri hiçbir dönemde bu pisliklere karşı olması gerektiği gibi etkili olamadı. Hala da değil.

2- Terör örgütü, "canı ne zaman isterse" bizim askerlerimizi şehit edebilmektedir. Bu bizim için onur kırıcı bir durumdur.

3- Terör örgütü aynı karakolu "defalarca basıp" bizim askerlerimizi şehit edebilmektedir.

4- TSK nın terör örgütü üzerinde olması gereken "YETERİNCE caydırıcılığı" yoktur. Yani pislikler şöyle düşünmüyor, "ulan 1 asker öldürürsek, en az 100 ümüzü öldürürler ve BUNU YAPARLAR VE İLAN EDERLER KURTULUŞ YOK". Böyle bir endişesi yok terör örgütünün. Bir tarafta koca bir devlet ve ordu, vergisini veren milyonlarca vatandaş, diğer tarafta teröristler. Ama ben vatandaş olarak ordumun veya güvenlik güçlerimin polisimin terör örgütü üzerinde caydırıcı olduğunu görüp hissedemiyorum.

5- Vatandaşın çocuklarının ölümü üzerinden sistem yürüyor. Böylelikle bizim tarafta kodamanların bir endişeleri hiçbir zaman olamıyor. Ateş düştüğü yeri yakarken, üst rütbelere birşey olmuyor.

6- Siyasetçiler orduyu yönetemiyorlardı. Ordu kendi bildiğini yapıyordu (bu seneki 30 Ağustos 2011 e kadar, ancak artık ordu tamamen siyasilerin emrindedir ki böyle olması gerekir)

Bunların 30 sene boyunca olabilmesi 2 şekilde mümkündür

1- Ordumuzun, bu terör örgütüne yeteri kadar zarar verebilecek bir gücü ve becerisi yok (bence mevcut "yapısı" ve "yönetim anlayışı" ile gerçekten yok). Yani ordumuzun bu haliyle elinden geleni bu.

2- Ordumuzun ve siyasilerin içinde de hainler var (aynı karakolun 5-6 kez basılabilmesi ordu içindeki hainlik dışında açıklanamaz, kesinlikle var). Elbette ordumuz ve siyasetçilerimizin çok çok çok azı hain ama içlerindeki çok az kişi bu olaylar için yeterli.

Bu 2 sebep de var bana göre. Sadece bir tanesi değil sebep.

Ben vatandaş olarak,

- Artık ordumuz tamamen siyasetçilerin emrinde olduğu için, önümüzdeki seneden itibaren, tüm sorumluluk siyasetçilerdedir diyebilirim. Artık herhangi bir general "sayın başbakan onları çoban sanmışız" der ise siyasetçi o generale gerekeni yapmalıdır (ben olsam yumruk atıp yere sererdim basının önünde, "sen benimle dalgamı geçiyorsun gerizekalı, ben nasıl hesap vereceğim millete, alay mı ediyorsun" deyip, koyardım yumruğu, hürriyet de "çoban sandık" yerine onu manşet yapardı !". Siyasetçi faturayı kesmez ise, vatandaş siyasetçiye gerekeni yapar nasılsa.

- Ordumun caydırıcılığını görmek istiyorum. 1 asker, polis vatandaşımızın öldürülmesini bedelinin ödetildiğini görmek istiyorum. Vatandaşlık hakkım bu.

- Bunları beceremeyen siyasetçiye de faturayı ödetirim.

Ama bunların hepsi boş. Olan şehitlere ve ailelerine olmuştur. Allah hepsine rahmet eylesin ve kalanlara sabırlar versin. Boşu boşuna öldürülüyor o insanlar.
                            Sonunda terör bittiğinde, ölen öldüğü ile kalacak. Yazık. Bize göre, şehit oldular, boşuna ölmediler demek biraz anlaşılır gibi olsa da, gerçekte aileleri için hiç öyle değil.

Biz bayramda ana babamızın yanına gidiyoruz, onlar şehit olmuş çocuklarının mezarlarına gidiyor ;,,, ( Tesellisi yok bunun. Allah kimsenin başına vermesin.

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Genelleme yaparsak hata olur Koray. İyisi de var pasifi de ancak 26 şehitin ardından şu an tepedeki Paşaları'mızın görevi bırakmaları lazımdır. Gelecek olanın da ne amaçla oraya geleceği ortaya konmalıdır...

Gelişmekte olan ülkeyiz, gelişmiş olsak bu 26 şehit bu meclisi bile ortadan kaldırır...

Yazık ki bu ülkede hiç bir halt olmaz...

26 şehite karşılık 500'ün üzerinde töreristi öldüremeyen ülkeye ülke, orduya ordu demem!
                            En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 13:25.
                            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Ordaki halkın pkk ya olan sempatisi bitmedikçe bu terör olayları da kolay kolay bitmez.
                              Sınır içindeki pkk lı itlerin çoğu köydeki hatta şehirdeki evinden çıkıp baskın yapıyor ve anında kaçıyor.
                              İzini bulamıyorsun.

Yoksa bu baskınlar karadenizde yapılsa bunların kaçması gizlenmesi bu kadar kolay olurmuydu.

Gece asker operasyona çıktığında köyden ışıklar açılıp kapatılıyor dağdaki itler msjı alsın diye.
                              Diyarbakırdan uçak kalkında haberi anında kandile ulaşıyor.
                              En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 12:07.
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Son seçimde seçmen sayısı ile o ile ait vekil sayılarını karşılaştırmıştık...

Karadeniz illerinin seçmen sayısı karşılaştırmalı olarak güneydoğu illerine göre daha fazla olmasına rağmen onların PKK'lı vekil sayıları bizim vekil sayılarımızdan 2-3 fazla idi...

Buna sebep olanlar kim? YSK!

Meclise bariz bir şekilde PKK'lıalr sokuldu...

Medyaya bakıyoruz, ortalık PKK sempatisi taşıyan, PKK'ya olan nefreti azaltmaya çalışan ve PKK'yı korumak amacıyla Türk Milleti'ne saldıran 100'lerce satılık kalem ile dolu...

Bakalım bu dümbükler bu sefer ne yazacak ki değişeceğini sanmıyorum...

PKK'yı saldırıdan dolayı kınayamayan şerefsizler çıkıp bu saldıraya yönelik yapacağımız hamleyi eleştirecekler...

Haydi konuş şimdi yine ECE TEMELKURAN şerefsizi!
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Yükleniyor...
                                X