Bundan sadece bir kaç ay önce " imkansız " denilen şeylerin birer birer konuşulmaya sonrada hayata geçirilmesine söyleyecek söz bulamıyorum. Terör örgütü yandaşları rollerini yerine getiriyorlar. Bütün bu olan biteni ilk önce seyredip sonra karnından konuşur gibi yapanları daha sonra da boynunu eğip kabul edenleri Allah'a havale ediyorum. Ve asla hakkımı helal etmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sadece bir kaç ay önce " imkansız " denilen şeylerin birer birer konuşulmaya sonrada hayata geçirilmesine söyleyecek söz bulamıyorum. Terör örgütü yandaşları rollerini yerine getiriyorlar. Bütün bu olan biteni ilk önce seyredip sonra karnından konuşur gibi yapanları daha sonra da boynunu eğip kabul edenleri Allah'a havale ediyorum. Ve asla hakkımı helal etmiyorum.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Evet son zamanlarda cok mide bulandirici seyler konusuluyor...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bitlis'in Mutki ilçesinde Cumhuriyet Savcılığa tarafından boş bir arazide başlatılan kazı çalışmasında ilk belirlemelere göre 8 insana ait kemik parçaları bulundu.
Bitlis'in Mutki ilçesinde savcılık tarafından, boş bir arazide yapılan kazıda 8 insana ait kemik parçaları bulundu!
Ah şu Doğu ve Güneydoğu'yu karış karış arasalar kim bilir daha kaç bin kişinin cesedi yada kemikleri çıkacak.
Yorum
-
Bir dönem asit kuyularından bahsedilmişti, sahi ne oldu onlar? Ne çıktı?
Her dönem TÜRK milletine (diline-tarihine-askerine...vs.) karşı yönetilen psikolojik operasyon unsurlarından biri de bu. Ortaya bir iddia atılıyor, yafta yapıştırılıyor. Sonra herkes çekiliyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir dönem asit kuyularından bahsedilmişti, sahi ne oldu onlar? Ne çıktı?
Her dönem TÜRK milletine (diline-tarihine-askerine...vs.) karşı yönetilen psikolojik operasyon unsurlarından biri de bu. Ortaya bir iddia atılıyor, yafta yapıştırılıyor. Sonra herkes çekiliyor.
Oğuz abi bu tür haberlerin Türk milleti ile bir ilgisi yoktur. Eğer orada masum insanlar öldürülmüşse buna herkesin karşı çıkması gerekir. Yani bu haberin muhattapı Türkler değilde direk Jitem gibi yapılandırmalardır. Önemli olan öldüren kişilerin milliyeti vs değildir. Belkide Jitem içinde de olsa öldüren kişilerden bazılarıda Kürt'tü bilemeyiz yani.
Hem bu bir iddaa felanda değil bizzat kemikler bulunuyor yani ve yıl içinde bunun gibi yüzlerce haber çıkıyor. O kadar basit ki bu işler adamı evinden sorguya götürecem diye al 100 metre ötede öldür yol kenarına at.
Yorum
-
Muhammed,
Saygılar sunuyorum sana kardeşim.
Olaylara farklı yönlerden bakıyorsak da kalpler kırılmasın...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.01.2011, 14:52.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
şehitlerimizin kanları yerde kalmasın !
vicdanımız sızlamasın !En son Nytre tarafından düzenlendi; 05.01.2011, 16:18.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
"Kara Havacılık Okul Komutanlığı'na ait, gece eğitimi için uçuşa çıkan UH-1 tipi bir helikopterin henüz bilinmeyen bir nedenle Ankara'nın Tuluntaş Köyü civarına düşmesi sonucu beş kara pilot subayımız şehit olmuştur. Kaza ile ilgili inceleme ve araştırma faaliyetleri devam etmektedir"
Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dilerim.
Detaylı bilgiler için:
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 00:06.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Allah ailelerine sabır versin. Ne de olsa millet olarak 1 hafta geçmeden unuturuz.
Ateş düştüğü yeri yakıyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ALLAH Rahmet eylesin. Yine ocaklara düştü ateş.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Helikopterin düşmesi sonucu maalesef 5 subayımız şehit düştü...
Mekanları cennet olsun.
Yakınlarına ve Türk Milleti'ne sabırlar dilerim...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
Yorum