Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Asker daha iyi eğitilsin ve erler değil eğitimli askerler bölgede bulunsun.Özel Harekatçıları sen askerden güçlü konuma getirirsen asker tabi onları istemez. Devleti asker korur. Asker ebedidir.
    Samandolu haberler ve benzer taraflı yayınlar kaç yıldır askeri yıldırıp, üzerine gidip yıpratmakta. Bu ülkenin bölünmesi ancak ve ancak askerin güçsüzleşmesi ile gerçekleşir. Askerin fiyakasını sarsarak, halkın onlara olan güvenini azaltarak gerçekleşebilir. Plan proje bu. Ama şahsen Asker'e olan güvenimi, aşkımı kimse gram düşüremez. Başaramayacaklar !

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın "sınırı taşımayı da konuşalım" sözünü yedirirler adama. İlla taşıma merakın varsa sınırı Kuzey Irak'a taşı. Afedersiniz kendi büyüttüğünüz köpeğinizden korkar oldunuz.
    Yakinda askersin herhalde yasin itibariyle.Insallah orda askere olan inancin dahada artar.Ben cokta iyi anilar duymamama ragmen, inancimi kaybetmedim.
    Burda kimse asker karsiti degil.Herhalde aklimizi peynir ekmekle yemedik.
    Bu is aynen suna benziyor:Bir doktor bicak parasi adi altinda rüsvet almadan ameliyat yapmiyor, parayi alirken yakalaninca feryadi basiyor "siz hepiniz tibbiyenin-doktorlarin düsmanisiniz!" diyor.
    The End

Yorum

• Bombalı saldırıda mahkemeye sevk edilen 9 kişiden 3'ü tutuklanmış ve gerisi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Karakoçan'da saldırı! 2 asker 1 vatandaş hayatını kaybetti

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'ndeki Yoğunağaç Jandarma Karakolu'na taciz ateşi açıldı. Alınan ilk bilgilere göre 2 asker şehit olurken 1 vatandaş da hayatını kaybetti.
        Güvenlik güçlerinin ateşe karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmanın sürdüğü bildirilidi.

ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

• İlk olarak ahmetdemircioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Karakoçan'da saldırı! 2 asker 1 vatandaş hayatını kaybetti

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'ndeki Yoğunağaç Jandarma Karakolu'na taciz ateşi açıldı. Alınan ilk bilgilere göre 2 asker şehit olurken 1 vatandaş da hayatını kaybetti.
          Güvenlik güçlerinin ateşe karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmanın sürdüğü bildirilidi.

http://www.milliyet.com.tr/karakocan...99/default.htm
          - Yenimi bu...

- Allahım sen bi felaket ver şu şereften , İmandan yoksun yaratıklara ..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ahmetdemircioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Karakoçan'da saldırı! 2 asker 1 vatandaş hayatını kaybetti

http://www.milliyet.com.tr/karakocan...99/default.htm
            bizim askerin kaderi böyle olmamalı.o kadar besle büyüt okut sonra bir itin kahpe kurşununa şehit ver.olacak iş değil
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Yenimi bu...

- Allahım sen bi felaket ver şu şereften , İmandan yoksun yaratıklara ..
              Maalesef yeni abi.

Atık normal olmaya başladı bu tip haberler son zamanlarda.
              Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Haber bazı sitelerde farklı servis edilmiş.

Elazığ'da askeri araca saldırı: 2 şehit

EElazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Yoğunağaç köyü kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada, Elazığ Asker Hastanesine kaldırılan 2 asker şehit oldu.

Yoğunağaç köyü kırsalında güvenlik güçleri ile terör örgütü militanları arasında çatışma çıktı. Çatışmanın ortasında kalan 1 vatandaş hayatını kaybederken, 2 vatandaş ve 3 asker yaralandı.

İHA'ya açıklama yapan Elazığ Valisi Muammer Erol, Karakoçan ilçesi Yoğunağaç köyü kırsalında arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile terör örgütü militanları arasında çatışma çıktığını, olayda çatışmanın ortasında kalan 1 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 2 vatandaş ve 3 askerin yaralandığını ifade etmişti..Elazığ'da operasyonları sürdüren güvenlik güçlerinin devriye aracına PKK tarafından saldırı düzenlendi.. Olayda 2 asker şehit oldu. Aynı çatışmada 2 vatandaş ve 3 asker de yaralandı.

Haber 7 - Elazığ'da operasyonları sürdüren güvenlik güçlerinin devriye aracına PKK tarafından saldırı düzenlendi.. Olayda 2 asker şehit oldu 1 vatandaş da hayatını kaybetti.. Aynı çatışmada 2 vatandaş ve 3 asker de yaralandı.
                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• ALLAHIM sen helak eyle şerefsizleri inşallah...
                  Söylesem tesiri yok
                  Sussam gönül razı değil.
                  adrenalinn

Yorum

• Sıkıyönetim! + Kuzey Irak İşgal !
                    beklemeden zaman kaybetmeden !
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sıkıyönetim! + Kuzey Irak İşgal !
                      beklemeden zaman kaybetmeden !
                      katılıyorum.

Yorum

• Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Faik bu saçma sapan söylemlere inanmayın, bahsettiğin iddaların gerçek olması mümkün değil.

Bir kaç sebebten ötürü ateş izni verilmez,

Birincisi, teroristi görürseniz bile ateş emri gelmeyebilir, çünkü onların yanında yada yakınında pusu atmış başka birliklerimiz olabilir.

İkincisi ordaki geceler bizim şehirdeki gecelerimiz gibi ışıldaklı değildir zifiri karanlıktır. Namlunun yerini belli etmemen gerekir. Tacizlere kek gibi karşılık verirsen kabak gibi yerini belli edersin, en uygun anı kollamak zorundasındır.

Üçüncüsü küçük birlik gönderip taciz ederek, asıl saldırı için senin yerini belli etmeni istemeleri artık sıradan bir taktiktir.

Komutanlar bütün yan unsurları değerlendirmek zorundadır.

Daha yeni 10 şehit verdiğimiz karakoldaki askerlerden biri ne diyor " peşlerinden gidip öldürecektim fakat komutanım izin vermedi"
                          niyetin kötü ise bunu pekala da allayıp pullayıp "bakın engelleniyor askerlerimiz" diye servis edebilirsin, bazıları ettiler bile.

Adamlar kaç kişi biliyor musun ? yok ! ateş üstünlüğü sağlamaya çalışanların haricinde etrafında kim var biliyor musun ! yok ! senin geliş yoluna mayın döşenip döşenmediğini biliyor musun ? yok ! el bombalı tuzaklar koymuşlar mı biliyor musun ? yok ! E o zaman nereye gidiyorsun !

Şartlara göre senin karakolda kalman diğer arkadaşların için hayati bir meseledir. Bir kişi bile çok önemlidir böyle anlarda. Hem kendine hemde arkadaşlarına ihanettir gidişin.

Bütün olanı biteni hızla değerlendirecek ve bunun eğitimini almış olanlar komutanlardır.

Gerekli bütün şartlar oluştu ve komutan ateş izni vermiyor. Peki bu komutan manyak mı ? Askerlerin hayatını düşünmeyecek bir komutan yeryüzünde olduğunu varsayamam, tutki bazı aşağılıklar gibi düşünelim. Kendi hayatını da mı düşünmez bu komutan ?

Tırı vırı filimlere hiç benzemeyen hayal bile edemeyeceğiniz olağanüstü şartlarda görev yapanlara dur diyecek adam anasının karnından doğmadı. Bunu en iyi orda görev yapanlar bilir.

Bu yüzden saçmalamın manası yok.

Hadi buna inanmadım Metin abi;

- İnternete ses kaydı düşen paşanın, "ben o mayınları pkk için döşettim, bizim askerlerin basması için değil" dediğine de mi inanmayalım?

- askere el bombasının pimini çekp veren ve patlaması sonucu şehit olan 4 askere de mi inanmayalım?

TSK tabi ki göz bebeğimiz fakat içindeki bu hainler kolayca ayıklayamadıktan sonra, alanen suç işleyenleri görevinden alamadıktan sonra bunlara inanmamak elde değil...

Ama şunu da söyliyim; şehit babası abimiz de ilk dediğinde bunu; vur emrinin "gördükleri kişinin çoban, sivil halk vs olabileceğini, ondan dolayı emrin verilmemiş olabilieceğini" Altan abiye söylemiştim
                          Bordo Mavi

Yorum

• Başımız sağolsun,

Bi an evvel bu sorun çözülmeli artık bu kadar can bu kadar yürek dayanması zor gerçekten,

Allah şehit yakınlarına sabır versin..

Yorum

• Allah yakınlarına sabır versin.
                              Artık dur deme zamanı geldi geçiyor bile
                              Yeter artık daha ne kadar abimiz,kardeşimiz şehit olacak!
                              Yeter artık daha ne kadar annelerin gözlerinden yaşlar akacak?

Yorum

• her sabah haberlere baktığımda şehit haberi görmek ve güne halet-i ruhiyem bozuk bir şeklilde başlamak hiç de hoş değil.
                                birileri hala açılım diye konuşsun.hala terörle mücadele etmeyip oy peşinde dolaşsın.bildiğim bir şey varsa o da tarih bunları affetmeyecektir.şu milletimize güvenebilsem 1 sene daha sabrederim, acımı içime akıtırım ama olmayacak biliyorum.bizim milletimizin iradesi seçimlerde olmayacak.böyle iradesiz, siyasetten gıdım anlamayan bir halkla karşı karşıyayız çünkü.tıpkı böyle bir iktidara sahip olduğumuz gibi...
                                hala saçma bir şekilde beklioyzu.ne bir hareketimiz var ne bişe.biri istanbulda biri ankarada bekliyor.yahu bişe yapın artık.ıraka girin, operasyon değil İŞGAL edin.bıktım sizden artık...sabır sabır da bi yere kadar...

Yorum

Çalışıyor...
                                X