Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugun bu adamlara Şeş Tv açarsın, yetmez yarın kursunu açarsın yetmez, ertesi gün M.E.B 'e eğitim görevi verirsin Kürtçe hakkında sonuç ne olur ?
    15 sene sonra Güneydoğudaki 15 yaşındaki çocukla. Batıdaki 15 yaşındaki çocuk 2 turist olur ortak dili olmaz. Al sana açılım. Maksat arayı açalım.
    Kürt halkıyla , Güneydoğu halkıyla ne sorunumuz var, yok elbette. Terör bitsin, Özel Kürtçe eğitim yerleri de açılsın, Özel Tv'leri de artsın. Ancak Terör bittikten sonra. Bunlar terörü bitirmek için hiç bir katkı sağlamaz.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kim Türkiye'yi küçük görüyor anlamış değilim.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kim Türkiye'yi küçük görüyor anlamış değilim.
        Biz , Bizim ülkemizdeki terörü bitirmek için Komşu dediğimiz terörün ta kendisi olanalrın desteğine ihtiyacımız yok. Aslen Ermeni Kökenli olan Apo da, onun Ermeni devletine de , Barzani ye de peşmergelerine de yok ihtiyaç.
        Çok uzun bir konu bu ancak Türkiye cumhuriyeti Devleti istesin Kararlı olsun Terörü Bir kaç ayda bitirir. 20 yıllık sorun 2 ayda biter yani.
        Biz yıllardır uzlaşan devlet olduk, aslında konumumuza bir dışardan baksak Bizle uzlaşmaları gerek çoğu devletin her yerin köprüsüyüz dünyada, geçitler olsun, üsler olsun. Kendi önemimizin, gücümüzün farkında değiliz. Millete şunun bunun için yalvarıyoruz ancak. TSK 2 ayda çözer bu işi yetkiyi verirsen.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kökünü kurutmadan gelmeyin.
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugun bu adamlara Şeş Tv açarsın, yetmez yarın kursunu açarsın yetmez, ertesi gün M.E.B 'e eğitim görevi verirsin Kürtçe hakkında sonuç ne olur ?
            15 sene sonra Güneydoğudaki 15 yaşındaki çocukla. Batıdaki 15 yaşındaki çocuk 2 turist olur ortak dili olmaz. Al sana açılım. Maksat arayı açalım.
            Kürt halkıyla , Güneydoğu halkıyla ne sorunumuz var, yok elbette. Terör bitsin, Özel Kürtçe eğitim yerleri de açılsın, Özel Tv'leri de artsın. Ancak Terör bittikten sonra. Bunlar terörü bitirmek için hiç bir katkı sağlamaz.
            hayır efendim ne alakası var?
            Türkiye cumhuriyetinde yaşayan tüm vatandaşlar türkçe bilmek öğrenmek zorundadır,aksi düşünülemez

yarın öbürgün çerkezler,lazlar,aphazlar,avşarlar da kendi lehçesiyle eğitim isterse ne olacak?
            ülkede Türkçe konuşanların hali nice olacak?
            Bu kadar yumuşak olmaya gerek yok,doğu da imkan yok demek hainliktir,kalleşliktir,doğu karadeniz'in imkan bakımdan ne fazlası var arkadaş doğudan ne fazlası var?
            Ayrıca kürtçe dediğiniz şeyin içinde de zazaca,kırmaniçe diye türlü türlü lehçeler var ki bunlar birbirlerinin dillerinden hiç anlamazlar?
            ne yapacaksınız nasıl yapacaksınız ki bunları rahat ettiresiniz...
            Türkiye cumhuriyeti'nde Türkçe konuşulur,Bizim kadar terör besleme,ayrılık çıları hareketlendirme heveslisi bir millet dahaa yoktur herhalde
            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

İşte göbek bağı ile bağlı olanlar varken bnm dediklerimi yapacak zaten ne yürek, ne cesaret var mevcut kişilerde.
              1 hafta 200 e yakın Terörist öldürdüysen belli ki bu adamlar burda ve Sürekli sınırı ihlal edip operasyonlara katılıp dönüp kebap yapıyor peşmergelerle. Sen Kuzey Irak'a gir, tutuşan Peşmerge elbet dışarı atacak onları korkudan.
              Şimdi iyi güzel diyorsun da burada yazdıklarımız kadar kolay değil. Bunun uluslararası boyutu var. Gerçi meşru müdafaa haklarımız var, uluslararası hukuktan kaynaklanan. Yani normal şartlarda kimse Türkiye'yi durduramaz.

Burada devlet politikası haline gelemeyip, hükümetlere göre değişen terörle mücadele politikalarının etkisi çok büyük kardeşim.

Kimi kırmızı çizgi diyor, öbürü açılım diyor, bir başkası başka birşey...

Anlayacağın nasıl ki Musul, Kerkük görüşülürken Şeyh Saitler isyana başlamış... O zamanlardan bu yana yumuşak karnı bulunmuştur Türkiye'nin.

Bugün Hasip Kaplan diyor ki Habertürk'te: "Hükümet, Güneydoğu'ya fabrika açtı mı?"

İyi de terörün sebebi olarak bunu gösterirsen Karadeniz de ayaklansın Ege de... Zaten hükümetin sorunun adını "kürt sorunu" olarak belirlemesi de sosyolojik bir hata.

Buna aldanmayıp kaderimizin, geçmişimizin ve geleceğimizin birlikte olacağına inandığımız Kürtçe konuşan kardeşlerimizle birliğimizi yitirmemeliyiz.

Sorun gayet açıktır: "Terör sorunudur"
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.06.2010, 19:43.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hayır efendim ne alakası var?
                Türkiye cumhuriyetinde yaşayan tüm vatandaşlar türkçe bilmek öğrenmek zorundadır,aksi düşünülemez

yarın öbürgün çerkezler,lazlar,aphazlar,avşarlar da kendi lehçesiyle eğitim isterse ne olacak?
                ülkede Türkçe konuşanların hali nice olacak?
                Bu kadar yumuşak olmaya gerek yok,doğu da imkan yok demek hainliktir,kalleşliktir,doğu karadeniz'in imkan bakımdan ne fazlası var arkadaş doğudan ne fazlası var?
                Ayrıca kürtçe dediğiniz şeyin içinde de zazaca,kırmaniçe diye türlü türlü lehçeler var ki bunlar birbirlerinin dillerinden hiç anlamazlar?
                ne yapacaksınız nasıl yapacaksınız ki bunları rahat ettiresiniz...
                Türkiye cumhuriyeti'nde Türkçe konuşulur,Bizim kadar terör besleme,ayrılık çıları hareketlendirme heveslisi bir millet dahaa yoktur herhalde
                Kardeşim aynı düşüncedeyiz. Ben terör bitmeden yapılanların yanlışlarından bahsediyorum. Silah bıraksınlar, kökenleri neyse özel alanda eğitimi alabilirler. Bizim zorunlu 8 yıllık eğitimimize zaten tabiler dışardan İngiizce öğrenir gibi öğrenebilirler acak. M.E.B ve Devlete ait hiç bir kanal, hiç bir kurum Türkçe harici yayın,eğitim sağlayamaz. Benim söylediğim budur. Ancak silah bırakmadan değil özel eğitim, Kuzey Irak'tan bir adım geri atmamak şarttır. Son olarka son cümlenede sonuna kadar katılıyorum.
                Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Anlık istihbarat, görüntü aktarımı süresi sözde inmişti. 6 saatte neler olur neler..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Kardeşim aynı düşüncedeyiz. Ben terör bitmeden yapılanların yanlışlarından bahsediyorum. Silah bıraksınlar, kökenleri neyse özel alanda eğitimi alabilirler. Bizim zorunlu 8 yıllık eğitimimize zaten tabiler dışardan İngiizce öğrenir gibi öğrenebilirler acak. M.E.B ve Devlete ait hiç bir kanal, hiç bir kurum Türkçe harici yayın,eğitim sağlayamaz. Benim söylediğim budur. Ancak silah bırakmadan değil özel eğitim, Kuzey Irak'tan bir adım geri atmamak şarttır. Son olarka son cümlenede sonuna kadar katılıyorum.
                    Terör konusunda başarısızlığımız tarih bilgilimizin zayıf olmasından kaynaklanıyor
                    Birincisi kürtler anadoluya nasıl geldi?
                    Şii türkmenler yerine,yavuz tarafından sünnilere daha yakın olan şafiler getirildi...
                    Şii türkmenler ise bugün tebriz denien yerin aşağılarına sürüldü(Türk tarihinin en büyük tehciridir.)
                    o zaman etnik çatışma korkusu olmadığından dolayı,bugün kürtlerin işlevini yerine getiren türkmenler(avşarları hariç tutuyorum) zorla göç ettirldi.
                    bu bir siyaset başarısı değil,gücün gerçeğidir
                    ne kadar konuşursak konuşalım,kayıp vermeyi göze alıp,temizliğe girişmezsek yarın çok geç olunacak...
                    Burada konuşan arkadaşlardan da bir rica var,
                    Türk tarihi isyanlarına bir kısa göz gezdirsinler,Tamamının bugün kürtlere verilen ayrıcalıkların benzerleri yüzünden çıktığını görecekler..

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi iyi güzel diyorsun da burada yazdıklarımız kadar kolay değil. Bunun uluslararası boyutu var. Gerçi meşru müdafaa haklarımız var, uluslararası hukuktan kaynaklanan. Yani normal şartlarda kimse Türkiye'yi durduramaz.

Burada devlet politikası haline gelemeyip, hükümetlere göre değişen terörle mücadele politikalarının etkisi çok büyük kardeşim.

Kimi kırmızı çizgi diyor, öbürü açılım diyor, bir başkası başka birşey...

Anlayacağın nasıl ki Musul, Kerkük görüşülürken Şeyh Saitler isyana başlamış... O zamanlardan bu yana yumuşak karnı bulunmuştur Türkiye'nin.

Bugün Hasip Kaplan diyor ki Habertürk'te: "Hükümet, Güneydoğu'ya fabrika açtı mı?"

İyi de terörün sebebi olarak bunu gösterirsen Karadeniz de ayaklansın Ege de... Zaten hükümetin sorunun adını "kürt sorunu" olarak belirlemesi de sosyolojik bir hata.

Buna aldanmayıp kaderimizin, geçmişimizin ve geleceğimizin birlikte olacağına inandığımız Kürtçe konuşan kardeşlerimizle birliğimizi yitirmemeliyiz.

Sorun gayet açıktır: "Terör sorunudur"
                      Bazıları sorunu sadece ekonomik görüyor kesinlikle yanlış katılıyorum, ama sorun en olursa olsun dağa çıkanı affetmem arkadaş. Bu vatanın her köşesi senin öyle göreceksin. Bizim aile işte Trabzonda çok mu iş fırsatı varmış yok, İzmire göçmüşler burda doğmuş büyümüşüz. İş sadece ekonomik değildir elbette.

Adamlar politika olarak 5-6 çocuk yaptı. Son 20 yılda iki katına çıktı nufusları Türkiye'de. Ne oldu sözleri geçmiyordu. Şimdi sözleri geçiyor. Çünkü oyların 3'te biri onların.Ülkenin çoğu yerinde dayılık,ağalık yapabiliyor eylem yapabiliyorlar. Türk genci Türk bayrağı açsa bölücü oluyor.
                      Atatürk'ün ömrüm el verirse Selanik , Musul , Kerkük'ü Türkiye'ye katağım sözü vardı.Keşke 10 sene daha yaşasaydı paşam.
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• bu terörün maalesef çözümü yok.öldürüyorsun 8-10 çocuk doğuruyorlar.sürgünden başka çözüm yok.türkiyeden 2-3 milyon insanı kuzey ırağa süreceksin.

Yorum

Terör konusunda başarısızlığımız tarih bilgilimizin zayıf olmasından kaynaklanıyor
                          Birincisi kürtler anadoluya nasıl geldi?
                          Şii türkmenler yerine,yavuz tarafından sünnilere daha yakın olan şafiler getirildi...
                          Şii türkmenler ise bugün tebriz denien yerin aşağılarına sürüldü(Türk tarihinin en büyük tehciridir.)
                          o zaman etnik çatışma korkusu olmadığından dolayı,bugün kürtlerin işlevini yerine getiren türkmenler(avşarları hariç tutuyorum) zorla göç ettirldi.
                          bu bir siyaset başarısı değil,gücün gerçeğidir
                          ne kadar konuşursak konuşalım,kayıp vermeyi göze alıp,temizliğe girişmezsek yarın çok geç olunacak...
                          Burada konuşan arkadaşlardan da bir rica var,
                          Türk tarihi isyanlarına bir kısa göz gezdirsinler,Tamamının bugün kürtlere verilen ayrıcalıkların benzerleri yüzünden çıktığını görecekler..
                          Neden Atatürk'ün yaptıklarını yapmıyoruz anlamıyorum. Atatürk'ten daha mı demoktratiğiz, daha mı hümanistiz. İsyanları bastırış yönnetimine bakın. Türk Devletine Milletine karşı bir harekete affı yok. Bu yüzden Atatürk'e faşist gibi saçma lakaplar takanlar yok mu?ü
                          Ankara'da Hacettepe'de okuyorum ben yurtta kalıyorum, Odam'da Irak'lı Mehdi adında Türkmen bir kardşim var ve Siyasal olaylar ve bu konuları sık sık tartıştık konuştuk. Kendisi Kuzey Irak'ta Kürdistan'ın kurulduğunu, Kendi bayraklarını astıklarını ve Irak'tan bir insanın Kuzey Irak'a giremediğini, sadee Kuzey Irak Bölgesel Yönetimin'de bir arkadaşın veya , izin belgen var ise girebildiğini söyledi. Kendi bayraklarını göndere çektiklerini hatta "Sizin Pkk bayrağı dediğiniz bayrağı" aynen böyle söyledi.
                          Bütün devlet binalarının, hatta Üniversite bile kurulduğunu söyledi.
                          Ve En çok Türk basınında Türkmen katliamlarından asla bahsedilmediğini söyledi. Bölgesel Kürt Yönetiminin ve Peşmergelerin tam bir eşkiya olduğunu, 2008 mi demişti tam hatırlamıyorum ama yakın bir tarihte 200 e yakın Türkmen öldürüldüğünü Türkiyeye 32 olarak aktarıldığını ve onun bile medyada yer almadığını söyledi. Kendisi bizzat Türkiye Kuzey Irak'ta kontrolü almazsa başımız çok ağrıyacak dedi. İlk duyduğumda devletin kurulmasına falan ağzım açık bakakalmıştım, ardından Birçok Iraklı Türkmen ile konuştuk ayrıntıları dinledik, Bizim reddettiğimiz devletin 2 sene önce resmen kurulduğunu 2 sene de çokta geliştiğini ve para transferinin çoğunun Türkiye ve Avrupa'da Pkk'nın kara işlerinden ve Abd'den geldiğini Türkmen halkının en azından böyle bildiğini söylediler.

Biraz uzun oldu ama durum bu. İşin yumuşamalarla , sinmekle çözüleceği yok. Türk milleti tarihin en eski milletlerindendir ve Kararlı net tavırlarla çekinemden bu işi çözmelidir.Açılım saçılım boştur.
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

Neden Atatürk'ün yaptıklarını yapmıyoruz anlamıyorum. Atatürk'ten daha mı demoktratiğiz, daha mı hümanistiz. İsyanları bastırış yönnetimine bakın. Türk Devletine Milletine karşı bir harekete affı yok. Bu yüzden Atatürk'e faşist gibi saçma lakaplar takanlar yok mu?ü
                            Ankara'da Hacettepe'de okuyorum ben yurtta kalıyorum, Odam'da Irak'lı Mehdi adında Türkmen bir kardşim var ve Siyasal olaylar ve bu konuları sık sık tartıştık konuştuk. Kendisi Kuzey Irak'ta Kürdistan'ın kurulduğunu, Kendi bayraklarını astıklarını ve Irak'tan bir insanın Kuzey Irak'a giremediğini, sadee Kuzey Irak Bölgesel Yönetimin'de bir arkadaşın veya , izin belgen var ise girebildiğini söyledi. Kendi bayraklarını göndere çektiklerini hatta "Sizin Pkk bayrağı dediğiniz bayrağı" aynen böyle söyledi.
                            Bütün devlet binalarının, hatta Üniversite bile kurulduğunu söyledi.
                            Ve En çok Türk basınında Türkmen katliamlarından asla bahsedilmediğini söyledi. Bölgesel Kürt Yönetiminin ve Peşmergelerin tam bir eşkiya olduğunu, 2008 mi demişti tam hatırlamıyorum ama yakın bir tarihte 200 e yakın Türkmen öldürüldüğünü Türkiyeye 32 olarak aktarıldığını ve onun bile medyada yer almadığını söyledi. Kendisi bizzat Türkiye Kuzey Irak'ta kontrolü almazsa başımız çok ağrıyacak dedi. İlk duyduğumda devletin kurulmasına falan ağzım açık bakakalmıştım, ardından Birçok Iraklı Türkmen ile konuştuk ayrıntıları dinledik, Bizim reddettiğimiz devletin 2 sene önce resmen kurulduğunu 2 sene de çokta geliştiğini ve para transferinin çoğunun Türkiye ve Avrupa'da Pkk'nın kara işlerinden ve Abd'den geldiğini Türkmen halkının en azından böyle bildiğini söylediler.

Biraz uzun oldu ama durum bu. İşin yumuşamalarla , sinmekle çözüleceği yok. Türk milleti tarihin en eski milletlerindendir ve Kararlı net tavırlarla çekinemden bu işi çözmelidir.Açılım saçılım boştur.
                            Türk milleti içinde muazzam bir cevher gizlemekle birlikte,lidersiz kaldığı dönemde en salaklaşn millettir tarih sahnesinde...
                            bu dönem hükümetinin icraatıdır,kerkük Türklerinin dışlanması...
                            Bugün senin devletin,kuzey ırak bölgesel kürt yönetimi(kürdistan) lideriyle köşkte görüşüyor,ama uyguristan lideri,annemiz rabiya kadir'e pasaport vermiyor içeri almıyor(:
                            gel de çık içinden,sonra da vay efendim filistin,vay efendim filistin
                            milletimiz cahil,tarihten bihaber.
                            Filistin bayrağını çizen köpeğin,şerif hüseyin adlı hayvan olduğunu söyleyeceğim yine ırkçılık suçlamaları tavan yapacak...
                            gençiğe hitabeti iyi okumak lazım,çok iyi okumak lazım
                            memleket sosyologlarının,tarihçilerinin meseleye el atması lazım,En son Zeki velidi'den sonra asra ışık tutabilecek bir tek ilber ortaylı çıktı...
                            onu da faşist diye bastırdılar
                            sömürülüyorsun güzel ülkem uyan artık

Yorum

• - Sözde pkk nın sözde komutanı neden savaştığını açıklıyor bugün gazetede " Kürtçenin Resmi dilimiz olması " için diyor..

- Not : Niye çatıştığından haberi olmayan bu maşa gerizekalı tek kelime kürtçe bilmiyor..
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Türk milleti içinde muazzam bir cevher gizlemekle birlikte,lidersiz kaldığı dönemde en salaklaşn millettir tarih sahnesinde...
                                bu dönem hükümetinin icraatıdır,kerkük Türklerinin dışlanması...
                                Bugün senin devletin,kuzey ırak bölgesel kürt yönetimi(kürdistan) lideriyle köşkte görüşüyor,ama uyguristan lideri,annemiz rabiya kadir'e pasaport vermiyor içeri almıyor(:
                                gel de çık içinden,sonra da vay efendim filistin,vay efendim filistin
                                milletimiz cahil,tarihten bihaber.
                                Filistin bayrağını çizen köpeğin,şerif hüseyin adlı hayvan olduğunu söyleyeceğim yine ırkçılık suçlamaları tavan yapacak...
                                gençiğe hitabeti iyi okumak lazım,çok iyi okumak lazım
                                memleket sosyologlarının,tarihçilerinin meseleye el atması lazım,En son Zeki velidi'den sonra asra ışık tutabilecek bir tek ilber ortaylı çıktı...
                                onu da faşist diye bastırdılar
                                sömürülüyorsun güzel ülkem uyan artık
                                Genç kardeşim, adaşım,

Zeki Velidi Togan'da kalma. Erol Güngör'ü de oku millet mefhumuna merak duyuyorsan. Mümtaz Tarhan'ı pas geçme. İbrahim Kafesoğlu'nu incele.

Ve bugüne gelip de sadece İlber Ortaylı'yla sınırlama kendini. Ümit Özdağ'ın terör üzerine araştırmalarından haberin yok belki...

Ve ayrıca söz konusu doğu bölgelerimiz ise sana tavsiye edeceğim iki eser var:

İlki üstad Ziya Gökalp'in Kürt Aşiretleri Hakkında Sosyolojik Tetkikler'i...

Diğeri ise Seyyid Ahmed Arvasi'nin Doğu Anadolu Gerçeği...

Dilerim dikkate alırsın.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X