Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 gün önce iskenderun acemi birliğine teslim ettim kardeşimi,..
    ALLAH cc Şehitlerimizin yakınlarına sabır versin.
    Rabbim yaralı kardeşlerimize acil şifalar verir inşallah...
    Söylesem tesiri yok
    Sussam gönül razı değil.
    adrenalinn

Yorum

• Artık "başımız sağolsun", "vatan sağolsun" diyerek geçiştirebileceğimiz hal değil bu olaylar. İnsanın içi acıyor. Ama maalesef en büyük acı yine asker ocaklarına düşüyor. Bizim için hayat devam ediyor. Son 1 haftada kaç şehit verdik? Kudurdular. Vatansız, bayraksız, onursuzlar...

Güne çok kötü başladık, çoooook...

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve ulusumuza sabır diliyorum.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Artık çok ciddi tedbirlerin alınma zamanı geldide geçiyor bile....

Şehit Kardeşlerimizin mekanalrı cennet olsun.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Nasıl bir gündür bu YaRabbi.
          Hepimize Allah sabır versin.
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• O kutsal vazifenin en kutsal anında nöbet değişiminde saldırdı hainler..

O kadar kötü bir gün ki ne söylesek boş...

Yapanların yanına kalmayacağına,askerimizin kanının yerde kalmayacağına ve ordumuzun birkaç gün içinde yaptığı gibi bu fareleride temizleyeceğine inanıyorum.

Başımız sağolsun.
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Devletin karayolundan koca koca roketatarlarla askeri birliğimize saldırı yapılan güzel ülkemde, bu itlere dur diyecek yiğit devlet büyüklerimiz yok.

Dünyayı gezmeye devam edin siz. Bakın ülkenizde neler oluyor ? Ne hayatlar sona eriyor ? Aldığınız nefese, cebinize girem haram paralara yazıklar olsun. Gün olur, devran döner.

Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Acılı ailelerine başsağlığı dilerim. Vatan sağolsun !
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• iskenduruna olan saldırıyı esefle kınıyorum. ordumuza kurşun sıkanın allah bin bir belasını versin... filistine yardım gemileri yolladığımız gün deniz kuvvetlerine saldırı olması da çok düşündürücü...

Yorum

• Kudurdular yine Allah belalarını versin.

Şehitlerimize rahmet yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Allah rahmet eylesin. Yapanları Allah çarpsın inşallah
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başımız sağolsun

Şehit yakınlarına Allah sabır versin...

Yaz geldi yine kudurdu köpekler...
                      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                      #20 COLMAN

Yorum

• Başımız sağolsun.

Yorum

• Ölümün Olduğu Yerde Daha Ciddi Ne Olabilir

Allah ölenlere rahmet geride kalan ailelerine ve sevdiklerine sabır versin.

Gencecik fidanlar, gözü yaşlı anneller, yüreği yanan babalar, zor çok zor...
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Başımız sağolsun.

Yorum

• Bunlara layık olan tabir farklı olmalı arkadaşlar. Köpek, it değil... Köpek gururlu hayvandır. Hak ettikleri sıfat çok farklı olmalı çok!
                              Fanki tonki zonki...

Yorum

• Allah rahmet eylesin kardeslerimize,30 senedir bitmedi su illet.

Yorum

Yükleniyor...
                                X