Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah şehitlerimizin kederli ailesine sabırlar versin. Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef. Milletimizin başı sağolsun.

Şehitlerimizin ruhu şâd olsun...
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• :Bayrağımız:Bir günde 5 şehit:Bayrağımız:

Mekanlari cennet olsun sehitlerimizin .
      Ne desek bos..
      En son leavemealone tarafından düzenlendi; 29.05.2010, 20:24.

Yorum

• Bir yandan şehit verirken.

Diğer yandan Bebek Katili

Elindeki şehit kanları hala dururken açıklama yapıyor.

Muhattap bulamadım diyor.

İt oğlu it seni hala yaşatıyorlar sen ona dua et.

Allah cezanı verecek.

Allah'ın Adaleti hiç bir zaman sapmaz ve sana hak ettiğin cezayı verecek .

Onu muhattap alıp açıklamasını Türkiyenin en çok girilen sitesinde manşetten yayınlayanlarda cezalarını bulacak.

Artık yeter bu itin açıklamalarını duymak istemiyoruz.

Dünyada şehitlerimizin kanı yerde kalabilir ama ahirette kalmıcak.
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Teröristin anası ağlamasın diye duygu sömürüsü yapıp demokratikleşme kılıfıyla elimizi kolumuza bağlayanlar şanlı askerin analarının göz yaşını ne zaman dindirecekler!?

Bak işte, dünkü "Cennetliklerimiz" Şırnak'tan...

Nur içinde yatın...

Bu millet uyuyadursun, TÜRK'ün ayranı kabarıyor, siz dağda biz kampüste!

Siz silahla biz kalemle!

Kökünü kazıyıp soysuzların yeniden yazacağız dağa taşa (birilerinin inadına):

NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE!
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ah Yusufum, ah Doğanım, ah Muhammetim... Ah Mehmedim ahh...

Arkanızdan yürüdük bugün. Akşam haberlerinde 5-10 dakika gösterecekler sizi. Sonra yine bölücülerle işbirliği yapan sözde aydın-yazar-akademisyen-siyasetçiler ekranlara çıkıp açılım zırvalayacaklar.

Ülkenin başı "Sivas'ın ötesi" diyecek...

Haa, bugün bir de ne oldu biliyor musun? Ardınızdan dua etmek isteyenlere polis copla saldırdı.

Size kurşun sıkan itlerse Habur'dan gelişlerinde çiçeklerle karşılanmıştı.

Biz size (varsa) hakkımızı helal ettik de, siz bize edecek misiniz?
            En son Kaya tarafından düzenlendi; 30.05.2010, 23:57.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Tuhaf içerikli bir takım mesajlar yüzündeN tartışma oluşturan iletiler silinmiştir...

YAŞA VAROL TSK...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• İskenderun’da saldırı: 2 asker şehit

İskenderun Deniz İkmal Komutanlığına roketli saldırı 2 asker şehit

İskenderun'daki Deniz İkmal Komutanlığı'na yapılan roketli saldırıda 2 asker şehit oldu. 8 asker de yaralandı...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Modern Evler Mahallesi'ndeki Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na gece 00.30 sıralarında TEM Otoyolu'ndan roketatarlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda ilk belirlemelere göre iki asker şehit oldu, 8 asker de yaralandı.
                Ayrıntılar gelecek...
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şehit Sayısı Şuanda 3'e yükseldi.

Yorum

• Allah rahmet eylesin...
                    Bordo Mavi

Yorum

• Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin inşallah...
                      ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Şehit Sayısı 4' çıktı ne yazık ki Deniz kenarında ki askeriye ye roket atar atılmış inşallah daha artmaz Sen büyüksün Yarabbi. Bölgeye ambulans yağmış , güvenlik önlemleri arttırılmış.

Yorum

• şehit sayısı 4 yükseldi şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

Yorum

• İmralı'nın 31 mayıs mesajının sonucu mu bunlar?

Hani bin atlı akınlarda çocuklar gibi şen olan TÜRK milletim...

Nerede, damarındaki asil kandan güç olacak yiğitler...

Hey Allah'ım, sen bize güç ver! Çıkalım bu buhrandan. Önümüze gerçek bir lider çıkar yine önceden olduğu gibi...

Şımarık besleme dağ hayvanlarının, onların İmralı'daki çete başının, Ankara'da meclise sızmış uzantılarının, bunlara içerden-dışardan destek veren herkesin belasını ver Allah'ım...

Cennetmekan Mehmedlerimize rahmedini esirgeme Ya Rabbim...

(Amin)

Yorum

• Gerek Ortadoğu vahşeti, gerekse ülkemizde olanlar ve Dünya'nın şuan ki durumu. Bu iş yerdekileri aştı bence artık. Ailelerine Allah'tan sabır diliyorum. Ayrıca bu konunun Genel bölümünde sürekli durması lazım. Ganita içinde durması da hiç hoş değil.

Yorum

• Evet bende Samet kardeşin dediği gibi bu konunun ganitada durmaması gerektiğini düşünenlerdenim

Yorum

Yükleniyor...
                                X