Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlıkta onlarca haber yayımlandı, silinenlerin sebebi nedir, bütün internet sitelerinde yer alan bu haberleri, silen kimse hemen açıklayabilirmi neyden rahatsız olduğunu ve niye rahatsız olduğunu...
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• a) Forumumuzda küfür, hakaret, tehdit içeren, sataşma, aşağılama amacı taşıyan, kişi hak ve özgürlüklerine yönelik saygısız içeriğe sahip olan, ırk veya din farkı gözetilerek yazılmış, siyasi nitelik taşıyan mesajlar göndermek kesinlikle yasaktır. Forumda bu amaçlara yönelik olarak kısaltmalar, imalar kullanmak da kesinlikle yasaklanmıştır. Bu tür davranışlarda bulunulması halinde forum yöneticileri bu tip mesajları silmek, düzenlemek ve mesajı atan kişiye gerekli cezalandırmayı yapmak konusunda tam yetkilidir. Bu kurala aykırı davranışta bulunan üyeler 1 hafta foruma mesaj gönderememe (no post) cezası alır. Aynı davranışın devamı halinde ise ceza 2 haftaya çıkacaktır.

---

Dip not: Hiç kimse siyasi mesajlar konusunda bir daha uyarılmadan gerekli cezai işlem uygulanacaktır.

İyi ki, siyasi mesaj ve siyasetçilerin haberleri ve söylemlerini kullanarak mesaj yazmayınız diyoruz. Bir de demesek neler olacak merak ediyorum.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Memlekette gerçeği söyleyince ya dinsiz ya şehit kanı tüccarı ya da barış karşıtı oluyorsun. Olayın arkasında PKK olmasın diye dua edenler vardı neredeyse. PKK kendisini bu kadar savunmuyor. Sapla saman karıştırılıyor diyeceğim ama bazı insanlar hayatlarında ne sap görmüş ne saman.

Yorum

• Terör örgütüne sahip çıkan tarzda yaklaşım sergileyen devlet adamlarını hala körü körüne detekleyenleri eleştirmek siyasiyse ya cezamı hemen verin ya da bir daha mesajımı silmeyin tam yetkili arkadaş...

Yorum

• He bir de PKK yokmuş, ne varmış KCK. Ya bu millet cahildir, kelime oyunlarını yiyecek kadar da saf ve temiz kalplidir. Bunlar aynı pisliğin sinekleri değil mi? PKK olayı üstlendi ya, hemen ortaya atladılar yok efendim o PKK değil KCK. Güler misin ağlar mısın arkadaş.

Yorum

• Bordomavi.net'te,

Siyasi nitelik taşıyan mesajlara, siyasal simgelere, siyaset kokulu söylemlere, adına siyasetçi adı verilen devlet adamlarının söylemlerine, sözlerine ve gündemdeki konular hakkındaki tutumlarına ait mesajlarına yer verilmedi, verilmeyecektir.

Size ters gelir, bir başkasına doğru gelir ve hiç kimsenin istemediği bir tartışma başlar. Olası tartışma başlatacak mesajlara, kişilere ve söylemlere karşı bu kuralı uygulamak zorundayız. Bunlar kişilere karşı değil, BMN'nin bu konudaki net tutumuna ait uygulanması gereken politikadan ziyadedir.

Umarım meramımız ve tutumumuzun nedeni anlaşılmıştır.

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

• 151. sayfada Dtp haberinde aynı hassasiyeti göstermemenizin nedeni , size dokunmaması o haberin....

Yorum

• İlginç

Nerde şimdi komplocular.

Bu kadar mıydı,

Arkasında kim varsa .... demek çok mu zordu.

Şehit cenazesi üzerinden siyasi yönlendirme olurmuydu.

Oluyor işte güzel vatanımda.

Her şey oluyor.

Yakında ŞEHİT ailelerine provakasyoncu diyenler çıkarsa şaşırmayın.

Bu Vatan için gözünü kırpmadan Şehadet Mertebesine koşanlar'a selam olsun.

Haklarını helal etsinler bize.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yakında şehit ailelerine provakasyoncu diyenler çıkarsa şaşırmayın.
                    Aa, Abi haberin yok mu? Şehit aileleri de ikiye ayrılıyor: 1- Sağduyulu olanlar 2- Provakasyoncu olanlar

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      151. sayfada Dtp haberinde aynı hassasiyeti göstermemenizin nedeni , size dokunmaması o haberin....
                      Kendimize dokunması ya da BMN'ye dokunmaması gibi bir durum söz konusu değil.

Size dokunan mesajlar varsa ve rahatsızlık duyduğunuz siyasi söylemler, içerikler varsa raporlayınız gereğini yaparız.

İyi günler.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendimize dokunması ya da BMN'ye dokunmaması gibi bir durum söz konusu değil.

Size dokunan mesajlar varsa ve rahatsızlık duyduğunuz siyasi söylemler, içerikler varsa raporlayınız gereğini yaparız.

İyi günler.
                        ilhan en azından pkk ve apoya azımıza geleni söylesek mümkünmü...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu başlıkta siyaset oluyor.

İster istemez oluyor bu iş siyasileşti çünkü.

Forum Yöneticileri ne der bilmiyorum ama bence önemli olan kantarın topuzunu kaçırmamak.

Yasaklı bulduğunuz msjları bu tuşa basarak raporlayabiliriz.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aa, Abi haberin yok mu? Şehit aileleri de ikiye ayrılıyor: 1- Sağduyulu olanlar 2- Provakasyoncu olanlar
                            Abicim bu konuya girersek gerçekten çıkamayız.

Ama benim için bu Ülkenin en değerli insanlarıdır kendileri.

Kolay mı yahu en zor iş, Büyüt,getir bu zamana kadar sonra bir hain çıksın alsın yavrunu.

Ve metin ol herşeye inat hainler gülmesin diye.

Zor iş zor.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abicim bu konuya girersek gerçekten çıkamayız.

Ama benim için bu Ülkenin en değerli insanlarıdır kendileri.

Kolay mı yahu en zor iş, Büyüt,getir bu zamana kadar sonra bir hain çıksın alsın yavrunu.

Ve metin ol herşeye inat hainler gülmesin diye.

Zor iş zor.
                              Abi yanlış anlaşılmasın, bazı basın kuruluşları bu ayrımı utanmadan yapıyor. Yoksa onların oğullarının üzerimizdeki haklarını ne yapsak yapalım ödeyemeceğiz öteki tarafta.

Yorum

• PKK saldırıyı üstlendi diye garip bir hüzün yaşayan siyasileri ve de yandaş medyayı ibretle takip etmekteyiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X