Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düşmanların açık bıraktıkları kapılar onların istedikleri yere çıkar, örümcekler kendi ağlarına takılmazlar.
    Evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm ülkeye başsağlığı diliyorum.

Yorum

• Her konuda olduğu gibi bu konuda da bir olamıyoruz. Acımızı burada paylaşmak varken herkes birilerine laf yetiştirme derdinde. Sadece şehitlerimize dua ve sevenlerine sabır dileyelim. İş siyasete girince ucu hepimize dokunuyor. Şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmayalım. Bu tür hassas konularda bir olmalıyız. Şehitlerimiz üzerinden, Atatürk üzerinden, din üzerinden v.s. siyasetçilerin yaptığı gibi bizde bu tür hassas ve hepimizin ortak paydaları üzerinden siyaset yapmayalım. Hiç hoş olmuyor.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunu nasıl yapıcaksın??
        Şu an direk gitsen bunları istetigin gibi yetiştirmeye çalışsan yapabilir misin??
        Bu çocuklar Askerin yaptıkları(sözde) zulumler anlatılarak büyüyorlar,devlet düşmanı bi çevrede büyüyorlar...
        Şayet ben insan öldüremem ama onların yetiştiği çevrede yetişsem belki ben de şimdi dağda idim...
        Bu adamlar zamanında Kürt diye dışlanmadı mı??
        Kürtçe konusuyolar diye hor görülmedi mi??
        Tamam şuan ki şartlarda benden daha çok hakka sahip olabilirler ama Bazı kaostan yararlanan şerefsizler propogandayı çok iyi yapıyolar..

Örnek vermek gerekirse az önce paylastıgın yazıdaki Ceylan Onkol,hayvan otlatırken patlama sonucu hayatını kaybetmiş;
        Devlete göre kız daha önce atılan bombayı kendisi patlatarak kendini öldürmüş,
        Ama halkın bildigi TC askerlerinin 14 yaşında ufak bir kızı öldürdügü

Biraz empati yapalım,ben o kızın abisi,babası veya mahalleden bi arkadaşı olsam,Devlet düşmanı olmasam da o kadar propogandadan sonra devlet düşmanı olurum yahu..
        Zor degil birkac sitede gezerek bu kızın propogandasının nası yapıldıgını,kanın yerde kalmıcak,TC'den öcümüzü alıcaz gibi yazıları görebilirsiniz...

Sadece bu degil zorla dağa çıkarılanlar da oluyor...

Şimdi biz bu adamlara şiddetle karşılık vermeye devam etsek Acaba bu sorun ne kadar çözülür??
        Bence halkı daha fazla kışkırtırız...

Yapılması gereken en azından halka biraz daha devleti sevdirmektir,bunun için de adamlara zamanında yaptıgın dışlamadan sonra ayrıcalık vermek Şarttır....
        ne veriyorsun da şart oluyor hemde anlamadım ?

Türkiye Cumhuriyeti değerlerinden ufacık bile taviz vermez veremez.
        Bu ülke topraklarını açmış kürtlere adam olanları krallar gibi yaşıyor kimse inkar edemez! Ulan kalsaydılar ırak ta orda burda ne yapacaklardı! Benim ne kadar hakkım varsa onlarında var her yönde var! Devlette bile bulundular ne zırvalıyorsunuz arkadaşım! Ne ayrıcalığından bahsediyosunuz terörü muhattap alıp onlara ayrıcalık mı vermekten bahsediyorsunuz! Kendinize gelin Ey Türk Milleti yada bi abinin dediği gibi kendini Türk Hisseden Türk Milleti!!

Açılım kürt açılımı değil kürt açılımı adı altında terör açılımıdır. Kürt açılımı diye birşey mi olur ne açılımı yahu ne açılımı ortada eşit olmayan bir durum var sanki!

Açılım gerekli diyenlere lafım var devam edin terörü muhattap almaya baya güzel açıldılar bak hepnize tokat gibi cevap verdiler.
        Hepiniz açılımlara gelesiniz!

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi
          Neyi paylaşamıyoruz mu?

Bu ne? Şaka mı?

Daha bunu anlayamamışsın.

Şehitlerimiz üzerinden birbirimizi vurmak ne demektir yahu?

Tanımadığın, hayatlarını bilmediğin insanlar hakkında asıl sen bunu yazamazsın.

Had derken ayrıca?

Ben haddimi bilirim arkadaşım.

Varsa cevabı kendi versin.

O zaman bu siteyi kapaman gerekir.

Senin anlayışla kimse yazı yazamaz bu site de.

Eşitlik bunların en ajite ettiği konudur.

Nedir arkadaş eşit olmayan?

Veya niye eşit olacak mışız?

Mesajı yazan bunlara cevap versin bakalım.

Bakalım ne demek istemiş?

Ne dersin?
          Her şehit haberi aldığımızda soluğu burda alıp ona buna sallayanlar var bugün olduğu gibi.Bu başlık daha doğrusu bu forum siyaset yapma yeri değildir.Tabiki içimizden gelenleri yazacağız ama yazarken Kürt kökenli arkadaşları da incitmemeye özen göstermeliyiz.

Ajite yapmakla suçladığınız arkadaş da bu vatanın evladı ona ''siz,sizler'' diye hitap edemezsiniz bilmem anlabildim mi?
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha önce bunu yazdım.
            Yine yazma ihtiyarcı duyuyorum.
            Bir insan terörist olamaz.
            Bir insan 17 yaşında ki bir kızı cayır cayır yakamaz.
            Bunu yapan insan olarak doğmamıştır.
            Kalbinde insanların vakıf olduğu duyguları hiçbir zaman hissetmemiştir.

Teröre doğrudan ya da dolaylı yoldan destek verenler hak ettikleri şekilde cezalandırılmadır.
            İnsanlara saldıran kuduz sokak köpekleri onlardan daha fazla masumdur. Aynı sorunlar aynı şekilde çözülmelidir.
            aynen katiliyorum.

eline molotof alip, Polis'e atanlari görüyorum. yaslari 14-18 arasi.
            asil bunu arastirmak lazim.

Allah rahmet etsn Aziz Sehitlerimize.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne veriyorsun da şart oluyor hemde anlamadım ?

Türkiye Cumhuriyeti değerlerinden ufacık bile taviz vermez veremez.
              Bu ülke topraklarını açmış kürtlere adam olanları krallar gibi yaşıyor kimse inkar edemez! Ulan kalsaydılar ırak ta orda burda ne yapacaklardı! Benim ne kadar hakkım varsa onlarında var her yönde var! Devlette bile bulundular ne zırvalıyorsunuz arkadaşım! Ne ayrıcalığından bahsediyosunuz terörü muhattap alıp onlara ayrıcalık mı vermekten bahsediyorsunuz! Kendinize gelin Ey Türk Milleti yada bi abinin dediği gibi kendini Türk Hisseden Türk Milleti!!

Açılım kürt açılımı değil kürt açılımı adı altında terör açılımıdır. Kürt açılımı diye birşey mi olur ne açılımı yahu ne açılımı ortada eşit olmayan bir durum var sanki!

Açılım gerekli diyenlere lafım var devam edin terörü muhattap almaya baya güzel açıldılar bak hepnize tokat gibi cevap verdiler.
              Hepiniz açılımlara gelesiniz!
              Evet bu yapılan olaylar Açılıma bir cevap,açılımı engelleyici bir hareket..
              Bunu yapanlarda Kürt Halkı değil,Karışıklıktan kazanc elde edenler...

Yukarıda yazdıgım mesajın galiba sadece son cümlesini okumuşsun Eşitlik konusunda şuan Benim ne kadar hakkım varsa,Kürtlerin de vardır..
              Benim savundugum eşit olmadıgımız degil,geçmişte Kürtlere eşit davranılmadıgıdır....

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her şehit haberi aldığımızda soluğu burda alıp ona buna sallayanlar var bugün olduğu gibi.Bu başlık daha doğrusu bu forum siyaset yapma yeri değildir.Tabiki içimizden gelenleri yazacağız ama yazarken Kürt kökenli arkadaşları da incitmemeye özen göstermeliyiz.

Ajite yapmakla suçladığınız arkadaş da bu vatanın evladı ona ''siz,sizler'' diye hitap edemezsiniz bilmem anlabildim mi?

alkışım mesaj silinmesine değil.yanlış anlaşılmasın.o konuda sonuna kadar demokrasi derim..

ama bu mesaj gerçekten alkışı haketti...
                Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında bu acı haber üzerine bu başlığa girmeyim diyorum bu başlığa ama makul yazılar yazan bazı arkadaşların yanlız olmadığını göstermek amacıyla yazıyorum. Faik, Mehmet Fırat, İhsan, Ahmet ve şuan aklıma gelmeyen renkdaşlarımızın yazılarına aynen katılıyorum.
                  Öncelikle Şehitlerimize Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Yüreğimize kor düştü günümüz zehir oldu. Yine Türkiye'yi karıştırmak isteyen güçler devreye girdi malesef .
                  Kurtlar Vadisi Pusu'da birkaç bölüm önce İskender Büyük ne demişti: "Ülkeyi karıştıralımki devlet ve millet bizi kurtarıcı olarak başa getirsin."
                  Bu terör şuan en çok kimin işine gelir. Açılımı istemeyenlere. Kim istemeyenler? Terör örgütü, aşırı Türk ve aşırı Kürt Milliyetçileri. Çünkü sorunun çözülmesini istemiyorlar. Bu teröre ve teröristlere inat açılıma sonuna kadar destekliyorum. Açılım durursa ülke kaosa girer. Bu terörün destekçileri kim? Arkalarında kimler var? Kimden emir alıyorlar? Ergenekonla bağlantıları var mı? (Daha öncedende bildiğimiz gibi bu pkk denen teör örgütünü defalarca maşa olarak kullanmış ergenekon terör örgütü mensupları)
                  İbretlik yazı iyi okuyun. Kafada Türklük bilinci soyutlandımı böyle yazılar yazabiliyor insan.

Büyük üstad iskender büyük falan süper süper

Yorum

Gün gelir köpeklerle bir tuttuğun Türk Milliyetçilerini ararsın bu ülkede.
                    Burda bi noktaya dikkat çekmek istiyorum.Bu yazıyı alıntıladığınız üye aşırı milliyetçilikten bahsetmiş."aşrılık" kavramı önemli bir nokta bence, atlamamak gerekir diye düşünüyorum.

(UEFA)

Yorum

Bu yazıya müdahale edilecek mi?

Yoksa cevap vereyim mi?

Başlığın kapanmasını istemem.

Gerçi Kurtlar Vadisi'ni referans gösteren birine de cevap vermek benim adıma üzücü olacak ama, belki gözü açılır diye.

Türk milliyetçilerini de iyi tanı sana tavsiyem.

Gün gelir köpeklerle bir tuttuğun Türk Milliyetçilerini ararsın bu ülkede.

Açılıma karşı olan insanlar sevindi mi yani bu şehitlere?

Anlayışa bakar mısınız?

Niye açılım ne ki?

Ne için, kim için açılım?

Yahu arkadaş hükümet bile açılımın ne olduğunu bilmiyor?
                      Sen ne anladın benim yazdığımdan bilemiyorum rekndaşım. Konuyu daha açarsam çok uzar ve konu başka yerlere gider. Üzerine neden alındın onu da anlamış değilim. İllaki soruyosan şehitlere kim seviniyor diye? Sana sadece şunu söyleyim gerisini anlarsın belki. 2007 seçimlerinden önceki haberlere bak. Şehit cenazelerinin nasıl mitinglere çevrildiğini hatırla. Şehitlerimizi zorla ailesinin ellerinden alarak sokak sokak parti propagandalarına alet etmelerini bi hatırla. Şehit olduğu geceleri parti binalarının ışıklarının sabahlara kadar yandığını ve ertesi günkü mitingde nasıl pankart, slogan ve eylem hazırlıkları yaptıklarını bi hatırla. Çok değil 2 sene oldu. Hafızan iyise hemen hatırlarsın güzel kardeşim benim.

Yorum

• Yatıyorum.
                        Tarihteki Türk Atalarımıza layık bir millet olabilmek dileğiyle.
                        Türk Milletinin tekrar başı sağolsun.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İbretlik yazı iyi okuyun. Kafada Türklük bilinci soyutlandımı böyle yazılar yazabiliyor insan.

Büyük üstad iskender büyük falan süper süper
                          Elhamdülillah Müslümanım ve Türküm. Bununlada gurur duyarım. Irkçı ve kafatascı değilim ama Milliyetçi ve muhafazakarım. Irkçı ile Milliyetçi arasındaki farkı anlatmama gerek var mı?

Yorum

• Bu sayfada daha yazmayacağımı söylemiştim uzun zaman önce fakat dayanamadım yine.

İskender abinin yazısını iyi anlayalım.Türk milliyetçilerini değil insanların milliyetçilik gibi duygularını istismar edenlerden bahsetmiş.

Ayrıca K.V.den alıntı yapmış; söyleyene değil söylenen lafa bakalım; küçümsediğiniz cümle terörün Türkiye'deki kullanım amacını ifade ediyor.

Şehitlerimizin ruhu şadolsun; Kalanlar için ölümün yüzü soğuk belki ama ölümlerin en güzelini ve en kutsalını yaşadılar.
                            İyi geceler.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bende yazı silme taraftarı değilim ama yukarıdaki güzel düşünce ve temenniye aynen katılıyorum

Yorum

Ben de dikkatini bana verdiği cevaba çekeyim.

Kusura bakma iyi niyetlisin elbette ama hakaret olarak algılama ama saf olmamak gerekir.

Yazının tümüne bakarsak kimlerden bahsettiği iyi anlaşılır.
                                Eğer "aşırı Türk milliyetçisi" lafım yüzünden alındıysan özür dilerim. Üzerine alınacağını bilmiyordum. Bende Türk Miliyetçisiyim ama aşırı değilim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X