Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amerika haberlerinin de şehitlere saygı göstermeyenlerindee...
    belki yeri degil ama basimdan gecen bi olayi anlatayim.

bu 11 eylül saldirisindan sonra bizim sinifta ogretmen tutturdu saygi durusu yapacagiz diye terörde ölenler icin.
    herkes ayaga kalkti, ben ve bir türk arkadas kalkmadik. ögretmen bizi azarlamaya basladi neden kalkmiyorsunuz diye.
    ben de dedimki biz hergün sehit veriyoruz ayirca bizde deprem oldu 20 bin kisi hayatini kaybetti o zaman neden saygini göstermedin deyince;
    ögretmen deprem dogal afettir digerinden ise haberim yok demesinmi.

Yorum

• AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Sazak köyü yakınlarda teröristlerce pusuya düşürülen askerlerden uzman çavuş Harun Arslanbey (Adana) ile erler Onur Bozdemir (Adıyaman), Kemal Pide (Ordu), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş), Cengiz Sarıbaş (Giresun) ve Fatih Yonca'nın (Hatay) şehit olduğu öğrenildi.
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açın ama açın NTV, CNNTürk, Sky Türk hepsini açın

"Başbakan Amerikada" olması tartışılıyor 7 şehiti veren biz değilmişiz gibi başka ülkelerde olsa genel yas ilan edilir alıştık yani öyle mi.

Ölmeye alışılınır mı Vicdansız Medya.

Dansöz oynatanları da biliyoruz ...

Yazıklar olsun ....
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şehit olan askerlerimize allah rahmet eylesin. Ailelerinin başı sağolsun.
          Bu bölgede 12-13 yıldır böle bir vaka olmuyordu. Şerefsizlik allah belalarını versin.
          Avrupa yasaları bize uymuyor, biz yasaları demokratikleştirdikçe olaylar tırmanmaya başladı.
          Demekki bizim yumruğumuz sert olmalı ki caydırıcı olsun. Bunların anlayacağı başka bişey olamaz.
          çok haklısın abi yumruğumuz sert olmalı...

Yorum

• Özalp'in kırsal kesiminde güvenlik güçlerini taşıyan aracın geçişi sırasında teröristlerin tuzakladığı el yapımı mayın infilak etti. Patlamada askeri araçta hasar meydana gelirken, ölen veya yaralanan olmadı.

Bu arada Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde ise dağlık arazide arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine bir grup terörist taciz ateşi açtı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine teröristler kaçtı.

Yorum

• Eminimki şehit ve yaralılarımıza 3-5 mermi vererek devriyeye çıkartmışlardır..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
                Mesajım neden silindi ... ????
                Tartışmaya müsait olduğu için.Bir başkasıda farklı bir gerekçeyle alıntı yapıp kendi siyasi görüşü çerçevesinde yorum getirebilirdi.

Birbirimizi kırmayalım ve uzatmayalım lütfen.

Yorum

• Bu arada bayramda İETT Otobüsüne molokoft atma olayında yanan serap bugün öldü.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şerefsizlerden bi haber yok. gebermiş olanlar varsa söylerdiler.
                    Bu olayın failleri de bulunmayacaktır..

Yaklaşık 50 yıldır onbinlerce olayda olduğu gibi..

Olayın duyulduğu andan beri burada olduğu gibi,sonuçları üzerine konuşulacaktır,bazıları parti meslesine indirgeyecek ,bazılarıda birkaç mesaj geride olduğu gibi "ordu göreve" gibisinden klasik yaklaşımı sergileyecektir..

Halbuki "ordu göreve" çokça olmuş,ama aynı "sosyal hayat " seviyesinden insanlarıın ,daha doğrusu garibanların ölümü hiç değişmemiştir..

Onlar ölümle yükümlüdürler,hatta öldürülmekle..

Komünist,faşist,sağcı ,solcu ,Mehmetçik,kürt, vs.vs. adları altında öldürülmüşlerdir..

Çünkü onların ölümü ,düzenin devamı için şarttır..

Onların ölümüne harcanan emek ne sanayiye,ne eğitime,ne sağlığa,ne de fayda getirecek herhangi bir işe harcanmamıştır..

Teröre hükümet,muhalefet meslesine indirgemeden "devlet meselesi" olarak kafa yormayı ve "neden" diye sormayı öneririm kendimce herkese..

Şehitlerimiz nur içinde yatsın..

Allah ailelerine sabır versin,bizlere böyle acıları yaşatmasın..

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şehit olan askerlerimize allah rahmet eylesin. Ailelerinin başı sağolsun.
                      Bu bölgede 12-13 yıldır böle bir vaka olmuyordu. Şerefsizlik allah belalarını versin.
                      Avrupa yasaları bize uymuyor, biz yasaları demokratikleştirdikçe olaylar tırmanmaya başladı.
                      Demekki bizim yumruğumuz sert olmalı ki caydırıcı olsun. Bunların anlayacağı başka bişey olamaz.
                      Yumruk masaya değil kafalara vurulmalı. Anladıkları tek şey bu onların. Kafalarına yumruk vurduğunuzda da -abi yapma etme diye ağlarlar- Adi şerefsizler.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Böyle kancıklar anca arkadan vurur,yüz yüze gelipte erkeklik yapmak onların işi değildir. Merak ediyorum bundan sonra ne masal anlatacaklar bu millete...
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tartışmaya müsait olduğu için.Bir başkasıda farklı bir gerekçeyle alıntı yapıp kendi siyasi görüşü çerçevesinde yorum getirebilirdi.

Birbirimizi kırmayalım ve uzatmayalım lütfen.

Teşekkür ederim ...

Katılıyorum ... Mesajımda iğneleme yoktu ben de aynı şeyleri kastettim Erdem ...Demek ki gözümden kaçmış ...

Sen de belirtmişsin zaten ...
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teşekkür ederim ...

Katılıyorum ... Mesajımda iğneleme yoktu ben de aynı şeyleri kastettim Erdem ...Demek ki gözümden kaçmış ...

Sen de belirtmişsin zaten ...
                            Anlayışın için ben teşekkür ederim Ahmet.

Yorum

Bu arada bayramda İETT Otobüsüne molokoft atma olayında yanan serap bugün öldü.
                              Şimdi çıkar birileri açıklama yapar açılım sürecini etkilemez !!!
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Bu arada bayramda İETT Otobüsüne molokoft atma olayında yanan serap bugün öldü.
                                bu olaydaki kokteyli atan kisi yakinda af edilir serbest kalir.
                                ama dünki mermiyi kim ates etti diye arastirma yapiyoruz diye biliyor devlet yönetciliermiz malesef

Yorum

Yükleniyor...
                                X