Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teröristler kuru boyalarla boyama kitabı sayfaları boyamak için bir araya gelmiş insanlar değil. Sen akıllı adamsın, yanlış görmediysem Tıp Fakültesi öğrencisisin. Sapla samanı ayırabilirsin. Kendi hinterlandı ile alakası olmayan Giresun kırsalına sızmaya çalışan Terör Örgütü'nün amacı, Uzun Sokağa gidip kasetçiden Şivan Perver kaseti almak, ya da kahve önünde oturup Kürtçe konuşan Lazlar ile karşılıklı birkaç bardak çay içmek değildir herhalde.

Geçmişte durumdan vazife çıkaran Devlet görevlilerinin halka yaptığı zorbalılar için özür dilersin, 1980'lerden genel olarak bütün Türkiye'ye, özelde Bölge Halkına dayatılan kısıtlamaları kademeli olarak kaldırırsın. Bunlar olması gerekenler ama dağa çıkıp silahlanan, uyuşturucu ticareti yapan, zorla fuhuş yaptıran, kentlerde kapçak çeteleri kurdurtan bir örgütün üyeleri öyle zamanında Dilleri bilmem neleri yasaklanıp dağa çıkan basit insanlar olamaz. Birileri anlatır sana nasıl yapacağını bir örgüt kurmak istersen.
    Allah korusun ama -varsa- öz kardeşin gidip çok sevdiğin birilerini oldürse o senin kardeşin olmaktan çıkar mı? Teror orgütünün başındaki adamlar şerefsizin önde gideni olabilir ama çatışmalara katılan alt kademe tamamen garibanlardan oluşuyor. Köyü yakıldığı için, terörist kardeşi öldürüldüğü için, kandırılıp oralara götürüldüğü için, beyni yıkandığı için orada olan bilinçsiz vatandaşlar.

Söyleyin bana bu insanların ölmesinin kime ne faydası var? İlkokulda yanımda oturan kürt kardeşimi gidip dağda öldürmemin şu kainata ne katkısı olduğunu biri bana söylesin lütfen.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Pkk biter; ayrımcılık bitmez, ötekileştirme bitmez bu ülkede.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Sansürlenmiş Cumhuriyet sonrası tarihimiz yüzünden burada cahil cahil sataşmalar oluyor bazı arkadaşlarımıza. Yakın tarihimizi bilmiyoruz, bilmeden konuşuyoruz.Kürt terörü bir sonuçtur. Nedenleri sansürlenmiş yakın tarihimizde yatıyor.
        Bu gün anketlerde güvenirlilik sıralamasında üst sıraları işgal eden bazı kurumlarımız gücünü, saltanatını bütçeden sınırsız kaynağı bu terör sayesinde alıyor.
        Terör istendiği için devam ediyor.
        Terör bu ülkede ki en büyük rantın oyuncağıdır.
        Çok geriye gitmeye gerek yok, Hakkari Dağlıca ve Aktütün karakol baskınları nasıl olmuştur,olmasına nasıl izin verilmiştir okuyalım anlayalım.
        Kimse gelip burda, ''barış, kardeşlik istiyorum'' diyenlere, fütursuzca sallamasın.
        Sallanması gerekenler, makamlarını işgal etmeye devam ediyor, hemde doğmamış bebelerin rızkını yiyerek!
        En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 25.10.2009, 18:52.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ve ondan önemlisi giden binlerce can ...

Biz kardeşiz bu sorun çözülmeli yoksa ilerde daha büyük sorun olarak karşımıza çıkacak ....

İç sorununu büyük ölçüde halleden bir ülke her gün gelişen bir ülke haline gelir ...

Bu sorunlar öyle ufak şeylerle çözülecek sorunlar değil ... Geçmişten gelen bir birikim var geçmişin suçunu ödüyoruz...
          Ahmet bu açılım lafını ilk duyduğumda iyimser bakmıştım olaya. Tam ortadaydım. Ama bu iş çığrından çıktı. Astarı yüzünü geçti. 25 senedir yaşananların karşılığı bu olamaz. Benim evladıma, kardeşime kurşun sıkan şerefsizler konvoylarla mitinglerle karşılanıyor. Çıkar dersin ki ''Biz bir (afedersiniz) öküzlük, şerefsizlik yaptık. Herkesten özür diliyoruz'' Bizde bunu vicdanımız asla kabul etmese bile anlamaya çalışırız. Ama siz yıllardır binlerce ocağın köküne kibrit suyu dökeceksiniz. Daha sonrada sanki zafer kazanmış gibi mitinglerle davullarla zurnalarla karşılayacaksınız / karşılanacaksınız. Bunu hiçbir mide hiç bir vicdan kabul etmez!!
          En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 25.10.2009, 20:48.
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Soru;

Açılımlar ( Ermeni,Kürt,Demokratik,PKK ) hükümetin projesi midir? E/H

Kısa net.

Uzun,ağır,ağdalı ve özellikle hepimizin türlü gerekçelerle içerisinde bulunduğumuz tarihimizden gerekli gereksiz hatırlatmalar yapmazsanız sevinirim!

Yorum

• Eski köye yeni adet olmaz.

pkk'lıların hepsi GEBERMELİDİR.

pkk dışında kimse ile problemimiz zaten yok.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAKTIR.
              Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
              Kobra

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet bu açılım lafını ilk duyduğumda iyimser bakmıştım olaya. Tam ortadaydım. Ama bu iş çığrından çıktı. Astarı yüzünü geçti. 25 senedir yaşananların karşılığı bu olamaz. Benim evladıma, kardeşime kurşun sıkan şerefsizler konvoylarla mitinglerle karşılanıyor. Çıkar dersin ki ''Biz bir (afedersiniz) öküzlük, şerefsizlik yaptık. Herkesten özür diliyoruz'' Bizde bunu vicdanımız asla kabul etmese bile anlamaya çalışırız. Ama siz yıllardır binlerce ocağın köküne kibrit suyu dökeceksiniz. Daha sonrada sanki zafer kazanmış gibi mitinglerle davullarla zurnalarla karşılayacaksınız / karşılanacaksınız. Bunu hiçbir mide hiç bir vicdan kabul etmez!!

Cafer Abi konuştuğum Kürtler var hatta çok iyi durumda olan kürt abi ve kardeşlerim de ama hepsinin yakındığı bir şeyler var biz zamanımızda ana vatanımızdan sürülmüş neden bu topraklara gelmişiz diyorlar benim suçum ne ben oralarda yaşamak isterdim diyor....

Kendi dilimi konuşmak istiyorum ben Kürtüm Türk değil Tc Vatandaşıyım diyor ...

Bak sen şimdi özür dilensin diyorsun ama onlar da bizden özür dilensin diyor ...

Aslında olay bu şekilde algılandıkça bir sonuca varamayız çünkü olan duruma göre açılıma sahiplenmek rant sağlamak isteyenler engel oluyor ...

Eğer bu teröristler kışkırtmaya devam ederse çoğu destek verende de ters tepecektir zaten ... Talihsizlik olarak görmeyi yeğliyorum ..

Ben bu topraklarda kürtlerle iç içe yaşamak istiyorum ...

Doğu şark olmasın istiyorum ...

Diyarbakırdan geçerken tekeri patlayan bir otobüste tüm silahlılar beline sarılmasın istiyorum ...

Şırnak da olan çocuklar Silah sesiyle uyanmasın istiyorum ...

Tunceli'ye bir memur giderken korkmasın istiyorum ...

Hakkari'nin güzelliklerini de gezmek istiyorum ...

Anneler daha fazla ağlamasın istiyorum be abi bunu nasıl başaracaksak ben onu istiyorum yoksa A partisi B partisi hiç mi hiç umurumda değil ...

Çok şey istiyorum demi Abi ? ...
                Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet bütün bunların hayata geçmesi için 25 senedir kan mı akması gerekiyordu?

Binlerce ocağa ateş mi düşmesi gerekiyordu?

Aktütün karakolundaki askerler mi mani oluyordu kürtlerin kimliğine? Tek suçları onlarında yaşadığı bu vatanı beklemek miydi kardeşim.

Bingöl'de vatan borcunu bitiripte evine dönen ana kuzularının kurşuna mı dizilmesi mi gerekiyordu?

Hangi gerekçe bu vahşeti haklı çıkarabilir ALLAH aşkına?

Bu ülkede 25 senedir Türk askeri şehit oluyor Ahmet. Kürtlere Türklerden ne zarar geldi? Bir abim vardı Güneydoğu'da askerlik yapan. Ekmeğimizi paylaştığımız insanlar akşam karanlık çökünce bize silah doğrultuyor diyor. Hangi kürtün başına çöktük bu ülkede yaşayamazsın diye? Bizim kardeş bildiklerimiz bizi düşman gördü malesef.
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Dün bir televizyon programında oğlu Şehit olan bir KÜRT annesi vardı ve şöyle dedi.
                    "teröristin annesi ağlamasın, şehit anaları ağlamasın diyorlar. teröristin anasını niye ağlamayacakmış ? ben Şehit anasıyım benim oğlumda silahı alıp masum insanları öldürseydi oğlum o insanları öldürdüğü için, terörist olduğu için ağlardım. öldüğü için değil. teröristin anaları ağlasın tabi niye ağlamayacaklarmış. Terör ayrıdır, Kürt Türk meselesi kardeşliği ayrıdır. Kandırmayın kimseyi bu abdullah öcalanın projesidir."
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün bir televizyon programında oğlu Şehit olan bir KÜRT annesi vardı ve şöyle dedi.
                      "teröristin annesi ağlamasın, şehit anaları ağlamasın diyorlar. teröristin anasını niye ağlamayacakmış ? ben Şehit anasıyım benim oğlumda silahı alıp masum insanları öldürseydi oğlum o insanları öldürdüğü için, terörist olduğu için ağlardım. öldüğü için değil. teröristin anaları ağlasın tabi niye ağlamayacaklarmış. Terör ayrıdır, Kürt Türk meselesi kardeşliği ayrıdır. Kandırmayın kimseyi bu abdullah öcalanın projesidir."
                      Anamızın farkına vardığı bu gerçeği bizi yönetenlerinde görmesini temenni ediyorum...
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• açılım adı altında dağdakilerin kahraman gibi karşılanmasına vesile olanlara hakkımı helal etmiyorum...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet bütün bunların hayata geçmesi için 25 senedir kan mı akması gerekiyordu?

Binlerce ocağa ateş mi düşmesi gerekiyordu?

Aktütün karakolundaki askerler mi mani oluyordu kürtlerin kimliğine? Tek suçları onlarında yaşadığı bu vatanı beklemek miydi kardeşim.

Bingöl'de vatan borcunu bitiripte evine dönen ana kuzularının kurşuna mı dizilmesi mi gerekiyordu?

Hangi gerekçe bu vahşeti haklı çıkarabilir ALLAH aşkına?

Bu ülkede 25 senedir Türk askeri şehit oluyor Ahmet. Kürtlere Türklerden ne zarar geldi? Bir abim vardı Güneydoğu'da askerlik yapan. Ekmeğimizi paylaştığımız insanlar akşam karanlık çökünce bize silah doğrultuyor diyor. Hangi kürtün başına çöktük bu ülkede yaşayamazsın diye? Bizim kardeş bildiklerimiz bizi düşman gördü malesef.
                          Malesef hiçbirşey yapmamıza rağmen çıkın özür dileyin diyorlar bide hiç utanmadan

Özür dileyi diyorlar topraklarınızı canınız pahasına savunduğunuz için.

Özür dileyin kahramanca karşılanan teröristlere laf attığınız için,içinize sinmediği için

Ne olacak canım açılım yapıyorlar.

Yakında ne olacak canım fedarasyon kursalar diyecekler.Yavaş yavaşta diyorlar.

Madem izin verecektik topraklarımızı almalarına 25 sene önce verseydinizde bu kadar can gitmeseydi
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bide hep aynı uslup analar ağlamasının edebi bir şekilde versiyonları

Açılım destekçilerinden açılım hakkında hiç bir şey söylemeyip geçmişte olan olaylardan karma ebedi bir metin oldu sana açılım işte

Eee açılım bu metnin neresinde diyoruz

Sen analar ağlasın mı istiyorsun diyorlar.

Hep soruya soruyla cevap hep edebi metinler.

Sonuç mu ?

Sonuç elinde fırsatı olsa mehmetimizi şehit etmekten çekinmeyecek teröristlerin kahramanca karşılanması ve pişman olmadan pişmanlıktan yararlanması.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Madem izin verecektik topraklarımızı almalarına 25 sene önce verseydinizde bu kadar can gitmeseydi
                              25 sene önce değil 80 sene önce.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                25 sene önce değil 80 sene önce.
                                Değil 80

1080 yılda geçse izin vermeyeceğiz sen kafanı rahat tut kardeşim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X